-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.961
canım 186. sayfada yazdım ama herhalde görmedin tebrik ederim değerin ikiz gibi duruyor
mrb kızlar.... transferini olan arkadaşlar neler yapıyosunuz bakalım, sürekli yatarak mı geçirmek lazım benim bugün 3.günüm hiçte yatmıyorum evin içinde dolanıyorum oturuyorum, hatta akşama da pazara çıkmayı düşünüyorum, yatınca daha çok stres oluyorum sanki vakit geçmiyor.. tabii ani hareketler ağır işler yapmıyorum, yaptığım tek iş yemek, oda olmasa patlarım herhalde.....
kizlaaar malesef aranizdan ayriliyorum bugun transferim.odugunu aoylemistim sizlere 11 embriyomun da cok iyi gittigini soylediler nasil umutla gittim 2 litre suyumuda ictim doktor bey bu ay transferi uygun gormedi cunku son iki gunde embriyolar kotu gitmis yapmasak daha iyi dedi cunku bu embriyolar seni asla gebe birakmaz dedi aslinda 8e bolunmus ama blast asamasinda basarili olamaislar olsun hayirlisi boylesir baska ilcalr verdi lucrin falan embriyo kalitesini artirarak yapalim dedi sizleri yinede takipte olucam hepinizin guzel haberlerini bekliyorum banada bol dua edin haziran annesi bolumunden cikmak zorundyim artik hepinizi optuuuum
Benim de 2. günüm.Evin içinde dolanıyorum ama daha dışarı çıkmadım.Televizyon izliyorum, internete takılıyorum.Zaman geçmiyor.Yata yata belim ağrıyor.
kizlaaar malesef aranizdan ayriliyorum bugun transferim.odugunu aoylemistim sizlere 11 embriyomun da cok iyi gittigini soylediler nasil umutla gittim 2 litre suyumuda ictim doktor bey bu ay transferi uygun gormedi cunku son iki gunde embriyolar kotu gitmis yapmasak daha iyi dedi cunku bu embriyolar seni asla gebe birakmaz dedi aslinda 8e bolunmus ama blast asamasinda basarili olamaislar olsun hayirlisi boylesir baska ilcalr verdi lucrin falan embriyo kalitesini artirarak yapalim dedi sizleri yinede takipte olucam hepinizin guzel haberlerini bekliyorum banada bol dua edin haziran annesi bolumunden cikmak zorundyim artik hepinizi optuuuum
Ben de hiiç sürekli yatmadım .İş için 10 gün rapor aldım.Transferimin 3. günü. Oturuyorum genelde. Kayınvalideme geldim.Arada 1-2 saat uyuyorum. Uzun oturuyorum,uzanıyorum. Oturuyoruz sohbet ediyoruz film falan izliyorum. Yemek falan yapmıyorum hiç. Oturduğum yerden domates falan doğruyorum. Kayınvalidemin annesi ve kardeşi geldi. Onlara söylemek istemedim . O nedenle şuan hep oturuyorum. Onlar iş yapıyorlar ben oturuyorum . Demişlerdir bu kız pek tembel :)
Önemli olan olumlu sonuç almak canım.Transfer olsaydı sonuç negatif olsaydı daha çok üzülürdüm.İnşallah gelecek ay tutar.
Zor tatlım. Şu an üzülüyorsundur çok. Üzüleceksin de . Ama sakın çaresiz hissetme. Sadece burcu koç olmaz da boğa olur :) Sen beslenmene çok dikkat et şimdiden. Eşin de çok dikkat etsin.
