- 19 Temmuz 2010
- 356
- 4
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.001
tesekkur ederim canim. ne biliyim 2,gun embriyosu olunca senin kacinci gundu
mrb arkadaslar sonucumu haber vereyim dedim maalesef regl oldum bugun daha test ble yapamadan :-((( hamile arkadaslar varmis hayirli ugurlu olsun allah sag salim kucaginiza almayda nasip etsin ins....
kizlar bana 2.gun embriyosu transfer edildi iki tanw biri dort hucrelu biri dorde bolunmek uzere olan iki hucreli embriyo sansim var mi ne dersiniz
mrb arkadaslar sonucumu haber vereyim dedim maalesef regl oldum bugun daha test ble yapamadan :-((( hamile arkadaslar varmis hayirli ugurlu olsun allah sag salim kucaginiza almayda nasip etsin ins....
kizlar bana 2.gun embriyosu transfer edildi iki tanw biri dort hucrelu biri dorde bolunmek uzere olan iki hucreli embriyo sansim var mi ne dersiniz
canım neden şansın olmasın ki bu iş hiç belli olmuyor inan sen kendine iyi bak ve olumlu düşün bebeğinin seninle olduğunu unutma o da sana sımsıkı tutunsun
aykız meraba bu hamileleik takvimini nası yapıyosun tarif edermisin ??????
Kizlaaaaarrrr benim ağrım var ya adet olacak gibi şiddetli oluyor. Aşağı doğru kramp gibi oluyor bazen. Hamileler sizde var mi böyle şeyler korktum ben doktor korkma dedi telefondan önemli bisey olacağını düşünmüyorum dedii(
çiçee burnunda hamişlerim benimcanım bendede var aynısı adet sancısı gibi belim ağrıyo sıcak basıyom hamileliğin ilk aylarında normalmiş takma kafana (sağlam kaynaklardan öğrendim )
maşallah cnm ya..ee madem tedaviside var inş hayırlı ve sağlıklı evlatlarına kucağına alırsın.. bizde böyle bişey varmı bilmiyoruz..
evet canımcımmm Allahıma bin şükür tedavimiz vartaşıyacaksın tabiki ve kucağında büyüteceksin tatlım. daha öncekilerde sizi yukarıdan izleyip mahşerde şefaatçiniz olacak inş..
hmm anladım sanırım pgtye gerek kalmayan bir yontemmiş hatta..yani pgtnin bir üst seviyesi.. dediğin gibi sonu güzel olsun ..keşke dememek için insan herşeye razı geliyor.. hayırlı olsun tedavin şimdiden:13:
hayır genetik bir şey olduğundan değil bu yöntem de hücre bölünmeleri canlı yayınla izleniyomuş bölünme saatleri en düzenli olanları transfer ediyolarmış
işin aslı merkez embriyoskopi diye bir cihaz almış parasını çıkarmaya çalışıyo sanki
biz de keşke dememek için kabul ediyoruz gibime geliyo
yazıp yazıp siliyorummm ne diyeceğimi bilemedim canım yaaa çok üzüldümmmkizlaaar malesef aranizdan ayriliyorum bugun transferim.odugunu aoylemistim sizlere 11 embriyomun da cok iyi gittigini soylediler nasil umutla gittim 2 litre suyumuda ictim doktor bey bu ay transferi uygun gormedi cunku son iki gunde embriyolar kotu gitmis yapmasak daha iyi dedi cunku bu embriyolar seni asla gebe birakmaz dedi aslinda 8e bolunmus ama blast asamasinda basarili olamaislar olsun hayirlisi boylesir baska ilcalr verdi lucrin falan embriyo kalitesini artirarak yapalim dedi sizleri yinede takipte olucam hepinizin guzel haberlerini bekliyorum banada bol dua edin haziran annesi bolumunden cikmak zorundyim artik hepinizi optuuuum
melekcimmm canımmmunuturmuyum hiç nedemek belki ismini burda yazmamışımdır amainan olmayan kızlarhep aklımda benim.....zatende az önce adetim başladı cumaya randevu alıcaz bakalım inşbu son tedavilerimiz olur......yeni slagonum kızlar........umuda yolculuk başlıyor...........
canım 3 gün geçmişti normalde hiç geçmez ama bana umut olmuştu maalesef az önce geldi kırmızılar cuma gününe aldık randevuyu hakıkımızda hayırlı sı olsun
canım korkma bende 8. gün kan tahliliyle hamile olduğumu öğrendim sonra 11. gün kan testini tekrarladım birde 13. gün tekrarladım doktorum 13. gün aradığımda bana 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi buraya kadar herşey güzel ama bir sancı başladı aman Allah'ım öleceğim sanki adet sancısından daha şiddetli sabahın köründe sancıyla uyanıyorum ölecem sanıyorum bir gün iki gün derken yok dedim bu böyle olmayacak galiba benimki dış gebelik oldu bebek yanlış yere yerleşti dedim nasıl moralim bozuk canım sıkkın önümüzde bayram eşime dedim kalk bayram tatilinde hiçbir doktoru bulamayız ben galiba dış gebelik yaşıyorum hemen ilçemizdeki kadın doğumcuya gittik 4 haftalık felandı (son adet tarihine göre) alttan muayene ile zor güç gördük keseyi doğru yerdeymiş yavrum dış gebelik felan değilmiş bende yaşadım o sancıları korma canım.
kızlar tedavinin başında iğneler olurken ilişki serbest mi((((((
kızlar tedavinin başında iğneler olurken ilişki serbest mi((((((
kızlar transferim oldu bugun. bebişleri göbüşüme koyup evde dinlenmeye çekildim.7 gün raporda aldım,doktor bugun dinlendikten sonra iş hayatınızada dönebilirsiniz dedi ama riske atmak istemedim.
destinacım, bebişlerini göbüşlerine alan arkadaşlarım bu aşamadan sonraki tavsiyelerinizi bekliyorum..
sabah yumurta toplama olmuştu şimdi tuvalete gittim baya kanama olmuş
normal olduğu yazıyodu verilen kağıtta
sizin de oldu mu
bir de 6 yumurta az değil mi ya
Sagolasin ya Allah razı olsun. Kendimi çok yalnız hissediyorum zaten sizin gibi beni anlayan insanların desteği ıyi geliyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah