haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Arkadaslar ben bundan uc gun oncesıne kadar progestan kapsulu vajinal yoldan kullanıyordum.daha sonra vajına gırısınde sert et parçası hıssettıgımde dr umu aradım ve durumumu anlattım.o da kapsullerın tortusu olabılecegını ve kapsullerı bırakmamı soyledı.ama az once bakayım dedıgım de aynı sert parçayı hıssettım.sankı vajınayı kapatmış gıbı.bu konu hakkında bır bılgınız var mı.canım cok sıkıldı

lal dr um bana da ilk transferimde progestan kapsül vermişti. fakat kapsül kısmı tam erimediği için sert tortusu kalıyordu. fakat dondurulmuş embriyo transferi yapan dr. um ise bana crinino jel verdi. bu kapsülden daha iyi ve o dış kısmı vajinada birikmiyor. muhtemelen senin eline gelen et dediğin o sertlik ilacın dış kısmındaki kalın kabuk kısmıdır. ama yinede dr una danış istersen.

Arkadaşlar günaydın
13.günüm bugün ve 11.günden sonra tekrar test yaptırdım
11.gün 392 idi bugün 710
biliyosunuz kanamalarım da devam ediyo
ne düşünmeliyim

Arkadaşlar günaydın
11.gün 392 idi bugün 710
ne düşünmeliyim

Canım artış cok iyi belki cogul gebelik bu yüzden kanaman olabilir.progestan igne kullaniyosundur.bence tedirgin olma hic.bazi kisiler gebeliginde normal adet gibi kanamalar bile gecirebiliyor.cok yakinimda vardi bu durum 2-3 ay normal adet gördüğü icin gebelikten hic suphelenmemisti ve karin agrisi sikayetiyle dr a gittiginde 4 aylik saglikli bir bebis görülmüştü ultrasonda.nadirde olsa bu durumlar olabiliyormus.sen kalbini ferah tut Allahin izniyle bebisler saglikla buyuyorlar.

Canım artış cok iyi belki cogul gebelik bu yüzden kanaman olabilir.progestan igne kullaniyosundur.bence tedirgin olma hic.bazi kisiler gebeliginde normal adet gibi kanamalar bile gecirebiliyor.cok yakinimda vardi bu durum 2-3 ay normal adet gördüğü icin gebelikten hic suphelenmemisti ve karin agrisi sikayetiyle dr a gittiginde 4 aylik saglikli bir bebis görülmüştü ultrasonda.nadirde olsa bu durumlar olabiliyormus.sen kalbini ferah tut Allahin izniyle bebisler saglikla buyuyorlar.

canm sağol
komşumun da tüpbebkle ikizleri var
o da bu dönemde kanama yaşadığını ve 3 ay yattığını söylüyo
dolayısıyla o da bana çoğul gebelik heralde diyo
artık Allahu alem
haftaya cumartesi kese ve kalp için gidicem kısmetse
artık o zaman netleşir inşlh

canm sağol
artık Allahu alem

zinnureyn inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın. güzel gören, güzel düşünür. sende güzeli gör iyi düşünmeye çalış ki iyi olsun. bu tip kanamaları hamileliği boyunca süren bir çok gebe var. hiç canını sıkma, ama sakın kendini zorlayacak işler yapma. stressiz istirahat et, seni oyalayacak meşgaleler edin. bak benim de transfer sonrası 6. günüm. zaman geçmek bilmiyor. ama herşey bir aşama içini ferah tut ve dua et! Rabbim can verir inşallah.:nazar::KK16:

zinnureyn inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın. güzel gören, güzel düşünür. sende güzeli gör iyi düşünmeye çalış ki iyi olsun. bu tip kanamaları hamileliği boyunca süren bir çok gebe var. hiç canını sıkma, ama sakın kendini zorlayacak işler yapma. stressiz istirahat et, seni oyalayacak meşgaleler edin. bak benim de transfer sonrası 6. günüm. zaman geçmek bilmiyor. ama herşey bir aşama içini ferah tut ve dua et! Rabbim can verir inşallah.:nazar::KK16:

sağol canm beklmek ne zor değil mi
düşün ben şimdi 10 gün sonrayı bekleyeceğim
6 gün sonra inşlh senin de güzel haberini alırız

cnm benim hayırlısı inşallah ...Allah en kısa zaman da nasip etsin. senin dr kimdi cnm.

