- 6 Şubat 2013
- 873
- 31
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.201
transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm
8. günlerde adet olucakmış gibi hissedip pozitif olan var mı
bende şimdi aynı soruyu sorcaktım bendeed aynısı adet olcakmışım gibi ve 8. günümdeyim sürekli bakıyorum acaba adetmi oldum diye çok korkuyorum. pazartesiyi iple çekiyorum
null[/QUOTE
Merhaba hayirli olsun sanada arkadasim ben de ayni durumdayim gergin ..eve kimse gelmese bari diye dua ediyorum esim isten gelince anca gucune gore yapmaya calisiyor
Bugün transferimin 7.günü
Elimde bebeğimin güzel yüzü
Bilmem ne olacak pazartesi günü
Elimden tut artık hayatımın mis kokulu gülü
Geldiğinde neşelenecek evimizin en güzel yeri
İlmek ilmek ördüm pembe mavi patiğini
Mutluluktan ağlayacak bu sefer annenin bu gözleri
Bazı testlerde pozitif bazisinda negatif cikabiliyor arkadaslar
Arkadaşlar ya benim canımı sıkan bi şey var şimdi 7 seneden sonra zar zor hamile kalınca etrafımdaki insanlar çok tedirgin sürekli iş yapma,ağır kaldırma,sürekli takipleri altındayım..En basit (masanın üstünü silme gibi) işte bile sürekli hatırlatılıyor bu durum..ben de asabiyim bu aralar kıracam birini az kaldı..sanki benden daha çok düşünüyolarmış gibi..bütün zahmeti çeken benim size nooluyo..ben zaten dikkat diyorum yeterince ev pasaktan görünmüyo eşim yaparsa yapıyo yemek mutfak dışında yapmıyorum..Bayrama yakın da kadın çağırcam kısmetse..Siz de durumlar nasıl..
Güzel haberlere vesiledir inşallah arkadasım bi de bas ağrısı oldu bende şuan adet olmadan öncede ağrır böyle ama inşallah hamileliğe işarettir bu defa
8. günlerde adet olucakmış gibi hissedip pozitif olan var mı
bende şimdi aynı soruyu sorcaktım bendeed aynısı adet olcakmışım gibi ve 8. günümdeyim sürekli bakıyorum acaba adetmi oldum diye çok korkuyorum. pazartesiyi iple çekiyorum
arkadaşlarr bende batmada çok oluyoo bide bazen kasıklarıma hafif bi bıçak saplanıp gidiyo böle durumlarda normaldir inşallah. buarada iyiki sizler varssiniz ben hiçkimseyle dertleşemiyorum soramıyorum şuanda en iyi arkadaşlarım sizlersiniz her soruma cevap buluyorum deneyimlerinizle. vede teratospermi olan arkadaşlar varmı yani morfoloji bozukluğu bizim morfoloji %1 bunun açıklamasını hala anlamış değilim.bilgisi olan varsa bilgilerini istiyorum.
farklı değiliz arkadaşım aynen dediğin gibi iyi ki varsınız.. bende daha çok başındayım ama şu an yaşadığın sıkıntılar normal diye biliyorum ben huzursuz olma yani boşu boşuna bugün dedik bebişler göbüşlerde diyemorfoloji de spermin yapısı diye biliyorum ama bunu çok da takma bence sonuçta dışarda besleyip büyütüyorlar :)) Rabbim OL desin canım gerisi boş ve bu mübarek ay da bol bol güzel haber alıcaz görürsün :)) inşallahhhhhh.......
merhaba kader arkadaşlarım azönce sonucumu aldım malesef kocaman bir negatif.Tedavisi devam eden arkadaşlar sizlere tavsiyem idrar testi yapmayın 4 testtede silik ikinci çizgi çıktı ama malesef sonuç 0 çıktı içten içten çok umutlanmıştım,neyse Allah en iyisini bilir bizim için ağustosta dondurulmuşlarla devam edicez artık haklarımızda hayırlısı.
inşallah arkadaşım inşallah çok şükür o umudumuz var 3 tane blast bebisimiz uykuda onlar tutunur inşallah annelerine
Arkadaşlar ya benim canımı sıkan bi şey var şimdi 7 seneden sonra zar zor hamile kalınca etrafımdaki insanlar çok tedirgin sürekli iş yapma,ağır kaldırma,sürekli takipleri altındayım..En basit (masanın üstünü silme gibi) işte bile sürekli hatırlatılıyor bu durum..ben de asabiyim bu aralar kıracam birini az kaldı..sanki benden daha çok düşünüyolarmış gibi..bütün zahmeti çeken benim size nooluyo..ben zaten dikkat diyorum yeterince ev pasaktan görünmüyo eşim yaparsa yapıyo yemek mutfak dışında yapmıyorum..Bayrama yakın da kadın çağırcam kısmetse..Siz de durumlar nasıl..
Destina Allah kabul etsin canım benim ve varsa eğer yasin okunsun isteyen arkadaşlar el birliğiyle okuyalım müminin mümine duası çok makbul biliyorsunuz herşey yer gök duayla...