- 27 Mayıs 2013
- 286
- 0
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.261
Şafak 3 az kaldı inş bende güzel haberler veririm hamişlerimizi duyunca okadar mutlu oluyorum darısı bizlere inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar gunaydin. Bugun ilk defa moralim bozuk uyandim. Normalde hic dusunmuyodum. Ilaclari alirken aklima geliyodu sadece, simdi sanki tutmamis gibi hissediyorum.
Kizlar gunaydin. Bugun ilk defa moralim bozuk uyandim. Normalde hic dusunmuyodum. Ilaclari alirken aklima geliyodu sadece, simdi sanki tutmamis gibi hissediyorum.
Gunaydin canm. Moralini bozma insallah guzel haberler vereceksin. Kacinci gunun bugun?
Sakın olumsuz düşünme moralini bozma herşeyy çok güzel olacak
doktor hiboru bırak dedi korkuyorum ya bırakmasam mı?? Test yapıp da vermedi öyle önlem olarak vermişti..şimdi kararsız kaldım naapsam ki??
canım benim de sürekli ateşim var transferden beri ama doktoruma sormayı unuttum adamı durmadan aramak da istemiyorum ama kullandığımız ilaçlar yapıyor diye düşünüyorum
Bugun 6. Gun, insallah canim ya
Insallah canim
ben de bıkartım hiboru. Sıkıntı etme zaten kan sulandırıcı. En çok ondan kurtulduğuma sevindim resmen ağlıyordum
ben her gün moralsiz uyanıyodum canım her gün adet sancısıyla..Rabbim ol dediyse çoktan oldu bitti inşallah..Sen moralini yüksek tut ama biliyorum ki çook zor..
geleceğin güzel annelir hayırlı sabahlar ben gece dayanamadım yine test yaptım ikinci çizgi dünkü gibi silik çıktı normal adetime daha iki gün var silik çıkmasının nedeni çok yeni olduğu için sanırım kan sonucunu da saat iki de alacağım
Arkadaşlarım merhaba bende 2.denememi yaptım bu ay dondurulmuslarla 2 tane blastosist transfer edildi 17sinde. Haftaya perşembe test günüm inşallah sizlerin bu uguru bana da uğur getirir :))
arkadaşım ankara da mı yaptıracaksın?? neden ertelendi? bende temmuzda gidip başvuracam bakalım hemen tedaviye başlatırlar mı bilmem ama :44:Tüm hamile arkadaşlar gözünüzaydın, Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Tedavide olan arkadaşlar inşallah sizlerin de hayırlısıyla hamile haberlerini alırız. Benim tedavim Ağustosa ertelendi, sabırsızlıkla bekliyorum. Sizleri takipteyim. Bana umut oluyorsunuz :)
aaaa olur mu senin nickin ney muuuuussssmutlu kızz senin mutlu olman lazımmKizlar gunaydin. Bugun ilk defa moralim bozuk uyandim. Normalde hic dusunmuyodum. Ilaclari alirken aklima geliyodu sadece, simdi sanki tutmamis gibi hissediyorum.
rabbim emeklerini boşa çıkartmasınKızlar öğleden sonra transferim var duanızı eksik etmeyin benden (
bencede söylemesinler söyleyince bide sonu kötü olunca daha çok üzülüyo insanc kendimdn biliyorum ben 2010 da kendiliğinden hamile kaldım tabi sevincten heeeeerkkeeese yaydık ama kalp atışını duyamadıkkyakınlarınıza söylediniz mi??ne tepki verdiler..kimlere söylediniz?? ben aileme eşimin ailesine(yıllardır dört gözle bekliyolardı) ve çok samimi arkadaşlarıma ama onlara da sıkı sıkı tembih ettim kimseye söylemeyin diye..
orasını allah bilirr!! ben seni çoook iyi anlıyorum geçen sene benimkide 2.kaliteydi sürekli aklıma kötü kötü getiriyodum ama benimki nasip değilmiş inş seninki sana nasip olurrrrYani benim goguslerim sisti, kasiklarimda ara ara batma oluyo, uyusuyo gibi ne bileyim. Bunlari ilaclarda yapiyodur buyuk ihtimal. Onun icin anlamiyorum. Bide yumurta kaliteleri dusuktu bende takildim ona hep aklima geliyo bugun
ahanda sende inş hamilesindirrrrrgeleceğin güzel annelir hayırlı sabahlar ben gece dayanamadım yine test yaptım ikinci çizgi dünkü gibi silik çıktı normal adetime daha iki gün var silik çıkmasının nedeni çok yeni olduğu için sanırım kan sonucunu da saat iki de alacağım
Canım ilkinde bende aynı senin gibi oldum.İlk günler ilaç saati aklıma geliyordu.5. günden sonra stres başlamıştı.
arkadaşım ankara da mı yaptıracaksın?? neden ertelendi? bende temmuzda gidip başvuracam bakalım hemen tedaviye başlatırlar mı bilmem ama :44:
aaaa olur mu senin nickin ney muuuuussssmutlu kızz senin mutlu olman lazımm
rabbim emeklerini boşa çıkartmasın
bencede söylemesinler söyleyince bide sonu kötü olunca daha çok üzülüyo insanc kendimdn biliyorum ben 2010 da kendiliğinden hamile kaldım tabi sevincten heeeeerkkeeese yaydık ama kalp atışını duyamadıkk
orasını allah bilirr!! ben seni çoook iyi anlıyorum geçen sene benimkide 2.kaliteydi sürekli aklıma kötü kötü getiriyodum ama benimki nasip değilmiş inş seninki sana nasip olurrrr
ahanda sende inş hamilesindirrrrr