amin canım sağol.benim doktorum emre turgut.Herşey çok güzel gitmişti 11 yumurta toplandı 10 u döllendi hepsi 5.güne kadar geldi 4 tanesi çok iyi dediler 1 ini transfer edip 3 ünü dondurdular rahim kalınlığı rahmin durumu herşey güzeldi ama nasip değilmiş demekki.senin ki kim sen ne zaman sonuç alıcaksın.

Rabbim hayirlara cikarsin insallah bu mubarek gunde edilen dualar kabul olsun inşallah. Bak ben hamileyim seni hic tanimadigim halde her yazinda sana icim isiniyor ve hep hislerim hamile olduğun yönünde insallah Rabbim hislerimde yaniltmaz.burda surekli aktif degilim tlfndan bakiyorum hep.her yazani okudukca bol bol dua ediyorum hamileleri duasi kabul olur muminin mumime duasi kabul olur insallah diye.yasin okunuyor utanc verici kendi açımdan cunku arapca okumayi bilmiyorum size destek olamiyorum bu konuda diye icim burkuluyor.tek yapabildigim saf ve temiz duygularım ile yüreğim den geldigi sekilde sizlere dua etmek oluyor.insallah Rabbimde kabul buyurur.
AMİN canım:KK16::KK16: ALLAH razı olsun güzel duan için...
inş dediğin gibi hamileyimdir:KK49::KK49: hamile çıkarım inş:KK49:
yasine katılamıyorum diye üzülme bizim için dua etmende yeter...
hem ameller niyetlere göreymiş unutma....
ALLAH sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı göstersin inş.....
insallah aminnnnnnnnnnnnnn. melegim güzel haberlerini paylasacaksin buradan insallah. Yüce Rabbim senin ve esinin yüzünü güldürsün emeklerinizi bosa cikartmasin insallah. sen hayirlisini dile Yüce Rabbim hayirlisina OL desin. öpüyorum.
AMİN canım arkadaşım :KK16::KK16:inş ruyalarım gerçek olur:KK49::KK49:
zaten şubat topiğinden galiba bir sen birde ben kaldık inş artık sıra ikimize gelmiştir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar günaydın
11.gün 392 idi bugün 710
ne düşünmeliyim

maşallah değerin gayet iyi canım. benim en yakın arkadaşım da tüp bebekle anne oldu ve kanamaları 5 ay sürdü malesef. ama şimdi bebşinin yanaklarını ısırıyoruz:) korkma bişi olmaz inşallah.

bu arada bende sabah gittim kesemi gördüm:) 7.3 mm olmuş mercimeğim. allah bu duyguyu tüm dileyenlere tattırsın ve bebeişlerimize sağlıklı uzun ömür versin inşallah.AMİN:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
maşallah değerin gayet iyi canım. benim en yakın arkadaşım da tüp bebekle anne oldu ve kanamaları 5 ay sürdü malesef. ama şimdi bebşinin yanaklarını ısırıyoruz:) korkma bişi olmaz inşallah.

bu arada bende sabah gittim kesemi gördüm:) 7.3 mm olmuş mercimeğim. allah bu duyguyu tüm dileyenlere tattırsın ve bebeişlerimize sağlıklı uzun ömür versin inşallah.AMİN:nazar::nazar::nazar:

ayy ne güzel size de kocaman bi maşallah:nazar:
inşlh biz de görürüz bizim mercimeği
şu güzel vaktin hürmetine Rabbim tedavi gören ve isteyen tüm arkadaşlara bu mutluluğu nasip etsin

