- 19 Ekim 2009
- 477
- 66
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.441
canım tebrikk ediyoruummm 11.hamişimizzz oldunnn gelsin halaylarrr
::
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gördüm canım.Tebrik ederim.Bu arada göğüs hassasiyeti kaçıncı gün başladı sende.Bende hiç belirti yok.Canım çok sıkılıyor.
Doğru söylüyosun arkadaşım ama insan düşünmeden edemiyor. yoksa benim arkadaşım da hamile olduğu halde görünmedi idrarda. ama içim sıkıldı biraz bende hemen umutsuzluğa kapıldım:18::18:
senin 4.gün embryosuydu dimi? biliyomusun aslında ilk günler ben umutlu değildim 3.gün ve 6 hücreli olduklarını duyunca. ama sen hamileyim deyince bana umut oldun. senden sonra olumsuz düşünmedim. bu 2 gündür içim karardı ondan heralde.
canım tebrikk ediyoruummm 11.hamişimizzz oldunnn gelsin halaylarrr
hdsl bı sey merak ettım 4.gun hıc duymadım sen opu oldugun gunudemı sayıyosun
canım listemizin güncelleme görevi bana ait gerekli bilgilerini verdiğinde eklerdim seni,ben girdikçe güncellemeleri yapıyorum karışıklık yaratmayalım
canım hoşgeldinbu topik sana uğurlu gelir inşallahh 6.denemen olması dikkatimi çekti sizde sebep ne???
kızlar günaydınlar nasılsınız canlarım sanırım benim tedavi pozitif henüz kan sonucunu almamamla birlikte 3 gün üst üste yaptığım idrar testinde pozitif sonucu gördüm ultrasonda belil belirsiz gölge gibi bir kese görünümü olduğunu söyledi doktorum, göğüsler çok şiş ve acıyo ara ara devam eden adet sancıları ve kasık batmaları rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş her halimize şükürler olsun
sperm azlıgı ama allaha sukur 5.de dondurulmusta 1 kızım oldu suan 2 yasında sımdı ona kardes
Haziranın son haftasına girerken birçok test var. İnşallah herkesin pozitif olur sonuçları.
kızlar günaydınlar nasılsınız canlarım sanırım benim tedavi pozitif henüz kan sonucunu almamamla birlikte 3 gün üst üste yaptığım idrar testinde pozitif sonucu gördüm ultrasonda belil belirsiz gölge gibi bir kese görünümü olduğunu söyledi doktorum, göğüsler çok şiş ve acıyo ara ara devam eden adet sancıları ve kasık batmaları rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş her halimize şükürler olsun
Suan umutsuzluga kapılmaya o kadar elverisliyizki. Hamile kalincada bitmiyor endişeler. Inşallah Rabbim yüzünü güldürsün bence 2 gün daha sabret
sonradan eklediğim arkadaşlar bilgilerinizi yazını lütfen 1.sayfadaki listemize bakarakk yoksa listede 55.kişiden 72. kişiye kkadar bilgilerde çok eksik varrr.
Kızlar dualarımızı eksik etmeyelim umutsuzluğa düşünce dua edelim bende heyecanla 1 temmuzu bekliyorum