Ben de hiiç sürekli yatmadım .İş için 10 gün rapor aldım.Transferimin 3. günü. Oturuyorum genelde. Kayınvalideme geldim.Arada 1-2 saat uyuyorum. Uzun oturuyorum,uzanıyorum. Oturuyoruz sohbet ediyoruz film falan izliyorum. Yemek falan yapmıyorum hiç. Oturduğum yerden domates falan doğruyorum. Kayınvalidemin annesi ve kardeşi geldi. Onlara söylemek istemedim . O nedenle şuan hep oturuyorum. Onlar iş yapıyorlar ben oturuyorum . Demişlerdir bu kız pek tembel :)
Karauslu34 bana yumurta kalitesi için GNC'nin arginmax diye bir ilacını kullandırdılar.Tedaviye başlayan herkese kullandırıyorlar.
sagol canim.gercekten uzulmuyorum hayirlisi boyle diyorum beslenme derken neye dikkat edelim.mesela tecrubeleriniz varsa bilgi edinmek isterim tesekkur ederim
Öyle zaten tatlım :) Espri olsun diye söylemiştim. Ben sırtımı kayınvalideme verdim :)amaaan.... isteyen tembel desin çok işti, zaten birilerini memnun edeceğiz diye kendimizi hırpalamıyormuyuz. ALLAH nasip etsin inşallah yavrumuz olsun da varsın adımız tembel olsun :)
unuturmuyum hiç nedemek belki ismini burda yazmamışımdır amainan olmayan kızlarhep aklımda benim.....zatende az önce adetim başladı cumaya randevu alıcaz bakalım inşbu son tedavilerimiz olur......yeni slagonum kızlar........umuda yolculuk başlıyor...........hay masallah kurban olam sizin koca göbislerinize. Yüce Rabbim korusun gözetsin sizleri canim. kazasiz belasiz kavustursun bebislerinize
iyi haber gibi geliyor. burada hamile olan arkadaslarin da bahsettigi belirtiler bunlar. hayirlisi olsun insallah.
bence sevinmeye baslayabilirsin. ikinci silik cizgi ancak hayirlara vesile olabilir. kan testini yaptirmani tavsiye ederim.
öhö öhö beni unutuyorsun melegim. bende o gruptanim hatirladin mi. insallah senin siran benimkinden önce gelmistir. ben alistim beklemeye biraz daha beklesem ne olur ki. bebegim bana gelecekse her ne olursa olsun gelir. gelmeyecekse de ne yaparsam yapayim faydasiz. yeterki Yüce Rabbim anneligi kaderimize alnimiza yazmis olsun. ancak onun OL demesi ile olacaktir bunlar. hayirlisini dilemekten baska care yok. sanirim gene duygularim depresti pardon kizlar duygusala bagladim...
canım 3 gün geçmişti normalde hiç geçmez ama bana umut olmuştu maalesef az önce geldi kırmızılar cuma gününe aldık randevuyu hakıkımızda hayırlı sı olsuncanım kan testi yaptırsana? adetinden kaç gün geçti??
benim ilk hamileliğimde senin gibi olmuştum.. kısmetse yarın filan sende bize hayırlı haberle geleceksin insallah canım benim
oyyyyy çokk güzeeelll bi haberr buu....hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin canım
yasal hak 35ten yukarılar için 2 koyuyorlar.. yada 4.-5 denemede olmayanlarada 2 yada 3 koyuyorlar ..merkeze göre değişiyor tabi..
canim bilmiyorum ama benim.bastan beri cok guzel gidoyordu dusunsene 27 tane yumurta toplandi 17si olgun cikti ve 12 si dollendi bunlarin 10 tanesi de 8e bolundu ama diger 2 gun kotuye gitmeye baslamis yani boyle.olacagini doktor bey belki daha once benim bi denememi yqpsaydi bilirdi ama boyle.olunca bilemedi belki boule olacagini oda uzuldu bu asamadan sonra donmesine uzuldu hayirlisi olsun bence hayirlisi boyleymis diyoruz artik
canım hamileliğin hayırlıs olsun Rabbim kucağına da almayı nasip eder inş evet senin sürecini okudum tek ümidim sensin canım ama senin ağrıların transferden sonramı başladı, benim ki hatta transferden önce başladı ve hiç aralıksız ara ara devam ediyor özellik le de sabah uyandığımda acı acı kendini gösteriyor çok korkuyorum. Senin ki ne zaman başlamıştı
canım 186. sayfada yazdım ama herhalde görmedin tebrik ederim değerin ikiz gibi duruyor