Arkadaşlar günaydın
11.gün 392 idi bugün 710
ne düşünmeliyim

canm sağol
artık Allahu alem

bence de değer çok güzel artmış :nazar::nazar: inşallah gittiğinizde pıt pıtları da duyarsın :KK16::KK16:

oh oh maaşallah :nazar::nazar: hep böyle güzlece büyüsün :21::21:

ben de sabah yine doktordayım, benim önden giden şımarık yumurtam 17 olmuş bile :KK33::KK33: ama arkadan gelenler henüz 14-13-12 falanlar... inşallah onlar da 1-2 gün içinde azıcık daha büyürler :KK16::KK16: yoksa tek yumurtaya ümit bağlayacağım :26::26:

opu da pazartesi ya da salı olur gibi görünüyor... muhtemelen yarın ya da pazar yine kontrole giderim ben

[h=2]
icon1.png
Bebek gel artık....[/h]
Nerdesin sen yavrucuğum yaaa?:emir_bebek: oysa yanımda, kollarımda olmalıydın :KK49:çoktandır...
Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?:emir_bebek:
:emir_bebek:sokakta kadınların biri elinde :emir_bebek:diğeri karnında:KK49:...Yolda koşuyor diğeri...:KK55:
Anneleri fazla çocuktan :emir_bebek::emir_bebek:bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onları....:KK14:
dünyanın en önemsiz şeyi gibi.....oysa sen öyle mi olacaksın?:KK43:
Sebebsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor yüreğim:KK43:...kabuslara yenik düşüyor RÜYALARIM.....:KK14:
oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim......:KK5:
:KK5: GEL BE BEBEĞİM......:emir_bebek::emir_bebek:
Sen bana özlemi hasreti tattırdın daha gelmeden...daha gelmeden hakkıma girdin..AMA benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak.Gel(ki eğer gelirsen)yaşantımıza katacağın NEŞE ile asıl sen beni borçlu kılacaksın varlığına karşı....
Biliyormusun BEBEĞİM :emir_bebek::emir_bebek:yeni doğan bebeklerin kulağına
"geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü :emir_bebek::emir_bebek: ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek ?"
diye fısıldıyorum...
hiç konuşamıyorum bilsen...oysa dudaklarım sıcaklığına VE yavrum uyandın mı bebeğim demeye muhtaç..:emir_bebek:
:emir_bebek: Rüyalarımda senle birlikte olup uyanınca kaybediyorum...ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim....:KK5:
peki.... bunca sözden sonrada hala gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin ....ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin...umarım anlarsın bir gün beni ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz....
inatçı bebek ahh bebek :emir_bebek::emir_bebek:....Hayallerime bile yasak koyuyor baban...:KK43:
:KK43: her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana seni düşünmeyi bile yasakladı....
hayalleri insanı hayal kırıklığına sürüklermiş diyor....
Hayallerimide kaybedersem yaşayamam ki.....Bir gelsen de babanı da şaşırtsan .......
Sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim.....:emir_bebek:
:emir_bebek: Ve ağlıyorum gel de dindir gözyaşlarımı......:KK43:
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ALINTIDIR........

Canım bizdede var aynı şey ama aslında güzel bişey bu herkes üzerine titriyor. Ama şimdi bizim hormonlar firladigi için neye kizacagimiz belli olmuyor. Valla benim evimde çok pis ya :KK37: kadın cagiracagim ama biraz daha dursun diyorum. Zaten pek halimde olmuyor. Ne yapalım bunlar bu işin cilveleri işte kızma sen insanlarda bir zarar gelmesin diye söylüyorlar duymamaya çalış :KK36: Birilerinin senden iş bekledigini düşünsene o ne kadar kötü bir durum olurdu. Napalim pis pasaklı oturacagiz biraz :KK34:

haklısın canım ben fazla ilgiye alışık değilim,çok ilgi sıkıyo beni o yüzden belki..bi de insanlar normal davransın istiyorum çok abartmasınlar bi rutine dönelim artık..onlar heyecanlı olunca ben daha çok heyecanlanıyorum.. eşimin ailesiyle hiç aramız yokken birden çok mükemmel aile oldular,ilgi alaka..samimiyetsiz geliyo..neyse canım haklısın ben büyütüyorum galiba..

