- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.361
az kaldı azzz ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Opudan önce bir antibiyotik vermişlerdi. Daha önce de kullanmıştım. Eşim ve ben , ikimiz de kullandık.İçinde 3 tane var. Sana ondan verdiler mi? Çok feci mide bulantısı yapıyor.
kızlarr kendimden de haber vereyim birazzz.tedavim başladı merkez indirim yaptı biraz bana ilaçlarımı da uygun fiyatlara aldık tanıdık bir eczaneden bugün ikinci iğnemi yaptımm.gonalf 225 yapıyorummm umutluyom mutluyumm sizlerin mutlu haberini alıdıkca daha çok umutlanıyorum
bu sefer tedavimi kafama takmıyorum hiç gezip tozuyorum doluyum bayaAllahımmm hepimize nasip eder inşallahhh
İnşallah tutar canım.İnşallah sende güzel haberini verirsin.Süperman olabilecekleri donduruyorlarmış sanırım canım :) Çok üzülmüştüm ilk. Bir de tutmazsa aynı şeyleri tekrar yaşayacağım
Arjin yok oyle bisi demedilef..benim en buyuk yumurtam 7.gunde 19 mm Zaten benim anlamadigim catlafma ignesibi yaptimm hic bi agrim yok catladigiba dair acaba ters giden bisilermi var
az kaldı azzz ...
kızlarr kendimden de haber vereyim birazzz.tedavim başladı merkez indirim yaptı biraz bana ilaçlarımı da uygun fiyatlara aldık tanıdık bir eczaneden bugün ikinci iğnemi yaptımm.gonalf 225 yapıyorummm umutluyom mutluyumm sizlerin mutlu haberini alıdıkca daha çok umutlanıyorum
bu sefer tedavimi kafama takmıyorum hiç gezip tozuyorum doluyum bayaAllahımmm hepimize nasip eder inşallahhh
Çok hoşsun.Böyle olmak gerekiyor.Pozitif olursan bence sonuçta pozitif olur.Keşke bende olabilsem.
olacağız şekerim az kaldı azzzzz
İnan bana çok moral verdin.Sizde olmasanız kızlar ne yapardım.tüm bunları eşimle bile konuşamıyorum.
şekerim azimle arkamdan gel
İnşallah.Senin test günün ne zaman.Benim ayın 27 si.
benim yumurtalarım pazartesi toplanacak daha vakit bol :))
Anladım canım.O zaman sana bol bol sağlıklı ve kaliteli yumurtalar diliyorum ve senin gibi azimli.Nede olsa senin genini taşıyacaklar.
Yokk herhangi bi ilac vermediler...ozaman migde bulantisi normal....herkese farklki bi tedavii uyguluyolar
İnşallah tutar canım.İnşallah sende güzel haberini verirsin.
12.gün degerim 529
Simdi ne olcak ben baska sehirdeyim, tup bebek merkezim baska. Yeni dr bulmam lazim. Dr a bi 2 hafta sonra mi gidilir kese ve kalp atisi icin
Birde benim son adet tarihim 26 mayis , transfer 9mayis o zaman kac haftaligim
Bende senden ümitliyim superisi.