- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
Arkadaşlar hepinizin MİRAC KANDİLİ mübarek olsun..Bu güzel gecede yaptığımız tüm dualarımız kabul olur inşallah...Hepimizin tez vakitte kucakları dolar..
inşallah hepimize nasip etsin canım
valla yolu yarıladıkta nasıl sen gel bide bana sor
çalışanlar izin almadan nasıl yapıyolar bilmiyom sadece iğne falan diyoz ama çok yıpratıyomuş
Rabbim hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım. Benim de pazartesi oldu transferim. 14 haziranda test yaptırıcam. müjdeli haberlerimizi paylaşırız burdan inşallah
hem maddi hem manevi insanı çok yıpratııyor gerçekten.negatif denemeden sonra toparlanması çok zor oluyor yıkılıyorsun çünkü tüp en son çare olmayınca ümitler tükeniyorsonra tekrar toparlanma süreci ve yola devam :
tuhaf bir duygu ki peşini bırakamıyor insan ne kadar zorlu bir süreç olsada.Allahım inşallahh bütün bekleyen anne adaylarını tez zamanda bebişlerine kavuşturur
Rabbim hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım. Benim de pazartesi oldu transferim. 14 haziranda test yaptırıcam. müjdeli haberlerimizi paylaşırız burdan inşallah
canım ben haziranın 16sında falan adet olucam o zaman gidicez bakalım galiba o ay ki adetimle başlanıcak
kızlar pazartesi transferim gerçekleşti çok mutluyum inşallah bebeğim tutunur transfer çok iyi gerçekleşti dedi doktorum embriyo kalitesi çok iyiymiş sürekli dua ediyorum tutunsun bebişim diyeAllah isteyen herkese bebeğini en kısa zamanda göndersin
Herkesin kandili de mübarek olsun.
merhaba arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!
şuan yoldayız.doktora gidiyoruz
adetimin 2.günü tüp bebek tedavimiz başlıyor inşallah.
cok mutlulum.pozitif pozitif hislerle doluyum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
selamlar
günaydın kızlar...
ben bugün hasta oldum.. hastaneyi aradım perşembe 8.30da başlıyoruz
5 yasini şerifeyide bitirdim haber vereyım
bi geçmişi okiyim kim nAampmışş bakammm
kızlar pazartesi transferim gerçekleşti çok mutluyum inşallah bebeğim tutunur transfer çok iyi gerçekleşti dedi doktorum embriyo kalitesi çok iyiymiş sürekli dua ediyorum tutunsun bebişim diyeAllah isteyen herkese bebeğini en kısa zamanda göndersin
ayyy inşallah tutunur canımkızlar pazartesi transferim gerçekleşti çok mutluyum inşallah bebeğim tutunur transfer çok iyi gerçekleşti dedi doktorum embriyo kalitesi çok iyiymiş sürekli dua ediyorum tutunsun bebişim diyeAllah isteyen herkese bebeğini en kısa zamanda göndersin
destinacım ben 2. iğnemi oldum bugün bi zarar hissemedim ama, nasıl durumlar ilerleyen günlerde zorlaşıyor mu????:18:inşallah hepimize nasip etsin canım
valla yolu yarıladıkta nasıl sen gel bide bana sor
çalışanlar izin almadan nasıl yapıyolar bilmiyom sadece iğne falan diyoz ama çok yıpratıyomuş
hayırlısı olsun canan inş en güzeli olacak göbüşün dolu dolu olacak...
canım nasılsın senle aynı gün opumuz var allah yardımcımız olsun :26::26::26::26:
sonunda iğneler bitti ya, o rahatsızlık hissi bendede var hasta gibiyim çooooook yorgunum yarın bitiyo inşallah
Aykiz9, Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben de hafta sonu bahçeciye görüşmeye gideceğim. Senin doktorun kimdi? Şuan dinlenmen gerekiyor biliyorum ama bir kaç cümle yazarsan sevinirim. Allah seni ve bebeğini korusun...