haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

[QUOTE;31134333]arkadaşlarr bende batmada çok oluyoo bide bazen kasıklarıma hafif bi bıçak saplanıp gidiyo böle durumlarda normaldir inşallah. buarada iyiki sizler varssiniz ben hiçkimseyle dertleşemiyorum soramıyorum şuanda en iyi arkadaşlarım sizlersiniz her soruma cevap buluyorum deneyimlerinizle. vede teratospermi olan arkadaşlar varmı yani morfoloji bozukluğu bizim morfoloji %1 bunun açıklamasını hala anlamış değilim.bilgisi olan varsa bilgilerini istiyorum.[/QUOTE]

cnm bnm kader arkadaşım bzde deaynı sıkıntı var bzm morfolojimizde 2. morfoloji şekil bozukluğu. yani spermin yapısındaki bozuklukdan kaynaklı bir durum hayırlısı bakalım

hadi öyleyse başlayalım yine, "mübarek cuma gecesinde" yatsıdan sonra bir tane ben okuycam daha okudukca da haber veririm canım benim..

arkadaşlar merhaba ,burası uğurlu bir topik,hamile arkadaşların bebeklerini kucağına almasını,benim gibi tedavi sürecinde olan herkezin hamile kalmasını diliyorum,hamileyim diye paylaşmayı,gün gün bebeğimin gelişimini anlatmayı çok istiyorum,bende 3 .cü tüp bebeğimi yaptırmak istiyorum ,ilaca ihtiyacım var,kalan ilaçları çöpe atacağınıza bana gönderin,size minnettar kalırım,hem bir hayır da yapmış olursunuz,

Hahahaha. Yazıyı görünce kahkaha atmaktan kendimi alamadım. Emin ol hepsi senden çok düşünüyordur :))) uzanma, öyle yatma, şunu da ye daha da ötesi benimle konuşan herkes işi bıraksan da dinlensen falan. Bana da çok samimiyetsiz geliyor bazen. Sanki erkek azcık hasta olsa hemen iş bırakmasını isteyecekler. Ne yapacaksın işte sabır sabır yaaa sabır...

Morfoloji sperm yapısını ifade ediyor bildiğim kadarıyla ve ne kadar yüksek olursa o kadar kaliteli demektir. İleri hızlı,yavaş, yada hareketsiz sperm olarak da sınıflandırıyorlar. Artık niyesini nasılını düşünme. Sonuçta milyonlarcadan 1 tanesi işine yarayacak artık bunun üzerine kafanı yorma bence

Ekstradan eşime de okuttum bitane kızlar :)))) Allah kabul etsin fazladan zarar gelmez

evet canım ya dönemin stresi yetmiyomuş gibi bi de insanlarala uğraşıyoruz..keşke ben de söylemeseydim diyorum bazen..dediğin gibi sabır sabır..

hadi hayırlısı tatlım buda ayrı bir telaş oluyo gerçekten ama sonu mutlu biticek merak etmeeee
takılma etrafa ben hemen hemen her işimi yapıyorum sadece çok ağır şeyleri yapmıyorum ağır kaldırmıyorum geziyorum dolaşıyorum evimi temizliyorum abartmamak kaydıyla yemeği ztn 4. günden beri fln yapıyorum bu kadar hareketten bişy olmaz daha iyi olur hem kan dolaşımı için hemde göbüşlerimiz büyüyünce ztn ağrıcak bellerimiz için bu kadar hareketsizlik belimizede zarar verir. etraftakiler çok biliyo salla gitsin bebişleri hakkında bu kadar emek veren sdc biziz onları korumak içinde en çok çabayı sarfedicek bizleriz doğal olarak bşy diyene doktorlar çok hareketsiz kalmamı önermedi fln gibilerinden konuş bşy diyemezler daha

