- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.241
Bilmem bizim doktor pek çekinmiyor bende arastirmalarima dayanarak bir sıkıntı yapmadığını okudum baya o yüzden kuzu kuzu yatıyorumağrılarım var ya geçmedi bir türlü doktor normal diyor. Jel kullanıyorum ben
Arkadaşlar dün ilk testimde 167 çıktı değerim biliyorsunuz, yarın bir daha kan vereceğim.Bu değere göre ikiz olma ihtimalleri var mıdır benim bebeklerin? Hamile olan arkadaşlar ilk kan değerlerinizi paylaşır mısınız? Yani bu yüksek bir değer mi, eşim ikiz diye oldukça hevesleniyor da.)Bu arada ikinci 41 yasin için 2 tane daha okudum, ekleyin beni de lütfen.Yarın da 2 tane okuyacağım.
Arkadaşlar dün ilk testimde 167 çıktı değerim biliyorsunuz, yarın bir daha kan vereceğim.Bu değere göre ikiz olma ihtimalleri var mıdır benim bebeklerin? Hamile olan arkadaşlar ilk kan değerlerinizi paylaşır mısınız? Yani bu yüksek bir değer mi, eşim ikiz diye oldukça hevesleniyor da.)Bu arada ikinci 41 yasin için 2 tane daha okudum, ekleyin beni de lütfen.Yarın da 2 tane okuyacağım.
kızlar yaa pozitif çıkan arkadaşlara bişi sorcam..ben pazartesi günü ultrasona gidicem kalbini de duyabilir miyim sizce?? son adetimden bu tarafa 42. gün olacak..transferden sonra da 25 gün geçmiş olacak kalbini de duyayım die ultrasona geç gideyim dedim ama duyarım inş bakalım çok heyecanlıyım :)
kızlar herkese günaydınnn yasin okumaya dewm edio musunuz ben bugünden sonra hergün bitane okumaya niyetlendim bakalım hayırlısı..rabbim dualarımızı geri çewirmesin inş.
Canim benim transferin 20.ci gunu keseleri gördük 1 hafta sonrasina da kalp atisi icin cagiriyorlar.benim dr 2 hafta sonraya cagirdi daha kalp atislari icin gitmedim yani.ama burdaki arkadaşlar keseden 1 HAFTA sonrasi duydular.hayirli olsun bu arada.
pazartesi gününe az kaldı :18::18::18:bu sabaha karşı ruyamda test yaptırmışımve hamileymişim muhteşem bi duyguydu........
ALLAHIM inş ruyalarım gerçek olur......AMİİİİİİİİİİN.......
MIRACLEVALERIE : 2 OKUDU
gzde87 : 1
zumrutline : 1 OKUDU
teşekkür ederimm..bişi daha sorcam ya sabahları jel kullanıorum ben ultrasona giderken jel kullanmalımıyım sence yani kullanırsam bi sıkıntı olur mu
Rabbim hayirlara cikarsin insallah bu mubarek gunde edilen dualar kabul olsun inşallah. Bak ben hamileyim seni hic tanimadigim halde her yazinda sana icim isiniyor ve hep hislerim hamile olduğun yönünde insallah Rabbim hislerimde yaniltmaz.burda surekli aktif degilim tlfndan bakiyorum hep.her yazani okudukca bol bol dua ediyorum hamileleri duasi kabul olur muminin mumime duasi kabul olur insallah diye.yasin okunuyor utanc verici kendi açımdan cunku arapca okumayi bilmiyorum size destek olamiyorum bu konuda diye icim burkuluyor.tek yapabildigim saf ve temiz duygularım ile yüreğim den geldigi sekilde sizlere dua etmek oluyor.insallah Rabbimde kabul buyurur.
ben da 2 tane alıyorum canım.Allah bebişlerimizi nasip etsin inşallah:128:
MIRACLEVALERIE : 4 OKUDU
gzde87 : 1
zumrutline : 2 OKUDU
pazartesi gününe az kaldı :18::18::18:bu sabaha karşı ruyamda test yaptırmışımve hamileymişim muhteşem bi duyguydu........
ALLAHIM inş ruyalarım gerçek olur......AMİİİİİİİİİİN.......