haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

doktordan doktora değişiyo ama ztn bizimkide son raddeye kadar tedbir bşy olcağından değilde olursa kendinden bilinmesin diye brz daha titiz davranıyor nede olsa bu konuda çok vukuatı vardır yazık jeli sabah akşam bende kullanıyom ama bide 4 günde bir iğne oluyom tekrar çokda acıtıyor sonrasındada ağrı yapıyo gerçi son zamanlarda azaldı baya vücudum artık ilaçlarada alıştı heralde ilaçları bırakınca keşler gibi olcam heralde ilaaaaç diye ortada gezincem aman dikkat yinede arkadaşım bşy olmaz allahımın izniyle ama dinlenmekte fayda var tabii bizim veletler ascık nazlı biliyon arada brzcık unutulduklarını hissettiklerinde hooop ben burdayım diyolar ama ben onlara gelince sorucam tombik kollarını ısırıcam

Rabbim gönlünüze göre versin arkadaşım.. canım Allah kabul etsin ben de bir tane okudum az önce 2. 41 yasin için sanırım destina tutcak yine,, karışmasın diye şimdilik burda dursun dedim yarına bende devam edicem inşallah... hadi hepinize iyi geceler arkadaşlar dualarım sizinle Allah a emanet olun bebişlerinizle birlikte...

kızlar herkese günaydınnn yasin okumaya dewm edio musunuz ben bugünden sonra hergün bitane okumaya niyetlendim bakalım hayırlısı..rabbim dualarımızı geri çewirmesin inş.

kızlar yaa pozitif çıkan arkadaşlara bişi sorcam..ben pazartesi günü ultrasona gidicem kalbini de duyabilir miyim sizce?? son adetimden bu tarafa 42. gün olacak..transferden sonra da 25 gün geçmiş olacak kalbini de duyayım die ultrasona geç gideyim dedim ama duyarım inş bakalım çok heyecanlıyım :)

Canim insallah Rabbim gonlunuze gore verir.benim ikiz11.gun degerim 148 dra tektir demistim kan degeri cok dusuk olup ikiz olanda gördük cok cok yüksek cikip tek gebelik olanda bu en guzel usg ile kese yada keseleri görmek ile kesinlesir demisti.

Canim benim transferin 20.ci gunu keseleri gördük 1 hafta sonrasina da kalp atisi icin cagiriyorlar.benim dr 2 hafta sonraya cagirdi daha kalp atislari icin gitmedim yani.ama burdaki arkadaşlar keseden 1 HAFTA sonrasi duydular.hayirli olsun bu arada.

pazartesi gününe az kaldı :18::18::18:bu sabaha karşı ruyamda test yaptırmışım ve hamileymişim muhteşem bi duyguydu........
ALLAHIM inş ruyalarım gerçek olur......AMİİİİİİİİİİN.......

kızlar herkese günaydınnn yasin okumaya dewm edio musunuz ben bugünden sonra hergün bitane okumaya niyetlendim bakalım hayırlısı..rabbim dualarımızı geri çewirmesin inş.

günaydın canım 2. 41 yasine başladık okuyalım arkadaşım yer gök duayla...

teşekkür ederimm..bişi daha sorcam ya sabahları jel kullanıorum ben ultrasona giderken jel kullanmalımıyım sence yani kullanırsam bi sıkıntı olur mu

Rabbim hayirlara cikarsin insallah bu mubarek gunde edilen dualar kabul olsun inşallah. Bak ben hamileyim seni hic tanimadigim halde her yazinda sana icim isiniyor ve hep hislerim hamile olduğun yönünde insallah Rabbim hislerimde yaniltmaz.burda surekli aktif degilim tlfndan bakiyorum hep.her yazani okudukca bol bol dua ediyorum hamileleri duasi kabul olur muminin mumime duasi kabul olur insallah diye.yasin okunuyor utanc verici kendi açımdan cunku arapca okumayi bilmiyorum size destek olamiyorum bu konuda diye icim burkuluyor.tek yapabildigim saf ve temiz duygularım ile yüreğim den geldigi sekilde sizlere dua etmek oluyor.insallah Rabbimde kabul buyurur.

teşekkür ederimm..bişi daha sorcam ya sabahları jel kullanıorum ben ultrasona giderken jel kullanmalımıyım sence yani kullanırsam bi sıkıntı olur mu

Canım ben progestan hapi fitil olarak kullaniyorum dr a giderken de kullanmistim.vajinal muayene etmisti fitilden bisey olmadigina gore jelden bisey olmaz diye düşünüyorum tabi jel kullanan arkadaslarda cevap verir daha dogrusunu.

Rabbim sağlıklı sıhatli analı babalı kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini canım benim... Yasin içinde arapça bilmen şart değil arkadaşım yasin kitaplarında türkçesi de var öyle de okuyabilirsin ve dediğin gibi hamilenin duası babanın duası mazlumun duası müminin mümine duası çok makbul,, güzel Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...

Arkadaslar ben bundan uc gun oncesıne kadar progestan kapsulu vajinal yoldan kullanıyordum.daha sonra vajına gırısınde sert et parçası hıssettıgımde dr umu aradım ve durumumu anlattım.o da kapsullerın tortusu olabılecegını ve kapsullerı bırakmamı soyledı.ama az once bakayım dedıgım de aynı sert parçayı hıssettım.sankı vajınayı kapatmış gıbı.bu konu hakkında bır bılgınız var mı.canım cok sıkıldı

insallah aminnnnnnnnnnnnnn. melegim güzel haberlerini paylasacaksin buradan insallah. Yüce Rabbim senin ve esinin yüzünü güldürsün emeklerinizi bosa cikartmasin insallah. sen hayirlisini dile Yüce Rabbim hayirlisina OL desin. öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…