- 19 Temmuz 2010
- 356
- 4
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.221
ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HAMİLEYİM KIZLAAAAAR DARISI BAŞINIZA İNŞAALLAH
bu haziran başlığı ne güzel bir başlık herkes hamile canım çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elifnaz yarin vericeksin müjdeyi istersen şimdi bir idrara bak testle.
Ahha Tebrikler canim Rabbim sonuna kadar saglikli hamilelikle kucagina almak nasib etsin.
canm çok tebrik edrim.darısı başımıza.bugün 2 güzel haber aldık.allah tamamına erdirsin
bu haziran başlığı ne güzel bir başlık herkes hamile Canım çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin
ahhacım değerin ne merak ettimde.
ahha canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
cnm dün akşam baktım2 çizgi.sabah 2çizgi az once baktım2çizgi ama 2.çizgiler diğerine gore daha açık.
selam kızlar benimde bu ay transferim oldu.2tane 5gün konuldu.ancak bu benim 2.tedavim .
sizlere birşey sormak istiyorum bugün benim 8.günüm dün sabah idrar testi yaptım 1 saat sonra açık renkte 2.çizgi belirdi.ama ilk 10 dk çıkmadı.öğleden sonra başka bir marka bir test yaptım
hiç bir şey çıkmadı.bu sabah tekrar yaptığımda yine uzun süre sonra 2.çizgi çıktı.sizce bu nedir.
elifnaz şimdi gördüm masallah kanda baktırdın mı? kaçıncı gunundesın sımdı?
kızlar idrar testlerinizde ki 2.çizgi hemen mi belirdi ?
yarın 9.günde kanda çıkarmı.
kızlar idrar testlerinizde ki 2.çizgi hemen mi belirdi ?
yarın 9.günde kanda çıkarmı.
selam kızlar benimde bu ay transferim oldu.2tane 5gün konuldu.ancak bu benim 2.tedavim .
sizlere birşey sormak istiyorum bugün benim 8.günüm dün sabah idrar testi yaptım 1 saat sonra açık renkte 2.çizgi belirdi.ama ilk 10 dk çıkmadı.öğleden sonra başka bir marka bir test yaptım
hiç bir şey çıkmadı.bu sabah tekrar yaptığımda yine uzun süre sonra 2.çizgi çıktı.sizce bu nedir.