haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

paylaşımın için kendi adıma çok teşekkür ederim ben normal yollarla 2000 ve 2001 doğumlu 2 çocuk annesiyim seneler geçti 2. evliliğimi yaptım bu arada da apseli bir ameliyat geçirdim zaten tek tüpüm ve tek yumurtalığım varmış bunu da ameliyat sonrası öğrendim ve tabi ki ameliyattan sebep tüpüm görevini yerine getiremez hale geldi geçen ay tüpüm alındı ama çok şükür yumurtalığım iyi durumda hatta tedaviye başladığımız gün 2 yumurta birden oluşmuş dedi doktorum yani sağlıklı tüpüm olsa normal yollardan ikiz gebelik şansın çok yüksekmiş şu an ise göbüşümden iğne vuruluyorum 3. günüm 18 gün sonra yumurtalar toplanıcak ramazanın son haftası da transfer Rabbim izin verir inşallah çünkü ben 2 çocuk annesi olsam da eşimin çocuğu yok ve baba olmayı çok hak ediyor veeeeeeee sigarayı bugün bitirdim inşallah faydası olur bu dönemimde,,, ezan okunuyor Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inşallah...........

hımmm hele bi dünyaya gelsinler inşallah totolarına totolarına vurursun nie büyümediniz uleeeeyn diye.

canim benim güzel bir karar vermissin. hayirlisi olsun insallah. kocaman bir gönlün :)

Kızlar dün akşamdan beri acayip sancım var. belim kopuyor sanki karnım çok kötü. Sabah kalktığımda da vardı çok şükür leke falan yok ama fena bir ağrı.Öğleden sonra işe gidemedim yatıyorum. Dua edin ne olur çok fena oldum. Doğal demişti doktorum ama çok korktum ne yalan söyleyim. Dualarınızda unutmayın lütfen

Tatlım idrar testi mi yaptın? Ayrıca da çok erken daha, belli değil ki birşey, olumsuz düşünme sakın, olumlu ol lütfen.

dualarımız hepimize canımm benim korkma ve aklına kötü bişey getirme bence sancılar normal diye biliyorum bende gönlünü ferah tut bebişler göbüşlerde inşallahhhhh :)

Arkadaşlar önceki sayfalara bir göz attım da sigara konusunda. Herkes sonunda doğru yolu bulacak İnanın ben cocukluuğmdan beri nefret ederim öyle ki artık sigara içen insanlara yaklaşamaz hale geldim kokudan dolayı. Birçok insanla tahammülsüzlüğüm yüzünden çok da tartıştığım olmuştur. Hatta bekarken şey derlerdi. inşallah günde iki paket sigara için biriyle evlenirsin :)) Ama tabi rabbim dualarımı kabul etti eşim benden de çok nefret ediyor. Öyle tek tük içmiş ama tanışınca kesin konuştum ve ondan beri hiç içmiyo Allahın izniyle.
Ama Türkiye de bu geldiği durum açısından baya yol kat etti. Ben de bakıyorum biz yıllarca uğraştık ilaçtı iğneydi. Emin olun şimdi cocuk sahibi olanlara söyleyin ağızları açık dinlerle aaa ben çekmem o kadar diyen bile olur. Öyle kızıyorum ki minicik bebeklerin yanında sigara içenleri görünce nankörlük diyorum. Dünya meyvesi ellerine sunulmuş ama onlar kendi nefisleri peşindeler. Ki yararlı bişey olsa bir nevi anlarsın. Bence azmedince herkes yapar sonuçta bu forumda herkes çekilenleri biliyor. Sigara içen arkadaşlar Allahın izniyle bırakır inşallah çünkü tam bir zehir. Zaten ilahiyatçıların bazıları haram olduğu yönünde görüş bildirmeye başladılar. Çünkü bile bile vücuda zarar ve bu vücud bize emanet. Emanete hıyanet gözüyle bakarsanız eğer aksini başarmak daha kolaydır diye düşünüyorum. İnşallah bebişler bu yolda size yapacakları ilk iyiliği yaparlar.anneleri iyi olacak ki bebekleri de iyi olsun dimi

bnence yanılıyosun bende yapmıştım idradan çıkmadı moralim bozuldu ama şimdi şükür kan pozitif çıktı.Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inş. canını sıkma boşuna Rabbimize güven. bir anneden 70 bin kat şefkatli olan Rabbimiz bizim acı çekmemizi elbet istemez

ayy ne güzel ya inşallah bize de kısmet olur çok sevindim hayırlı olsun inşallah..biz 6+6 olduk sat ye göre..transfer tarihine göre de çoktan 7+1 olduk ama içimde nasıl bi korku var anlatamam..cumartesi gitcez kısmetse hayırlısıyla bi duysaydık..

kızlar benim 5,gün ebriyosu ve pozitif çıktı şimdi 13.gündeyiz sürekli kandan bakılıyo 2, kez bakıldı 307 yarın 3. kez bakılacak 1000 olana kadar dediler 1000 olunaca ultrasana yollarlar mı?

bebeğin hayırlı olsun ... yeni sanırım inşallah hayrlısıyla kucağına alırsın eli kolu ayağı düzgün ve hayırlı bir evladın olur inşallah... darısı olmayanların başına inşallah ......

kızlar benim 5,gün ebriyosu ve pozitif çıktı şimdi 13.gündeyiz sürekli kandan bakılıyo 2, kez bakıldı 307 yarın 3. kez bakılacak 1000 olana kadar dediler 1000 olunaca ultrasana yollarlar mı?

3 den fazla baktırma bence canım kan gidiyo sonuçta lazım o kanlar bebişe.. ben baktırmadım direk bir hafta sonra ultarsonla keseye bakıldı..keseden bir hafta sonra da kalp için çağırıyolar..hayırlı uğurlu olsun inşallah..

Bugün transferimin 7.günü
Elimde bebeğimin güzel yüzü
Bilmem ne olacak pazartesi günü
Elimden tut artık hayatımın mis kokulu gülü

Geldiğinde neşelenecek evimizin en güzel yeri
İlmek ilmek ördüm pembe mavi patiğini
Mutluluktan ağlayacak bu sefer annenin bu gözleri

Arkadaşlar ya benim canımı sıkan bi şey var şimdi 7 seneden sonra zar zor hamile kalınca etrafımdaki insanlar çok tedirgin sürekli iş yapma,ağır kaldırma,sürekli takipleri altındayım..En basit (masanın üstünü silme gibi) işte bile sürekli hatırlatılıyor bu durum..ben de asabiyim bu aralar kıracam birini az kaldı..sanki benden daha çok düşünüyolarmış gibi..bütün zahmeti çeken benim size nooluyo..ben zaten dikkat diyorum yeterince ev pasaktan görünmüyo eşim yaparsa yapıyo yemek mutfak dışında yapmıyorum..Bayrama yakın da kadın çağırcam kısmetse..Siz de durumlar nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…