- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
neden doktor öyle bir şey söyledi tuana?br sorun mu vardı?
canım naptın opu nası geçti
kızlar biraz önce eşimi hastaneden aramışlar yumoşların 8 i dolu diyolardı 3ü bozuk çıkmış biride istenilen gibi gelişmemiş
4 tane gelişimi çok iyi giden sıpam var
kızlar biraz önce eşimi hastaneden aramışlar yumoşların 8 i dolu diyolardı 3ü bozuk çıkmış biride istenilen gibi gelişmemiş
canım bitürlü karşılaşmadık çok sevindimhadi hayırlısı olsun ne zaman transfer olacak peki:26::26:
hadi canım çok sevindim inan yarında iyi haberler getirirsinsaol melekim yaa transfer için yarın gün söylüycekler çok heyecanlıyım
Selam kızlar uzun süredir yazamadım..Benim iğneler bitti... dün gece çatlatma iğnemide vurdurdum..yarın saat 10 da opum var inşallah..Dua edin kızlar...inşallah herşey güzel olur..Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah:))Kocaman kocaman göbüşlerimiz olsun
ayyy inşallah tutunur canım.ne güzel tedavin bitmiş.bizde o günleri görürüz inşallah
destinacım ben 2. iğnemi oldum bugün bi zarar hissemedim ama, nasıl durumlar ilerleyen günlerde zorlaşıyor mu????:18:
inşallah canım teşekkür ederim.senin durumun neydi ,başladı mı tedaviniz ?
kızlarrrrrrrrrrrrr günaydin...............bugun benim evlilik yıldönümümü:.dilerim allahtann senekinii kucagimda bebegimlee yanımda eşimle kutlamakk nasipp olur
merhaba kızlar doktor uzun protol dedii banaaa....temmuza kaldım..... temmuz başlığını ben açıcam bu gidişle
şimdi bi ilaç verdibana göre gereksiz ama doktor gerek görmüş demekki
desolett diye doğum kontrol ilacı vermişş yaaaa inanmıyoruummm...hormonlarım için ön hazırlık mı aceeebaaaa kiii :44::26::26:
daha önce kullanan varmı aranızdabugun adetimin 3.gunu hemşire iç dedi içem bare
kan verdim.. alttan baktı bide okadar ege tavmergen hanım doktorum izmirde olan varsa belkim tanıyanda vardır kımbılır
canım hoşgeşdinbilgilerini tam olarak yaz istersen listemize ekleyeyim bilgilerinde eksik olan arkadaşlar da bilgilerini verirse listemize eklemiş olurumm
Kizlar selam.kac gundur girumiyorum.cok yogunum.dun yoldaydim.kayseriye geldim.bugun opum vardi.destiba sanirim pespese girmisiz isleme.benimki 10daydi.