cnm benim adet sancılarını hepimiz yaşadık ve hepimiz telaşlandık merak etme iyiye işarettir allahın izniyle. bizimde morfoloji 2ydi. morfolojıde spermlerin şekilleri bozuk oluyo ha bozuk olunca ne oluyo ya harekette sıkıntı oluyo yani yumurtaların yanına kadar ilerleyemiyolar yada yumurtanın yanına ulaşsalarda yumurtayı delip içeri giremiyolar böyle olunca döllenme olmuyo yumurtalarımızda kaybolup gidiyo bebeğe dönüşemeden. :26:ama tüp bebekte sorun olmuyo mikro yapılıyo bizim gibiler için yani yumurtanın içine zorla tıkıştırıyolar spermleri sıkıyosa döllemesin

evet canım ya dönemin stresi yetmiyomuş gibi bi de insanlarala uğraşıyoruz..keşke ben de söylemeseydim diyorum bazen..dediğin gibi sabır sabır..

süt iç..yoğurt ye..ay ben aç geziyom sanki akşama kadar hiç bi şeyden de haberim yok aptalım ne yencek..yıllardır ben ne araştırmalar yaptım bu günler için..bi hemşire kadar bilgim var belki..tecrübemde.. sabır gerçekten..

cnm benim hayırlısı inşallah ...Allah en kısa zaman da nasip etsin. senin dr kimdi cnm.

Canım çok sevindim Allah tamamina erdirsin. Tüp bebek doktoru vajinal bakıyor bizim ama kendi doktorum karından bakıyor. Allahim evlatlarimizi sağlıklı etsin. Şimdi içine geldi iyice annelik hissi değil mi. Allahim burdaki isteyen herkese tez zamanda hayirlisi ile versin. Hadi bakalım artık kontrollerde güzel çıksın bebisler sağlıkla büyüsün

Al bendende o kadar. 2 gündür sancim var. Karnimin ici yara gibi acıyor. Aradim doktoru rahim büyüyor dedi gaz dedi bir sorun yoktu dedi ama gelde anlat. Ağrısı önemli değil bir sorun olmasinda

Canım bizdede var aynı şey ama aslında güzel bişey bu herkes üzerine titriyor. Ama şimdi bizim hormonlar firladigi için neye kizacagimiz belli olmuyor. Valla benim evimde çok pis ya kadın cagiracagim ama biraz daha dursun diyorum. Zaten pek halimde olmuyor. Ne yapalım bunlar bu işin cilveleri işte kızma sen insanlarda bir zarar gelmesin diye söylüyorlar duymamaya çalış Birilerinin senden iş bekledigini düşünsene o ne kadar kötü bir durum olurdu. Napalim pis pasaklı oturacagiz biraz

cnm benim tüp bebek doktorumuzda vajinalden çekiniyo bak desem de bakmazdı yani bizede sürpriz oldu ztn doktorumuzda kalp atışlarını duyamayacağımızı düşündü ama bizim bıdık annesiyle babasına evlilik yıldönümünde hediye vermek istedi galba amin bitanem Allah cümlemizinkini tamamına erdirsin inş. fasülyelerimizi güzel güzel büyütelim inş. bu arada senin ağrıların ne durumda ben progesteran iğneyi vurulduğum gün ağrılarım şiddetleniyor sen vurunuyomusun ondandır belki?:44:

Bilmem bizim doktor pek çekinmiyor bende arastirmalarima dayanarak bir sıkıntı yapmadığını okudum baya o yüzden kuzu kuzu yatıyorum ağrılarım var ya geçmedi bir türlü doktor normal diyor. Jel kullanıyorum ben

Arkadaşlar dün ilk testimde 167 çıktı değerim biliyorsunuz, yarın bir daha kan vereceğim.Bu değere göre ikiz olma ihtimalleri var mıdır benim bebeklerin? Hamile olan arkadaşlar ilk kan değerlerinizi paylaşır mısınız? Yani bu yüksek bir değer mi, eşim ikiz diye oldukça hevesleniyor da.)Bu arada ikinci 41 yasin için 2 tane daha okudum, ekleyin beni de lütfen.Yarın da 2 tane okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…