ayy evt cnm bnde en ufak evle uğraşiim akşama yürüyemiorm felaket bi bel ağrısı o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra..şimdi şarjlı makine aldım hergün bütün evi geziyorum onla yeter..tozu topraa topluyo iyi oluyo yoksa koca makineyle uğraşmak bni öldürüyo..
kızlar bu arada mide yanmalarım dayanılmıcak seviyeye geldi artık öksürüyorum yanma başladığı zmn mahvoluyorum ya.. aranızda rennie şurup kullanan var mı? kullansam zararı olurmu sanırım dayanamıcam..
bide kıyafet fln alamadık biz hala..el kadr bebe kıyafetleri ne kdr pahalı yaa..yok mu uygun yerler mağazalar.. çok gzl şeyler var insanın içi gidiyo ama o kdr parayıda bağlayamam ona yani kocam fabrikatör deeel bnm
benim de misafirim vardı hafta sonu.yatılı hemde.gerçi kardeşimle babam ama yinede yoruldum, habire yemek. çay vs.....bi de dün kardeşimle temizlik yaptık...üstüne de gezdik çarşıda..ama çok şükür rahat uyudum...umarım böyle gider
Kızlar sizede bilgi vermeyi borç bilirim kendime. Ultra prima facebook sayfasından form dolduranlar ilk hediyem adı altında hediye paketi gönderiyor belki bilginiz vardır. 5 tl kargo ücreti size ait oluyor. bir hafta önce falan form doldurmuştum bugün arayıp adresimi teyit ettiler ve 9 aralıkta dağıtıma başlayacaklarını söylediler. haberiniz olsun sizlerde form doldurun
aynen canım yaa :))) oğlum teptikçe bi hoşouma gidiyoki.. akşam oldumu elim karnımda... ama bizimki uyanık elimi karnıma koyunca duruyo elimi çekince başlıyo :))) bende uzun süre sabredip elimi tutunca karnıma eninde sonunda yakalıyorum oğluşumu :))))))))))))))))9
bu arada bu anketli soru cevap işi hoşuma gitti... ben de soruyom..
1. bebek bakım ürünü aaldınız mı??
2. hangi markayı ve nerden??
3. internetten alanınız var mı?
4. biberon emzik aldınızmı ve ne aldınız mağzamı internet mi???
ben bu ay bakım ürünlerini alim diyorum... aklımda sebamed var ama tam karar vermiş değilim.. internette daha uygun fiyatlar.. hatta baya inceledim kozmeetik market diye bi yer var en uygun fiyatı orda buldum ama cesaret edemiyorum.
kızlarr bnmde sorularıma cvp versin bilenler
1.maden suyu içmemizde sakınca var mı?
2.yaklaşık 1 haftadır genital bölgemde bi kaşıntı hasıl oldu ve bni rahatsız etmekte..anneme sordum son zmnlarına doğru olur normaldir dedi..siz de de böyle bişi oldumu yada olan var mı şuanda?
meyveli sodalar bnce gazoz gibi bişi..en iyisi güvendk bi markanın maden suyu..
ya bu arada hani milupaya üye olmştk..haaala gelen giden yok..
yaa ben 1 hafta 10 gün oldu form doldurdum ama arayan olmadı(
meyveli sodalar bnce gazoz gibi bişi..en iyisi güvendk bi markanın maden suyu..
ya bu arada hani milupaya üye olmştk..haaala gelen giden yok..
kızlarr çok şükür yaa buldum sizii özlemişim vallaaa son günlerimizde dağıttılar bizi üzülmüştümm.zaten taşınma telaşım varr yeni ev almıştk bitmek üzere evde kolilerle yaşıoruzz :44:topikte kapanınca foruma girmez olmuştumm sizi görünce mutlu oldumm valla oğluşum da koşturmaktan helak oldum benimle beraberr ev taşımak çok zorr bide bu halde ama napalımm kiradan kurtulcaz oğlum kendi evimizde dünyaya gelicekkk çok mutluyumm
kızlarr çok şükür yaa buldum sizii özlemişim vallaaa son günlerimizde dağıttılar bizi üzülmüştümm.zaten taşınma telaşım varr yeni ev almıştk bitmek üzere evde kolilerle yaşıoruzz :44:topikte kapanınca foruma girmez olmuştumm sizi görünce mutlu oldumm valla oğluşum da koşturmaktan helak oldum benimle beraberr ev taşımak çok zorr bide bu halde ama napalımm kiradan kurtulcaz oğlum kendi evimizde dünyaya gelicekkk çok mutluyumm
günaydınlar herkese
c.tesi günü kontrolüm vardı. 50gr şeker yüklemesi yapıldı. 153 çıktı. 10gün diyet sonrasında 100lük yükleme yapılacak.
günaydınnnn canım geçmiş olsun bende test yaptırım ama bi hafta oldu hala sonucum çıkmadı merak ettim şimdi.norml değeri kaç olmalıymış bu şekerin.
günaydınlar herkese
c.tesi günü kontrolüm vardı. 50gr şeker yüklemesi yapıldı. 153 çıktı. 10gün diyet sonrasında 100lük yükleme yapılacak.
günaydınlar herkese
Belkide öncesinde yediğin bişeyler yükseltmiş olabilir, umarım 100 lük yüklemede normal çıkar ki 153 sınırın az üstünde... yağlı, tatlı yiyeceklere aman dikkattttt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?