- 23 Haziran 2008
- 773
- 17
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.241
listemiz bi yenilense ne güzel olur herkes hamileee:))) darısı herkesin başına İNŞALLLAAAAHHHHH....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listemiz bi yenilense ne güzel olur herkes hamileee:))) darısı herkesin başına İNŞALLLAAAAHHHHH....
kızlar 3. denemem 2tane 2. kalite 8 hücreli embriyo verildi. cumartesi test günüm ancak karnıma kramp giriyor. sık idrara gidiyorum göğüslerim şişti ateş basıyor. halsizliğim var.ağrılardan çok korkuyorum.birden bire rahimime kıramp giriyor olduğum yerde kalıyorum
yardımcı olursanız çok iyi olur.
Merhabalar,
10 Haziranda transferim yapıldı, iki adet embriyo transfer ettiler, 5. gün testlerimiz e2 767 progesteron 74.3 çıktı, iki gün sonra bhcg testimiz yapılacak sizce nasıl hormon sonuçlarım pozitif çıkma olasılığım nedir çok heyecanlıyız
ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HAMİLEYİM KIZLAAAAAR DARISI BAŞINIZA İNŞAALLAH
evett ya bizede duaaa ediiiin hamile arkadaşlaarrrrr burdan nick nick sayııınnncnm hayırlı olsun mevlam kucagınada almayı nasip etsin inş..
ne güzerl hegün aramızdan biri hamileyim diyor..darısıda bizlere kızlar.hamişlerin duası kabul olurmuş unutmayınn