Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım güle güle oturun hayırlı olsun yeni eviniz.bebişin uğurlu geliyor desene.ama bu halde taşınmak zor olmuyormu yani nasıl hallediosun o kadar şeyi...

annemle beraber koşturuyoruzz tabii çok zor amaa mecburum doğuma kdr taşınmam lazımm kredi çektik hem kira hem kredi ödeyemicez maleseff inşallahh biran önce taşınıp doğuma kdr dinlenmek istiorumm oğluşumun kısmeti böyleymişş o:ndan sonra beraber rahat rahat oturuurz yeni evimizde allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

allahım allahım kimleri görüyoruz... çok mutlu oldum yeniden kavuştuk :))) nilsu hayırlı olsun yeni eviniz bu aradaa...

yavaş yavaş ekip toplanacak herhalde... quiterden hale ses yok anlaşılan... zehra da yok... yani hala eksiklerimiz var... neyse inşallah onlarda bulur bizi :)))

dün gecikmeli şekilde tetanoz aşım yapıldı sonunda.. anca gelmiş sağlık ocağına... hafif kol ağrısından başka bişe olmadı şükür...

bu arada gece uykusuzluklarım başladı... benimki vurup uyandırıyo daha da uyutmuyo teyzeleri :)) maşallah feci hareketliyiz.. hi,ç acımıyo küt küt çoştu dün gece resmen uyuyamadım .... sanırım 3. trimester e girmek üzreyiz artık sıkıntılar başlicak...

bu arada internetten biberon emzik sıparışı verdim avent aldım.. ama biberonlarda numarası yazmıyodu sadece 125ml 250 ml olarak yazıyo... yeni başlık kaç numara bilmiyorum...

sebamed te kARAR VERDİM bi sitede indirime girmiş.. vericem sıparış... bu ay bunları tamamlamış olcam :))) bi taraftan bebek mobilyalarını inceliyorum.. marka olunca 2000 nin altına yok.. belki marangoz daha uygun fiyat verir diye model seçip ölçü verip fiyat çıkarıcam bakalım hangisi daha karlı olacak...

bende 2 hafta sonra şeker ölçütü yaptırıcam... inşallah benimkide iyi çıkar... bu arada kilo artışlerınız ne durumda... ben maşallah tam gaz devam valla ( dsu içsem yarıyo... 74 oldum ( toplamda 7. kilomu almış bulunmaktayım ((

günaydıııııınn:) bugün bi foto çektirdim cidden tam tombalak olmuşum:)
:) ben de aynen...göbeğim topğyutmuş gibi kocaman ve yusyuvarlak...başka yerlerimde bişey yok gerçi...geçen gün bisürü fotoğraf çektirdim bende.bu tombalak halimi ilerde hatırlayım diye..işin ilginci hoşuma gidiyo :)

gece uykusuzluklar bendede başladı en az 3 kere uyanıyorum ama tekmelerden değil sırt ağrısından.sola yatmaya çalışyorum ama resmen yoruluyorum sırtüstü yatıorum bu seferde tekme atıo rahatsızmı oluyo rahatmı ediyo bebişim bilemedim....kızlar siz nasıl yatıosunuzzz

bende bi düşündüm hiç fotom yok kızım büyüyünce görsün bi anı olsun die foto çektirim dedim bi baktım fotolardaki ben değil resmen:) benimde karnım var ama baya varmış yani:))neyseki başka yerlerim normal ama çevremdekiler son aylarda yüzün elin ayağın falan şişecek die beni korkutuooo....olsun yinede ben herşeyime şükrediyorum içimde bi mucize büyüyor

gece uykusuzluğu bende de başladı gece olunca noluyosa bebeye, biyeri dürtülmüş gibi habire tekmeliyo!! eşime diyorum, şimdi ben de onu tekmelicem diye....
bu arada sakıncalı bi konu açmışsın, kilo !!! ben 25. haftadayım, 4 kilo aldım....

süpermiş 4 kilo çok iyi,ben 26.haftadayım 6 kilo almışım aslında başta çok iyidim son 1 ayda ne olduysa oldu normalde kaç kiloydun?

süpermiş 4 kilo çok iyi,ben 26.haftadayım 6 kilo almışım aslında başta çok iyidim son 1 ayda ne olduysa oldu normalde kaç kiloydun?

69 dum. şimdi 73 üm.canım ne isterse yiyorum valla.zaten çok yerim normalde de.tek artım sabahları 40 dk yürüyüş yapmam...ama senin kilon da fazla değilki.6 normal bence 26. haftada

69 dum. şimdi 73 üm.canım ne isterse yiyorum valla.zaten çok yerim normalde de.tek artım sabahları 40 dk yürüyüş yapmam...ama senin kilon da fazla değilki.6 normal bence 26. haftada

ben 60'ı tartıda hiç görmemiştim şimdi çok farklı gelio:)dikkat etmeye çalışıorum ama fazlada bişey yapamıorum

ben de hiç foto çektirmemişim siz söyleyince farkettim, hemen eşime söyleyeyim çekelim..

Sonunda arkadaşlar,topik eski günlerine geri dönmüş:>
Çoğunluk şeker testini yaptırmış,e tabi ben de.İlk 50 gr yüklemesinde 146 çıktı ve 100grlık yüklemeyi istedi drum.Ama çook zor oldu,açlık halsizlik ama Allahtaki ii çıktı.diyete gerek kalmadı.
Aliışveriş de daha tam anlamıyla yapmadık ama işte ufak tefek derken bişeyler alıyoruz.Daha bugün BJKli hastane çıkışı,tulum,kalın bir mont filan aldık çook mutluyum:>
Kilo konusuna gelince 26. hafta 7 kilo aldık sonunda.Yalnız anlamadığım bişey var,yesemde yemesemde alıyorum kızlar bu nasıl iş:>63 oldum şaşıp kalıyorum halime 70 olmak istemiyorum ben yaa:>

şu kilo konusuna taktım bende yemesemde bebek kilo almıcak beslenemicek gibi gelio gerçi hep faydalı şeyler yemeye çalışıorum ama kilolarda beraberinde gelio tabi.

canım çok saoll allah herkese nasip etsin inşallahh bu arada bnde tetenos aşımı yaptrdım dün ama 2. doz benimki 1.si 20 haftalıkken yapılmıştıı.bu arada benim doğum 2 marttı 4 boyutlu usg de 10 gün büyük dedi oğluşuma doktor doğum 19 şubat olabilirmiş şuan 28.haftadayım 5,5 kilo aldımm ama gece uyuyamıorum bnde bebişim gündüz uyuyo gece maşallahı var yaniimobilya içinde marangoz ölçü aldıı bakalım fiyat çıkarıcak beklioruzz sizede söylerimm topiğimizi çok özlemişim yaaa hepinizi çok özlemişimm

nasılsınız bugün?? ben bi önceki günün uykusuzluğundan dün akşam 9 da uyudum :))) oğluş harekete geçmeden uyudum ki uykum kaçmasın :)) ya onunda bi önceki geceden pestili çıktı tekmelemekten yada anası o kadar derin uyuduki kendini hissetiremedi :))

mobilyanı nasıl yaptırıyosun?? ölçüleri ne?? ben şu an model bakıyorum netten 3 kapılı dolap şifonyer büyüyen karyola şeklinde istiyorum... dolap azcık geniş istiyorum.. üst taraflarına yorganlarımı koyarım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…