- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.221
canım negatife çok üzüldüm ama inşallah donmuş bebeklerine can versin rabbim :26::26::26::26::26:
sen bide benim kocişkoyu gör iki bardak bile yıkatmıyoben halimden memnunum
çevremizdede benim taraf biliyo eşimin taraf bilmiyo tüp olduğunu sorun yok yani
canım arkadaşlar olur derse 41 yasin daha okuruz tabi iyi olur
Arkadaşlar ya benim canımı sıkan bi şey var şimdi 7 seneden sonra zar zor hamile kalınca etrafımdaki insanlar çok tedirgin sürekli iş yapma,ağır kaldırma,sürekli takipleri altındayım..En basit (masanın üstünü silme gibi) işte bile sürekli hatırlatılıyor bu durum..ben de asabiyim bu aralar kıracam birini az kaldı..sanki benden daha çok düşünüyolarmış gibi..bütün zahmeti çeken benim size nooluyo..ben zaten dikkat diyorum yeterince ev pasaktan görünmüyo eşim yaparsa yapıyo yemek mutfak dışında yapmıyorum..Bayrama yakın da kadın çağırcam kısmetse..Siz de durumlar nasıl..
arkadaşlarr bende batmada çok oluyoo bide bazen kasıklarıma hafif bi bıçak saplanıp gidiyo böle durumlarda normaldir inşallah. buarada iyiki sizler varssiniz ben hiçkimseyle dertleşemiyorum soramıyorum şuanda en iyi arkadaşlarım sizlersiniz her soruma cevap buluyorum deneyimlerinizle. vede teratospermi olan arkadaşlar varmı yani morfoloji bozukluğu bizim morfoloji %1 bunun açıklamasını hala anlamış değilim.bilgisi olan varsa bilgilerini istiyorum.
kızlar 41 yasini tamamladık allahım okuduğuz yasinleri kabul etsin
allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminn :26::26::26::26:
canan456_________1 tane okudu
safak_d __________1 tane okudu
zinureyn__________2 tane okudu
kardelen_27__________1 tane okudu
melek181__________1 tane okudu
nurdanur_________4 tane okudu
sea1905_________3 tane okudu
elif_su06__________1 tane okudu
mıraclevalerıe___________2 tane okudu
1demetumut_______2 tane okudu
destina38____________2 tane okudu
mavera19________1 tane okudu
ebruli_3576___________2 tane okudu
lal78lal________2 tane okudu
mavipembe38_________1 tane okudu
hndslm_______1 tane okudu
bambi34_________2 tane okudu
elifnaz2013_________4 okudu
highchemist________1 tane okudu
ahha_________1 tane okudu
erva_nnur__________1 tane okudu
flufem ______2 tane okudu
sevilimmmm_________2 tane okudu
zumrutline__________1 tane okudu
Hahahaha. Yazıyı görünce kahkaha atmaktan kendimi alamadım. Emin ol hepsi senden çok düşünüyordur :))) uzanma, öyle yatma, şunu da ye daha da ötesi benimle konuşan herkes işi bıraksan da dinlensen falan. Bana da çok samimiyetsiz geliyor bazen. Sanki erkek azcık hasta olsa hemen iş bırakmasını isteyecekler. Ne yapacaksın işte sabır sabır yaaa sabır...
Arkadaşlar ya benim canımı sıkan bi şey var şimdi 7 seneden sonra zar zor hamile kalınca etrafımdaki insanlar çok tedirgin sürekli iş yapma,ağır kaldırma,sürekli takipleri altındayım..En basit (masanın üstünü silme gibi) işte bile sürekli hatırlatılıyor bu durum..ben de asabiyim bu aralar kıracam birini az kaldı..sanki benden daha çok düşünüyolarmış gibi..bütün zahmeti çeken benim size nooluyo..ben zaten dikkat diyorum yeterince ev pasaktan görünmüyo eşim yaparsa yapıyo yemek mutfak dışında yapmıyorum..Bayrama yakın da kadın çağırcam kısmetse..Siz de durumlar nasıl..
ayy ne güzel ya inşallah bize de kısmet olur çok sevindim hayırlı olsun inşallah..biz 6+6 olduk sat ye göre..transfer tarihine göre de çoktan 7+1 olduk ama içimde nasıl bi korku var anlatamam..cumartesi gitcez kısmetse hayırlısıyla bi duysaydık..
arkadaşlarr bende batmada çok oluyoo bide bazen kasıklarıma hafif bi bıçak saplanıp gidiyo böle durumlarda normaldir inşallah. buarada iyiki sizler varssiniz ben hiçkimseyle dertleşemiyorum soramıyorum şuanda en iyi arkadaşlarım sizlersiniz her soruma cevap buluyorum deneyimlerinizle. vede teratospermi olan arkadaşlar varmı yani morfoloji bozukluğu bizim morfoloji %1 bunun açıklamasını hala anlamış değilim.bilgisi olan varsa bilgilerini istiyorum.
evet canım ya dönemin stresi yetmiyomuş gibi bi de insanlarala uğraşıyoruz..keşke ben de söylemeseydim diyorum bazen..dediğin gibi sabır sabır..
