Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım, bende de aynı durum çıktı, diyetisyene yönlendirmedi mi dr. un?
şeker ölçüm cihazı ile ne zaman ölçüm yapıyorsun
Selam kızlar nasılsınz uzun zamandr gırmıorum hersey yolndadr ınsallah bebıslerde ıyıdır ınsallah:) Bız dun oglumla seker yuklemsı yaptk ıyı ıcktı sonclarımz cok sukr darısı yaptrck olan arkadslrın basına ınsalah..
Ne güzel. gözün aydın...benimki de normal çıktı...
arkadaşlar bugün şeker sonuçlarım çıkmış açlık normal ancak glukoz 60dk olan normalden düşük çıkmış hani yüksekte tedavi belli ama düşük çıkması nasıl sizce?doktorum değerlendirip arıcak ama ben çok merak ettim size sormak istedim.
Kac cıkms mısal?
112 normal aralık 120-170 yazıoo
170 mı yazıo? 140 altnda olması lazım degılmı? nasıl 170 olms o anlamdm:)) benm refrns arlıgmda 140 yazıodu dırek bnmkıde 130 cıktı cok sukr aclk kan sekrmde 80 cıktı bnde dun hastanelrdeydım cok sıkıntılı bı ıslem yaaa beklee bekle gecmıo![]()
evet canım üst değer 170 yazıoo hastaneye göre bu değerler değişiyor olabilir benimde kafam karıştı
Olabılr tabıkı bılemıorum ama ben aynı zamnda troıd hastasym ve seker yuklmesı yaptrırken troıdımede baktrdım sonra sonclr cıkınca endokrınımı aradm dedım seker yuklemsı yaptrdım bana dırek 140n altındadr ınsallh dedı:26: yanı bılemıorum ama seker yuklemsı dıye nereye bakıosm hep 140n altı dıye vurgulanıo hastanelrın refrns aralklrı tabıkıde degısıo ama 170 de yuksekmıs baya:)))
alt sınır ne yazıoo sizdeee
kızlar bi cvp verin nasıl oluyo bu yükleme..bn özellikle aç gitcem sabahın köründe e aç gidip burdaki eczanedende yaptırırm açlık şekerini ölçtürürm yani eğer öyleyse..sonra öğleye randevu alrdm ayy off nasıl oluyo bu?????????
benim açlığım hep normal çıkıyor. yemeklerden 2saat sonra tokluk kan şekerimi ölçüyorum. Dikkat ettiğim için 140ın altında çıkıyor çok şükür.
evet canım üst değer 170 yazıoo hastaneye göre bu değerler değişiyor olabilir benimde kafam karıştı