bi de benim bulantım,baş dönmem hala yok ama çok iştahsızım ,zorla yemek yiyorum..bulantım yok diyince garip geliyo insanlara nazara gelcem galiba sölemiycem artık..çok kötüyüm perişanım diycem..bir yudum soğuk sudan faranjit oldum,korkuyorum nazardan artık..
bi de o karın kasık ağrısı bende de var..yatarken sağa sola dönerken kramp gibi giriyo uyuşup kalıyorum geçiyo sonra..aniden kalkınca da kasıklarıma aynı şey oluyo..sanırım içerde genişşleme çalışmaları var..benim hoşuma gidiyo ağrılar bi çok insanda var..

amin canım sağol.benim doktorum emre turgut.Herşey çok güzel gitmişti 11 yumurta toplandı 10 u döllendi hepsi 5.güne kadar geldi 4 tanesi çok iyi dediler 1 ini transfer edip 3 ünü dondurdular rahim kalınlığı rahmin durumu herşey güzeldi ama nasip değilmiş demekki.senin ki kim sen ne zaman sonuç alıcaksın.

cnm benim dediğin gibi kısmet.Benim dr alev ama transfer günü dr um yurtdışındaydı. Transferi emre dr yaptı.Bu duruma ister stemez biraz üzüldüm .insan kendi doktoru transfer yapsın istiyo. Emre doktoru da biliyorum çok şeker bir insan. Benim test tarihim 18 temmuz. İnşallah bebeğim tutunur. bu arada sen tahlilini eurofertide mi yaptırdın? eğer klinikte yaptırdıysan sonucu kaç saat sonra aldın?Sorularımla bunalttım cnm ...Allah a emanet ol...DUa ile...:KK3::KK3::KK3:

kızlar geç bi günaydın oldu ama eve yeni geldim bugun transferimin 10 gunu bılıyorsunuz ve ben sabırsızlar klubunun bır uyesı olarak gıttım bı kan testı yaptırdım halıyle degerler dusuk cıktı ve ben bıraz uzuldum deımkı doktora gostereyım kadın bana hamılesın dedı sımdı kendıne ıyı bak da katlansın dedı ama benım kafa oldu bı dunya 15 yıldır duymayı ıstedıgım bır kelımeydı bu ve ılk defa duydum doktor dahıl butun hastaneyı ve kayınvalıdemı de aglattım eve geldım annem okumaya gıtmıstı oraya gıttım tum mahalle ordaydı bı de onları aglattım sadece o kelımeyı duymak bana yettı evet degerler dusuk ama normal dedı kı test gunu 17 temmuz du sımdı bı de sıze yazıyorum bı bakın bakalım durum vahımdı degıl mı :2::2::2::KK43::KK43::KK43:

kızlar geç bi günaydın oldu ama eve yeni geldim bugun transferimin 10 gunu bılıyorsunuz ve ben sabırsızlar klubunun bır uyesı olarak gıttım bı kan testı yaptırdım halıyle degerler dusuk cıktı ve ben bıraz uzuldum deımkı doktora gostereyım kadın bana hamılesın dedı sımdı kendıne ıyı bak da katlansın dedı ama benım kafa oldu bı dunya 15 yıldır duymayı ıstedıgım bır kelımeydı bu ve ılk defa duydum doktor dahıl butun hastaneyı ve kayınvalıdemı de aglattım eve geldım annem okumaya gıtmıstı oraya gıttım tum mahalle ordaydı bı de onları aglattım sadece o kelımeyı duymak bana yettı evet degerler dusuk ama normal dedı kı test gunu 17 temmuz du sımdı bı de sıze yazıyorum bı bakın bakalım durum vahımdı degıl mı :2::2::2::KK43::KK43::KK43:

yaşasınnnn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::nazar::nazar::nazar::nazar:

doktor hamilesin demiş işte ne kadar güzel! değerin kaç çıktı yazmamışsın o yüzden ben birşey söyleyemeyeceğim...bol bol dinlen, güzelce beslen, dua ederek sev göbeğini...inşallah iyice yerleşir bebiş :KK16::KK16::KK16:

tebrik ederim inş değerin katlanır...darısı başımıza olsun inş

X