- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- Konu Sahibi superisi_21
- #3.841
kızzzzzzz ben zaten normaldede uykuya düşkün bi insanım ama bu başkaymış deli gibi uyuyom çoooook yorgunum ama mutluyum sonunda hamişim ya çok şükür hepsine razıyım valla hehehehe:))destine neler hissediyorsun:))nasıl bir duygu anlat bakalım hep başkalarına sordugun duyguyu anlatmak sana düştü şimdi:)))ah yazık şimdi senin her an uykun gelir uzandıgın yerde saatlerce uyursun:))
aşkım bitanem meleğim sen içini azcık ferah tut takılma bunlara yigenim tutunacak inşallah hayata
ikizmi canım sen turan cetindemi yaptırdın dondurmuşları
kesemizide gördük teyzesi minicik yaaa onun içinde bebek olacağına inanmak zor rabbim nelere kadir
fatoşum az önce aradılar bugün transfere çağırdılar ama yetişmeyeceğimiz için yarına kaldı transfer....hala orta kalitede devam ediyomuş embriyolarımız...
çok korkuyorum ya yine üzülürsem sonunda diye
canım çok sevindim demekki herşey yolunda sen kafanı rahat tut yarında yeğenlerimi al gel kusum benim
canım hayırlı olsun sevindim evet melekle gün sayıcaksınız inşallah bekleyen tüm arkadaşlarım pozitif haberler alırlar canı gönülden diliyorumgünaydın arakadaşlar nasılsınız moraller nasıl beklediğim tel geldi ve yarın 10 11 gb transferim yapılacakmış yarın transferi olacak arkadaşlar beraber gün sayarız artık rabbim hepimizn kalbine göre versin hayırlara vesile olsun insallah
Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa
ohhhhhhhh ne bereketli topik yahu bi dolu hamiş var hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın
Benim sonuc negatif kızlar bhcg 0.01bugun onikinci gün. ..tevekkeli degil idrarda bugun bile bi siliklik çıkmadı. ..dua edin. .yuvam yikilmasin bigun esimin kucagina bi cocuk verebkileyim RABBIM bizede nasip rtsin..halbuki hic kalkmamisyim onikigundur banyo bile yapmadim.dr da kaliteli demisti ama yok malesef kismette olmazsa neolursa olsun olmuyor
canım gerçekten çok üzüldüm allahım en kısa zamanda iğnesiz ilaçsız göndersin meleğini aminnnnn :26::26::26::26::26:
haziranda tüp bebek yaptırıpta pozitif sonuç alanlar hala ilaç kullanıyormusunuz yazarsanız sevinirim
arkadaşım ben şu anda elevit bide crinone jel kullanıyorum
bugün 10. günüm dayanamadım test yaptırdım 339.8 çıktı cuma günü aynı saatte tekrar yaptırıcam bakalım hayırlısı darısı sizlere olsun isteyen herkese olsun.Cenabı Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
canım çok sevindim gçzün aydın allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bugün 10. günüm. beta hcg 225.4 çıktı...şoklardayım inanamıyorummm...
Allahım şükürler olsun ya Rabbim. isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
oy maşallah ne uğurlu günmüş tebrik ederim canım allahım kucağına almak nasip etsin hayırlı evlet olsun inşallah
kızlar bugün üçüncü günüm iğnelerde ancak başım çatlıyor bende migren var dayanamadım ilaç içtim ve uyumuşum..bişe olurmu dr size ilaçlar dahası agrı kesiciler hakkında bişe dedimi? ve benim başım hala ağrıyor...
filologum meraba benimde tedavi başladı benim faranjit başladı başta ilaç almak istemedim doktoruma sordum antibiyotikte dahil ilaç alabilirsin şu aşamada zararı olmaz demişti
tranferden sonra izin vermiyolar ama söylim geçmiş olsun canım