ben de hiç foto çektirmemişim siz söyleyince farkettim, hemen eşime söyleyeyim çekelim..
Sonunda arkadaşlar,topik eski günlerine geri dönmüş:>
Çoğunluk şeker testini yaptırmış,e tabi ben de.İlk 50 gr yüklemesinde 146 çıktı ve 100grlık yüklemeyi istedi drum.Ama çook zor oldu,açlık halsizlik ama Allahtaki ii çıktı.diyete gerek kalmadı.
Aliışveriş de daha tam anlamıyla yapmadık ama işte ufak tefek derken bişeyler alıyoruz.Daha bugün BJKli hastane çıkışı,tulum,kalın bir mont filan aldık çook mutluyum:>
Kilo konusuna gelince 26. hafta 7 kilo aldık sonunda.Yalnız anlamadığım bişey var,yesemde yemesemde alıyorum kızlar bu nasıl iş:>63 oldum şaşıp kalıyorum halime 70 olmak istemiyorum ben yaa:>
canım çok saoll allah herkese nasip etsin inşallahhbu arada bnde tetenos aşımı yaptrdım dün ama 2. doz benimki 1.si 20 haftalıkken yapılmıştıı.bu arada benim doğum 2 marttı 4 boyutlu usg de 10 gün büyük dedi oğluşuma doktor doğum 19 şubat olabilirmiş şuan 28.haftadayım 5,5 kilo aldımm ama gece uyuyamıorum bnde bebişim gündüz uyuyo gece maşallahı var yanii mobilya içinde marangoz ölçü aldıı bakalım fiyat çıkarıcak beklioruzz sizede söylerimm topiğimizi çok özlemişim yaaa hepinizi çok özlemişimm
nasılsınız bugün?? ben bi önceki günün uykusuzluğundan dün akşam 9 da uyudum :))) oğluş harekete geçmeden uyudum ki uykum kaçmasın :)) ya onunda bi önceki geceden pestili çıktı tekmelemekten yada anası o kadar derin uyuduki kendini hissetiremedi :))
mobilyanı nasıl yaptırıyosun?? ölçüleri ne?? ben şu an model bakıyorum netten 3 kapılı dolap şifonyer büyüyen karyola şeklinde istiyorum... dolap azcık geniş istiyorum.. üst taraflarına yorganlarımı koyarım diye...
valla canımm bnde dolabı 3 kapaklı yaptırıyorum boyunu uzun tuttum biraz 2 mt yatağı da standart 80-180 dedimm büyüyen beşik şeklinde bide şifonyerr yaptrcam ben bi model buldumm renklerini değiştrcem kız odası çünküü ama kullanışlı modell
valla canımm bnde dolabı 3 kapaklı yaptırıyorum boyunu uzun tuttum biraz 2 mt yatağı da standart 80-180 dedimm büyüyen beşik şeklinde bide şifonyerr yaptrcam ben bi model buldumm renklerini değiştrcem kız odası çünküü ama kullanışlı modell
Ya herkeşler oda takımı mı alıyo.ben bi beşik yeter diyodum.evde bunları koycak yeriniz var mı!!!
Ya herkeşler oda takımı mı alıyo.ben bi beşik yeter diyodum.evde bunları koycak yeriniz var mı!!!
eeee evin bi ferdi gelio yer olmasada açmak lazım:))ben yatak odama sepet tarzı bi beşik istiyorum odasınada takım tabiki.burdaki modeller çok mantıklı geldi dolabın üstüne yüklük tarzı bi bölme yaptırmak çok mantıklı sağolun valla kızlar:)
:) bişey değil canım... benim fazladan odam var :) ve de eşim nöbetlere gidip ertesileri uyuyan biri olduğundan gündüz kendi yatağında gece yanımda yatacak... ben park yatak aldım odama.. sıra oda takımında...
şu an yorgan yastık batanniyelerim hıuç içinde fazladan olan odamda duruyo... madem dolap alcam almışken yüklüğü de olsun istedim evimizde hiç gömme dolap yok banyoda bile( yapmamış ev sahibi... ama bi bakalım marangoz çok yüksek rakam verirse iptal olur.. kociş 1 500 den fazla vermem oda takımına dedi.. çilekte filan 2000 odalar...
çok güzelmiş... bende bir kaç model beğendim onlardan bi kopya çekerim diyordum ama senin dolabıda kaydettim o da kullanışlı
1. resimdeki dolap hoşuma gitti ama üst kapakların iki tanesini tek düşündüm yukarı kaldırmalı kapaklı yaptırım diyorum... yüklük gb yorgan yastık filan koymak için... 2. resimdeki şifonyeri çok beğendim ama böle sepet bulabilirmiyim bilmiyorum.. yatak ta zaten standart büyüyen yatak istiyorum... renk olarak düz beyaz istiyorum... halı ve perde ile odayı renklendirim diyorum...
henüz karar verip çizip ölçülemedim karar verince vericem marangoza bakalım ne kadar fiyat vericek...
bu arada bnmkide geceleri maşallah coşuyo..uyku düzenim sıfır..gece uyanık gündüz uyuyan oldum..neyse onun hareketlerini hissedince en azından yatakda mutlu bi şekilde uyuyamıyorum..:)) sanırım bizimkiler gececi olcak
ben aldım zaten parkyatak.. daha doğrusu hediye geldi... aşağıdakide resmi... kurduk bile :)) içinede doldurdum oğluşumun cicilerini...
tabiki en az 8 10 ay yanımda yatacak ama eşim haftada 2 3 gece nöbette olduğundan ve ertesileri uyuduğundan... gündüzleri kendi yatağında yatacak paşam... hem alıştırma gb de olur odasına daha kolay alışır...
ama kızlar parkyatak gerçekten çok pratik bişey.. kurulumu çok kolay ve kaldırınca çok fazla yer kaplamıyo seyahatlere gidince yanınıza alabilirsiniz... işiniz bittiğinde kolayca kaldırıp kardeşi olduğunda tekrar kullanabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?