- 14 Kasım 2008
- 578
- 2
- Konu Sahibi superisi_21
- #3.461
Yeni hamileleri kutluyorum. anlaşılan ikisi de ikiz görünüyor :) Hayırlı uğurlu olsun inşallah.bekleyenlere de sabırlar diliyorum. Ben de bugün keseyi görmeye gidicem dua edin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr iki gün önce idrara bakmıştım çıkmamıştı..kanda baktırdım vee şoklar içindeyimmmm değerim 415 rabbim herkesin gönlünün muradını wersin bütün isteyenlere
ilk onu verdi dr zaten canım. günde 1 dedi ama tık yok.
sayıyı mı arttırsam ecep ??
kuzey28 ve babex canlarımmmmm tedavileriniz hayırlı olsun
inş bebişleriniz sıkıca tutunur hiç ayrılmazlar sizden 9 ay boyunca
güzel haberlerinizi alıp halaylarınızı çekeriz burada inş
dualarım sizinle canlarımmmmmmm
inş sizin ve bu topikteki herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır ve kavuşursun meleklerinizeeeeeeee
ilk onu verdi dr zaten canım. günde 1 dedi ama tık yok.
sayıyı mı arttırsam ecep ??
kuzey28 ve babex canlarımmmmm tedavileriniz hayırlı olsun
inş bebişleriniz sıkıca tutunur hiç ayrılmazlar sizden 9 ay boyunca
güzel haberlerinizi alıp halaylarınızı çekeriz burada inş
dualarım sizinle canlarımmmmmmm
inş sizin ve bu topikteki herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır ve kavuşursun meleklerinizeeeeeeee
inşş cnm
umarım bebişlerimiz bizimle beraberdir
test tarihim cmt gününe denk geliyo bende devlet hst de yaptırırım o zman cuma yaptırırım diyordum hayırlısı.valla bu bilgi süper oldu teşekkürler.bugün canım bol limonlu salata istedi onu yedim deli gibi inşş aş ermedir kızımda da böyle olmuştu 6. yada 7. günlerde limon ve turşuya aş ermiştim gebe olduğumu bilmiyordum bide sürekli uyuyordum tabi her gebelikteki belirtiler aynı olmuyormuş benim bu sefer çok belim ağrıyo.
teşekkürler baharcım. seni burda görmek, iyi dileklerini almak çok mutlu etti beni.
sen biliyorsun ne kadar umutsuz ve zor zamanlar geçirdiğimizi.
Rabbime çok şükür bu günleri de gösterdi bize.
inşallah devamı gelir ve bizler de bebek sahibi olabiliriz.
sen ne yaptın canım. transfer yaptırdın mı bekleyen kuzucuklarından?
Kızlarrrr 13. Gün değerim 617. çok şaşkınım
saol canım yüreğin o kadar güzel ki eminim rabbim sanada tez zamanda çifter çifter bebişler nasip edecek inş seninde halaylarını çekeriz Allah yüzünü hep güldürsün canım.
inan bende bu aşamalara geldiğini okuyunca çok mutlu oldum
babexciminde haberini yeni aldım...
biliyorsun ben ilk denememi geçen temmuzda yapmıştım...
o topiğimizde hala devam ediyoruz sohbetlerimize...
bizimde bazı sıkıntılarımız var oraya yazmıştım bazex görüp saolsun destek olmuş bana...
transferi olduğunu falan yazmış ona sevindim...
diğer yazılarını okuyayım diye bu topiğe girdim seni gördüm 2. bi şok daha yaşadım
çok mutlu oldum senin adına
ama bak tüm zorluklar geride kaldı bu aşamalara gelebildin çok şükür
inş de olacaksın bebişini kucağına da alacaksın
buarada sana özelden mesaj attım canım
canım bizde 2. tedavimize başlıycaz dondurulmuşlarla...
bu ay histeroskopi olucam diğer ay tedaviye başlıycaz inş güzel olur bizim içinde herşey
inşallah canım:)))))))))))ayyyyy kızlar dua edin .bugün kese görmeye gitcem nasipse.hem seviniyorum hemde korkuyorummmm.inşallah herşey yolunda gider.
tabiiki hamişliktendir o di mi yaaa:):101:mide bulantısından öleceğim sanırım ben
valla benim 2.gün embriyosuydu.şu an hamileyim:)günaydın arkadaşlar bşy soracağim lütfen cvp verin 3, gün embriyosu mu daha iyi oluyo yoksa 5, gün embriyosu mu daha iyiy oluyor biraz önce labaratuardan aradılar umu bölünmeye başlamış doktorum 5, gün e kadar bekleyelim demiş
canım perşembe günü test günün ise idrarda cıkmaması normal değil mi???moralini bozma lütfen.kaç yıllık evlisiniz?Kızlar bugun 10.gun iki gündür idrar testi yapıyorum tek koyu çizgi çıkıyor. .iki embriyo transfer edilmis ti.drum kaliteli demişti. Olmadı galiba ya bende hasimato cik Kisti hersey var birinden biri engel oldu .belki cok Kastım cpk dtres oldum ..ama geneldr yattım. Kayinvaldem yapti ev işini
Duacedin olur mu. ..; (( persembe ye yaptircaktik kan tahlili ni.bakalim büyük ALLAH IM guldur yuzumuzu ..ypksa evliligim buyuk bi darne yiyecek..yuvam yikilmasin .
Kızlar ben aranıza yeni katılıyorum. 26 haziranda yapıldı transferimiz, test tarihimiz 8 temmuz. ilk tüp bebek denememiz bu, inşallah olumlu sonuçlanır. Gaziantep eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdık. Hepimizin hakkımızda hayırlısı inşallah. Bu arada hamile olan arkadaşlar adına çok sevindim, hayırlı olsun. İnşallah sağ salim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
bende bu ay ilk kez denedim 9 temmuz test günüm inşallah bebişlerimize kavusuruz
kızlar cronone jel ve progestan iğneyi ne kadar zaman kullanıcaz