- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 39
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.541
Dogru diyosun ama benim icime negatif doguyo altinci hissim kuvvetlidir. Ins yanilirimevt progestani degistirdim, onun 3 gunluk depo halini verdi. Cok agriyodu cunku
İnşallah yanılırsın deyim o zaman canım. Eğer böyle ağrırsa ben de doktora söyleyim de değiştirsin.
slm kızlar ben geldim........tedavim bugün başladı ilk iğnemi oldum puregon 150 ml ile başladık ve bunun yanında prednol ve koraspine başldık...herşey güzel başladı inş sonuda güzel olur.......
Dogru diyosun ama benim icime negatif doguyo altinci hissim kuvvetlidir. Ins yanilirimevt progestani degistirdim, onun 3 gunluk depo halini verdi. Cok agriyodu cunku
inş melek melegin gelir sana mevlam emeklerimizi ziyan etmesin inş..slm kızlar ben geldim........tedavim bugün başladı ilk iğnemi oldum puregon 150 ml ile başladık ve bunun yanında prednol ve koraspine başldık...herşey güzel başladı inş sonuda güzel olur.......
Yaa kızlar sanırım ben de hamileyim. Emin değilim ama idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Belli belirsiz. Ucuz olan testlerden varmış evde tesadüfen elime geçti. Daha hassas test alayım dedim nöbetçi eczanede yokmuş.Yine ucuz olanlardan aldım bir tane. Hayırlısı yarın sabah tekrar deneyeceğim.
melekim kusum aklım sendeydi yazdıklarını okuyunca içim rahatladı herşey güzel olcak allahın izniyle kalbi güzel arkadaşım benim
canım hemen umtsuzluğa kapılma senin kaçıncı günün bugün ??????
eğer çok takılıyasan kan tahlili yaptır bebişinide strese sokma canım yaaaaa
hayırlı olsun melekçim.slm kızlar ben geldim........tedavim bugün başladı ilk iğnemi oldum puregon 150 ml ile başladık ve bunun yanında prednol ve koraspine başldık...herşey güzel başladı inş sonuda güzel olur.......
Canim bende sabah yaptim tek cizgiydi. Tutmadi galiba benimki. Buyuk ihtimal hamilesindir. Cift gormek pek norrmal degil yani
musmutlucum yarın tekrar yap canım.Dogru diyosun ama benim icime negatif doguyo altinci hissim kuvvetlidir. Ins yanilirimevt progestani degistirdim, onun 3 gunluk depo halini verdi. Cok agriyodu cunku
Yaa kızlar sanırım ben de hamileyim. Emin değilim ama idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Belli belirsiz. Ucuz olan testlerden varmış evde tesadüfen elime geçti. Daha hassas test alayım dedim nöbetçi eczanede yokmuş.Yine ucuz olanlardan aldım bir tane. Hayırlısı yarın sabah tekrar deneyeceğim.
inş melek melegin gelir sana mevlam emeklerimizi ziyan etmesin inş..
waww kız bu böylemi söylenirr. tabiki vardır test te çıkmış işta pazarteside kan da baktırırsın ohhh..hadi üzme bebişi iyi düşün
napayım kuzucum çok umut bağlamak istemiyorum. İdrara güvenmiyorum hiç. Ben sanırım fazla sakinim :) İçimdeki fırtınaları bastırıyorum canım :) Hemen arkasından yaptığım testte çıkmadı. Sanırım fazla damlatmışım pespembe oldu :) Bekleyeyim dedim açılsın o zaman da sapsarı :):):)
Şimdi nöbetçi eczane arayamam eşim işe gitti annesi de dışarıya göndermiyor yorulmayayım diye. Artık pazartesi hassas testlerden alırım ya da dibimde sağlık ocağı var oraya giderim ya da medikal parka hast. var oraya. Bakacağız artık şeker :) Yazdıkça heyecan yaptım baakk !!
