- 9 Nisan 2013
- 555
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
iyi bakalım haynşallah herşey yolundadır.seninde hayırlıolsun.benimde dün opum vardı.bugün haber bekliyorum
saol cnm inş tutar.Allah isteyen herkese nasip etsin
hımmm bizim aşılama falan yok ondan bahsetmediler demek ki canım.3 senelik evlii olmann 5 senelik sgklı olmak esin yada sen.2 yada 3 tane asılama nufustan üzerine cocuk olmadigina dair belge
ben deburadayım.kızlarrrr neden kimse yokkkkkk.:44: :18:
hımmm bizim aşılama falan yok ondan bahsetmediler demek ki canım.
ben deburadayım.kan verdim:94:şimdi öğle arasını bekliyorum.sonra muayene olcak.yımırtalarıma bakçaklar
Kizlar selam.kac gundur girumiyorum.cok yogunum.dun yoldaydim.kayseriye geldim.bugun opum vardi.destiba sanirim pespese girmisiz isleme.benimki 10daydi.
ay öylemi kesin gördüm seni o zaman benide 9.30 da aldılar
Sen dun turgut beyin oldugu bekleme salonuna geldinmi
ayyy.ben çok merak ediyorum.hayırlısı ile arasalardı.ben oraya 9da geldim.9 30dan sonar odama geçtim.keşke tanışabilseydik.baş örtün varmıydı
evet canım kapalıyım
seni görmüş olabilirim bize 8 de hastanede olun dediler 9.15 gibi odaya gittik
ya teyzemin yanında oturan kapalı bi bayan vardı teyzemle konuşuyodu 3. denemeymiş teyzem öyle dedi yosam senmisin kız
ha bu arada teyzem ufak boylu pardesülü
canım senden kaç yumurta toplandı.nasıllarmış
yokkkk ben deilim.benim saçım açık.üzerimde mavibi gömlekle kot vardı.kapının yanındaki ikili koltukta oturuyodummm
turgut bey en son 15-20 tane çıkar diyodu 8 tanesi dolu çıkmış canım seni kaç tane
hanımlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 5 senelik evliyim 29 yaşındayım 2 yıldır bebek istiyorum ama olmadı yumurtlama bozukluğu var yumurtam olmuyor kendiliğinden yumurtlama takibi vs yapıldı sonuç alamadım bu sabah aşılama ile ilgili hastaneye gittim fakat doktor aşılamada şans % 7 dedi o yüzden pek sıcak bakmıyorum muayene oldum kist var 1 tane onun için doğum kontrol hapı verdi bu ay boş geçicek bende hastaneden çıktıktan sonra önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmaya karar verdim sonradan doktoru aradım adetin 2. günü gel dedi ama aynı yerde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var onları 21. gün çağırıp lucrin diye iğne vermiş beni niye çağırmadı kafama takıldı sizler tecrübelisiniz sanırım bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Yumurta sayin cok iyiiii