Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ooo ben kıyafet işini bitirdim :))) hem çok hediye geldi hemde dayanamayıp aldım... ben civil ve wenice ten aldım çoğunu.. lcw dende var... hem uygun hem güzeller... ş,imdi sıra biberon bakım ürünleri filan :))) bu ay onları tamalim diyorum... ocakta kendi hastane malzemelerimi halldip bide bebiş çantamı alır onun hastane çantasını yerleştiririm.. şubat başı hazırda dursun çantalarımız...
şubatta oda takımımızı alır kurar yerleştiririz... marttada kalan ufak tefek eksikler ne bilim telsizdi bebek arabasıydı öle elektronik şeyleri alır oğluşumu beklerim :)))

maşallah de nazar etme kendine :))) bak bana yatıyorum 2 80 sıkıntıdan koca çikolatayıda indirdim mide ye ( lop lop yağ oldum vallah :))))

sahi quiter nerde aceba?? inşallah bi sorun yoktur.. herhalde kendi açtığı sayfaya abone olmuştur.. yani bulması zor olmaz tekrar burayı... inşallah sorun yoktur..

evet ya birçok kişi yok sayfada,eskiden daha iiydik.
Alışverişe gelince de ben de almaya başladım ama öyle çok bişey yok 6-7 takım falan var okadar.Daha eksiik çoook.nevresim takımı yorganı,battaniyesi,yatağı beşiği dolabı,halısı,küveti,bezi, havlusu,patiği,...vay aanam vay yanii:>yavaş yavaş artık napalım:>

Kızlar sizede bilgi vermeyi borç bilirim kendime. Ultra prima facebook sayfasından form dolduranlar ilk hediyem adı altında hediye paketi gönderiyor belki bilginiz vardır. 5 tl kargo ücreti size ait oluyor. bir hafta önce falan form doldurmuştum bugün arayıp adresimi teyit ettiler ve 9 aralıkta dağıtıma başlayacaklarını söylediler. haberiniz olsun sizlerde form doldurun

yaa ben 1 hafta 10 gün oldu form doldurdum ama arayan olmadı (

biberonların hepsini aventten aldık. yenidoğan seti ve daha sonraları için boy boy bide sterilizasyon makinasınıda aventin aldık. avent ingiltere markası oyüzden kardeşim ingde hepsini ordan aldık. ve çok uyguna geldi bize. burda resmen sömürüyorlar insanı.

sağlık ocağındaki ebem herrgün bir soda içmemin iiyi olacağını söyledi çok faydalıymıs bende bu meyveli olanlar sağlıksız iyorlar doğru mu dedim. tabii ki maden suları daha iyi ama onlarıda içebilirsin dedi yalnızca midene belki ekşime yanma yapar dikkat et dedi.

meyveli sodalar bnce gazoz gibi bişi..en iyisi güvendk bi markanın maden suyu..
ya bu arada hani milupaya üye olmştk..haaala gelen giden yok..

sağlık ocağındaki ebem herrgün bir soda içmemin iiyi olacağını söyledi çok faydalıymıs bende bu meyveli olanlar sağlıksız iyorlar doğru mu dedim. tabii ki maden suları daha iyi ama onlarıda içebilirsin dedi yalnızca midene belki ekşime yanma yapar dikkat et dedi. [/QUOTE]

canım herşeyin azı yarar çoğu zarar.hergün bi tane çok olabilir.bilmediğimiz bi etkisi filan olabilir.bence bi kaç günde bir içmek yada yarım içmek daha iyi olur

yaa ben 1 hafta 10 gün oldu form doldurdum ama arayan olmadı (

Benim bulunduğum şehir uzak belki o yüzden teyit için aramışlardır.. sitelerine mail at istersen..

meyveli sodalar bnce gazoz gibi bişi..en iyisi güvendk bi markanın maden suyu..
ya bu arada hani milupaya üye olmştk..haaala gelen giden yok..

Milupaya bende üye olmuştum 18. haftada falan ve birkaç hafta önce paketleri ulaştı elime ve çok beğendim, güzel hazırlamışlar

kızlarr çok şükür yaa buldum sizii özlemişim vallaaa son günlerimizde dağıttılar bizi üzülmüştümm.zaten taşınma telaşım varr yeni ev almıştk bitmek üzere evde kolilerle yaşıoruzz :44:topikte kapanınca foruma girmez olmuştumm sizi görünce mutlu oldumm valla oğluşum da koşturmaktan helak oldum benimle beraberr ev taşımak çok zorr bide bu halde ama napalımm kiradan kurtulcaz oğlum kendi evimizde dünyaya gelicekkk çok mutluyumm

ne hoşş..Allah isteyen herkese nasip etsin..güle güle oturun inşallah

günaydınlar herkese
c.tesi günü kontrolüm vardı. 50gr şeker yüklemesi yapıldı. 153 çıktı. 10gün diyet sonrasında 100lük yükleme yapılacak.

canım güle güle oturun hayırlı olsun yeni eviniz.bebişin uğurlu geliyor desene.ama bu halde taşınmak zor olmuyormu yani nasıl hallediosun o kadar şeyi...

günaydınlar herkese
c.tesi günü kontrolüm vardı. 50gr şeker yüklemesi yapıldı. 153 çıktı. 10gün diyet sonrasında 100lük yükleme yapılacak.

günaydınnnn canım geçmiş olsun bende test yaptırım ama bi hafta oldu hala sonucum çıkmadı merak ettim şimdi.norml değeri kaç olmalıymış bu şekerin.

günaydınnnn canım geçmiş olsun bende test yaptırım ama bi hafta oldu hala sonucum çıkmadı merak ettim şimdi.norml değeri kaç olmalıymış bu şekerin.

tşk ederim inş.sizin iyi çıkar. Sonuç 1saat sonra hemen alınıyor.tokluk da sınır 140.benim açlığım normaldi bu yüksek çıktı.

günaydınlar herkese

Belkide öncesinde yediğin bişeyler yükseltmiş olabilir, umarım 100 lük yüklemede normal çıkar ki 153 sınırın az üstünde... yağlı, tatlı yiyeceklere aman dikkattttt.

hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah..

günaydınlar herkese

geçmiş olsun canım, bende de aynı durum çıktı, diyetisyene yönlendirmedi mi dr. un?

Belkide öncesinde yediğin bişeyler yükseltmiş olabilir, umarım 100 lük yüklemede normal çıkar ki 153 sınırın az üstünde... yağlı, tatlı yiyeceklere aman dikkattttt.

inşallah öyledir. 100lükte normal çıkar.zaten dikkat ediyorum.ve şeker ölçüm cihazı aldım takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…