haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım hiç canını sıkma ben bügün hemşireyle konuştum idrar testi yapım çok merak ediyorum dedim. yapma dedi kesinlikle çıkmazmış hele 7. günde. benimde 8. günümm beklicem yapıcak pek bişi yok sadece dua et. ben internetten bi dua buldum sürekli bunu okuyorum sizlerde okuyun arkadaşar. ALLAHÜMME YA EVVELÜ. bebek içinmiş. kan sonucunu bekleyelim inş. pozitif çıkar ALLAH emeklerimizi boşa çıkartmasın hem benim hem bekleyen tüm arkadaşlarımızın.

bende şimdi aynı soruyu sorcaktım bendeed aynısı adet olcakmışım gibi ve 8. günümdeyim sürekli bakıyorum acaba adetmi oldum diye çok korkuyorum. pazartesiyi iple çekiyorum

Güzel haberlere vesiledir inşallah arkadasım bi de bas ağrısı oldu bende şuan adet olmadan öncede ağrır böyle ama inşallah hamileliğe işarettir bu defa

cok güzelmişşş

Bazı testlerde pozitif bazisinda negatif cikabiliyor arkadaslar

Benım artık bu testlere guvenım yok.cunku bundan yaklaşık 2 ay once en hassas olan ıdrar testınde pozıtıf kanda negatıfı gordum.buyuk hayal kırıklığı olmuştu benım ıcın.en guvenılır olan kan testı.ama sabretmemız gerekiyor onun ıcın de

canım ben de iş yapmıyorum genellikle uzanıyorum, bazen oturuyorum. kasıklarımda biraz batma oluyor o yüzden çoğunlukla uzanıyorum. eşim yapıyor işleri sağolsun...

Güzel haberlere vesiledir inşallah arkadasım bi de bas ağrısı oldu bende şuan adet olmadan öncede ağrır böyle ama inşallah hamileliğe işarettir bu defa

:)))) benimde bugünn çok başım ağrıyor. gözümü açamıyorum. inşallahh güzell haberlere vesile olur canım.

arkadaşlarr bende batmada çok oluyoo bide bazen kasıklarıma hafif bi bıçak saplanıp gidiyo böle durumlarda normaldir inşallah. buarada iyiki sizler varssiniz ben hiçkimseyle dertleşemiyorum soramıyorum şuanda en iyi arkadaşlarım sizlersiniz her soruma cevap buluyorum deneyimlerinizle. vede teratospermi olan arkadaşlar varmı yani morfoloji bozukluğu bizim morfoloji %1 bunun açıklamasını hala anlamış değilim.bilgisi olan varsa bilgilerini istiyorum.

Allahımm sana el açan yalvaran senden dileyen isteyen nerde ne kadar anne olmak isteyen kulların varsa hakkımızda hayırlıysa sağlıklı sıhatli evlatlar nasip et güzel Rabbim...

kızlar 41 yasini tamamladık allahım okuduğuz yasinleri kabul etsin
allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminn :26::26::26::26:

canan456_________1 tane okudu

safak_d __________1 tane okudu

zinureyn__________2 tane okudu

kardelen_27__________1 tane okudu

melek181__________1 tane okudu

nurdanur_________4 tane okudu

sea1905_________3 tane okudu

elif_su06__________1 tane okudu

mıraclevalerıe___________2 tane okudu

1demetumut_______2 tane okudu

destina38____________2 tane okudu

mavera19________1 tane okudu

ebruli_3576___________2 tane okudu

lal78lal________2 tane okudu

mavipembe38_________1 tane okudu

hndslm_______1 tane okudu

bambi34_________2 tane okudu

elifnaz2013_________4 okudu

highchemist________1 tane okudu

ahha_________1 tane okudu

erva_nnur__________1 tane okudu

flufem ______2 tane okudu

sevilimmmm_________2 tane okudu

zumrutline__________1 tane okudu

8. günlerde adet olucakmış gibi hissedip pozitif olan var mı

bende şimdi aynı soruyu sorcaktım bendeed aynısı adet olcakmışım gibi ve 8. günümdeyim sürekli bakıyorum acaba adetmi oldum diye çok korkuyorum. pazartesiyi iple çekiyorum

kızlar o ağrılar çok normal bende de hep oldu. aynen adet olmadan önceki gibi bacak ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı..bunlar iyiye işaret inşallah

farklı değiliz arkadaşım aynen dediğin gibi iyi ki varsınız.. bende daha çok başındayım ama şu an yaşadığın sıkıntılar normal diye biliyorum ben huzursuz olma yani boşu boşuna bugün dedik bebişler göbüşlerde diye morfoloji de spermin yapısı diye biliyorum ama bunu çok da takma bence sonuçta dışarda besleyip büyütüyorlar :)) Rabbim OL desin canım gerisi boş ve bu mübarek ay da bol bol güzel haber alıcaz görürsün :)) inşallahhhhhh.......

Destina Allah kabul etsin canım benim ve varsa eğer yasin okunsun isteyen arkadaşlar el birliğiyle okuyalım müminin mümine duası çok makbul biliyorsunuz herşey yer gök duayla...

bende daha yolun başıyım geçen ay aşılamam oldu bu ay tüp bebek bakalım sonucu bekliyoruz sabırsızlıkla. inşallah hepimiz alırız bebişlerimiz tutunmuşlardır belkide :))

inşallah arkadaşım inşallah çok şükür o umudumuz var 3 tane blast bebisimiz uykuda onlar tutunur inşallah annelerine

canım negatife çok üzüldüm ama inşallah donmuş bebeklerine can versin rabbim :26::26::26::26::26:

sen bide benim kocişkoyu gör iki bardak bile yıkatmıyo ben halimden memnunum

çevremizdede benim taraf biliyo eşimin taraf bilmiyo tüp olduğunu sorun yok yani

Destina Allah kabul etsin canım benim ve varsa eğer yasin okunsun isteyen arkadaşlar el birliğiyle okuyalım müminin mümine duası çok makbul biliyorsunuz herşey yer gök duayla...

canım arkadaşlar olur derse 41 yasin daha okuruz tabi iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…