Canim bende sabah yaptim tek cizgiydi. Tutmadi galiba benimki. Buyuk ihtimal hamilesindir. Cift gormek pek norrmal degil yani
adetinin 14.gününe doğru yada o gün toplanıyo canım...kaçıncı denemen seenin:26:Arkadaşlar merhaba. Ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bugün iğne tedavisine başlanacaktı ancak doğum kontrol haplı uzun protokol uygun görüldüğü için temmuz ayına ertelendi. Bir sorum olacak.(Aslında bir yığın desek daha doğru)
Yumurta toplama işlemi iğne tedavisinin kaçıncı gününde yapılıyor? Şimdiden teşekkürler.
melekim kusum aklım sendeydi yazdıklarını okuyunca içim rahatladı herşey güzel olcak allahın izniyle kalbi güzel arkadaşım benim
canım hemen umtsuzluğa kapılma senin kaçıncı günün bugün ??????
eğer çok takılıyasan kan tahlili yaptır bebişinide strese sokma canım yaaaaa
amin canım sağol inş hepimizin ki gelir bekletmeden.........inş melek melegin gelir sana mevlam emeklerimizi ziyan etmesin inş..
waww kız bu böylemi söylenirr. tabiki vardır test te çıkmış işta pazarteside kan da baktırırsın ohhh..hadi üzme bebişi iyi düşün
musmutlu kızz sende kendini üzme sen yaptıgında testi daha çok erkendi sen merak ettin de yaptın sakin ve pozitif düşün ve pazartesi artık kanda baktırırsın cnm.. ama üzmek yok ne kendini ne bebişi..
selam kızlar!!!!!!!!!!!!!!
buralarda yokum 3 gündürkardeşimiin mezuniyetine gittik.1000 km ye yakın yol gittik geldik.bugün evimdeyim artık.inşallah yumoşum zarar görmrmiştir bundan.geçen cuma günü transferim olmuştu.2.gün embriyosu ve bugün 9.günüm.idrar testinde çıkar sanırım di mi.yarın nöbetçi bi eczane arıycam ve test yapıcam.yapmaya bile korkuyorum.adet eğrısı gibi ağğğğılarım var
hayırlı olsun melekçim.
musmutlucum yarın tekrar yap canım.
inşallah testte cıkmamıştır o.
AMİİİİİİN.....seninde kandilin mübarek olsun....Rabbim bu mübarek günde dualrımızı geri çevirmesinGünaydın hanımlar.bugun berat kandili bol bol dua tövbe ve ibadetle geçirmek nasib olur inşallah. Rabbim bu mubarek gunde herkesi gonlundekini hakkinda hayirli eyleyip nasib etsin inşallah. Bizim gibi tup bebek icin mucadele edenlere maddi manevi Rabbim yardımcısı olsun sonucunda yuzumuz gülsün herkesin evi bebek civiltisiyla Şenlensin insallah.Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin.KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN. (Bugun beraat etmek nasib olsun)
Canlar ben bugun test yapicaktim ama evimde degilim ve pet bardak bulamadim.test yapamadim o yuzden ama uyandgimda pedimde 2-3 damla kahverengi leke vardi.devam yok.iyiye isaret olarak düşünüyorum inşallah öyledir.9.cu günüm bugun.
Cuma 18:00de transferim oldu. 3 embriyo verildi(43 yaşındayım) 2 tanesi iyi durumda, 3. Daha yavaş gelişiyormuş öyle dedi Dr.
İğneler haplar devam. Yıkanmak, Çay kahve yok. Cinsel ilişki 2 gün sonra serbest dediler.
3 nün birden tutma olasılığını sordum. Bu yaşta çok zor dedi Dr.
Yanlış birşey yapmaktan korktuğum için hiçbirşey yapmadan yatıyorum . Ama Pazartesi iş var tabii.
Karnım şiş gibi. Gaz dolu galiba :/
2 Temmuz test günüm. Nasıl geçecek bilmiyorum