Tahlil vermeye kaldı 1 gün bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı artık dua edin arkadaşlar .[/QUO
inşallah bebişli sonuçlar lırsın cnm
cnm benim hayırlısı inşallah ...Allah en kısa zaman da nasip etsin. senin dr kimdi cnm.merhaba kader arkadaşlarım azönce sonucumu aldım malesef kocaman bir negatif.Tedavisi devam eden arkadaşlar sizlere tavsiyem idrar testi yapmayın 4 testtede silik ikinci çizgi çıktı ama malesef sonuç 0 çıktı içten içten çok umutlanmıştım,neyse Allah en iyisini bilir bizim için ağustosta dondurulmuşlarla devam edicez artık haklarımızda hayırlısı.
kızlar nasılsınız? bende cnm arkadaşım hndslmye sormuştum kalp atışını:26: bende dün doktora gittim ve sizleri bilgilendireyim brz daha yol gösterici olur inş.dediğim gibi dün gittik 3. gün embriyosuydu benimki hatırlarsanız dün 32. günümüzdeydik transfer sonrası yani 7+0 daydık. doktora vajinal istemediğimi oda ztn karından bakıcağını söyledi ama dedi sdc keseyi görürüz ancak bende nasip dedim dua ediyorum bir taraftan kalp atışınıda görebilmek için.:18: Rabbim dualarıma karşılık verdi aaaaaa bide ne görelim bizim fasulye gösterdi kendini tam ortasında bşy pır pır ediyo doktor bak kalbi nasılda atıyo dedi. mutluluktan ağlıyorum bi taraftan eşimin elini sıkı sıkı tutuyorum heyecandan minik fasulyemi yakaladı doktorcum ve kalp atışlarınıda dinletti duyduğum en güzel sesti pat pat...
yani kızlar karından ultrasonla transferden sonra 32. günümde duydum fasulyemin kalp atışlarını şükürler olsun. darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına inş.
Allah'ım bu mübarek zamanlarda pozitif alan arkadaşlarımı tamamına ulaştır, negatif alan arkadaşlarıma hazinenden kendiliğinden bebeklerini ulaştır, tedavi görenlerede bu güzel duyguları kısa süre içinde tattır Rabbim...
Tahlil vermeye kaldı 1 gün bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı artık dua edin arkadaşlar .[/QUO
inşallah bebişli sonuçlar lırsın cnm
hayırlı sonuçlar inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün... cuma gecesi arkadaşlar bu gece ramazan mübarek gece hadi herkes bol ibadet bol dua hepimiz için.....
Kızlar dün akşamdan beri acayip sancım var. belim kopuyor sanki karnım çok kötü. Sabah kalktığımda da vardı çok şükür leke falan yok ama fena bir ağrı.Öğleden sonra işe gidemedim yatıyorum. Dua edin ne olur çok fena oldum. Doğal demişti doktorum ama çok korktum ne yalan söyleyim. Dualarınızda unutmayın lütfen
Canım çok sevindim Allah tamamina erdirsin. Tüp bebek doktoru vajinal bakıyor bizim ama kendi doktorum karından bakıyor. Allahim evlatlarimizi sağlıklı etsin. Şimdi içine geldi iyice annelik hissi değil mi. Allahim burdaki isteyen herkese tez zamanda hayirlisi ile versin. Hadi bakalım artık kontrollerde güzel çıksın bebisler sağlıkla büyüsün
8. günlerde adet olucakmış gibi hissedip pozitif olan var mı
cnm benim tüp bebek doktorumuzda vajinalden çekiniyo bak desem de bakmazdı yanibizede sürpriz oldu ztn doktorumuzda kalp atışlarını duyamayacağımızı düşündü ama bizim bıdık annesiyle babasına evlilik yıldönümünde hediye vermek istedi galba amin bitanem Allah cümlemizinkini tamamına erdirsin inş. fasülyelerimizi güzel güzel büyütelim inş. bu arada senin ağrıların ne durumda ben progesteran iğneyi vurulduğum gün ağrılarım şiddetleniyor sen vurunuyomusun ondandır belki?:44:
Canım hayırlı olsun ptesi transferimin 20. Günüydü biz tek kese gördük biri kacmis malesef ama olsun tek olsun bizim olsun..