Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

iyi geceler arkadaslar mart ayinin guzel anneleri=)))
aile sagligi merkezi hemsireleri doktorlari pesimi birakmiyo=))sadece onlar degil saglik bakanligi da yana yakila beni takip ediyo...(saglik sektorunde calisiyom saglik bakanligi rapor istiyo surekli takip istiyo)
tetonoz asimi cok sukur 3 hafta once oldum...ikincisi haftaya...tetanoz asisi olmayan var mi?

gecen hafta kendi doktorun haricinde tahlillerini biz yapalim dediler aile sagligi merkezi doktorum ve sevgili aynur hemsirem...aclik sekerinden kolestrole,tsh dan demir depolarina hepsine baktilar...aclik sekerim 78 cikti,demir depolarim bosmus...ferplexfol duzenli kullnamama ragmen kanim dusukmus.

bu ilaci kullanan var mi,kilo artisina etkisi var mi,arkadaslar 6 kilo aldim fazla mi diyo beni duymak istemezsiniz sanirim=(((her yeri yemek goruyorum.Alisverise ben cikmiyorum...marketin yanindan gecmemeye calisiyorum..
sabah 9 aksam 6 calisiyorum ve hergun 20 dakika en az yuruyorum yetmiyooo galibaaaaaa...tomtisim ben tontisim tontisimmm....

yarin kendi doktoruma randevum var seker yuklemesi yapacak...kontrole gidiyorum insallah...dua edin insallah olur mu?

Son düzenleme:

iyiymiş. fiyatı da normal..ben de böyle bişey yapıyım en iyisi.dolap da lazım olur tabi, ben onu hiç hesaplamıyodum...zati bebekle ilgili oyuncak bebeklerimle ilgili bildiğimden daha fazla şey bilmiyorum :) bi de ailemden uzaktayım.yazık çocuğa....elime kalacak

Aynen valla.Aileden uzak dediğin gibi çocuk bilgisi çok az olan bir anne adayıyım ben de.Amaa her nasılsa kendimi o kadar hazır hissediyorum ki anlatamam.Hemen gelsin artık istiyorum içimdeyken çok özlüyorum oğlumu:>
Ayrıca dolap şart tatlım ya da şifonyer gibi bişey.Bebişin kıyafetlerini nereye koyucaz dimi ama?:>

Kızlarrrr bana biriniz yardım edin.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz

valla bnde normalde kendim yapıyodum ağdamı fln gayet rahat..ama en son yapmaya çalıştığımda hem göbeğimden göremedim eğilemedm vs..hemde yapıştırıp çektiğimde orda kaldı ya çekemedim hiç canım kalmadı onu çekcek yada hassaslaştığından çok acıdı yapamadım yani..ama bi yerde duymuştum son zmnlara doğru cilt iyice incelip hassaslaşırmış..bnde jilet fln asla vurmam yoksa btn emeklerim boşa gider o kdr yıl uğraştm azaltmak için..her yöntemi denedim ama ıı ıhh olmuyo artık yapamıyorum..en sonunda çaresiz kaldım kendime iyi bi yer bulup ağdacıya gitmem lazm..ztn ayda 1 kere çıkıyo..bikaç sefer öyle idare etcem napiim çarem yok..

Sabırsızlık açısından ben de aynıyım.bi an önce gelse diyorum, sonra da korkuyorum dua hükmüne geçer de Allah korusun erken doğum olur diye....ZAMANINDA GELSİNLER İNŞALLAH.AMA ZAMAN ÇABUK GEÇSİNN :)

ben makineye devam ediyorum.göbekten göremiyorum gerçi ama olduğu kadar artık

valla ben güzellik merkezine ağdaya... ayda hatta 1 bçk ayda 1 yetiyo... onada sadece bikini bölgesi... geri kalana jilet :)) tuysüz sayılırım da.... zararlı agda diyolar ama napim başka çarem yok valla ...

ya kızlar ben yavaştan hastane çantalarını halledim diyorumda pijama mı gecelik mi halen karasızım siz ne yapıcaksınız???

ben makineye devam ediyorum.göbekten göremiyorum gerçi ama olduğu kadar artık
valla helal olsun makineyle almak bna çok cesaret isteyen bi iş gibi geliyo bn beceremem heralde kaptırırm bi yerleri...:)))
ya yok ne zararı..en güzeli valla mis gibi oluyo tertemiz...hastane çantası için erken değil mi cnm?..daha 3,5 ay fln var..yinede sn bilirsin tabi bnce gecelik fln alma derim..en iyisi pijama..hastane ortamında gecelikle ne kdr rahat edebilirsinki..hem soğuk olur üşürsün bide hasta olursun hemde rahat edemezsin diye düşünüyorum..tabi tecrübeli birileri varsa onlar daha iyi bilirler..geceliğini evde giyersin..:))

doğum şeklim henüz belli olmadığı için bir gecelik takımı,2 tanede pijama düşünüyorum canım.bu formdada çok araştırdım en ideali bu gibi görünüyor.bi pijama takımı aldım önden düğmeli ama diğerleri daha duruyo beğenemiorumda bi tarafım erken dio bi tarafımda ya erken doğum falan olursa die korkuyooo ama hastane çantası için daha erken değilmi?

kızlar bu arada bna acil cvp verin nolur..bnm oğlan baya sert tepkiler veriyodu tekmeliyodu fln ama 2 gündür sanki hareketleri uzaktan geliyo gibi..hareketlerini hissediyorum ama öncekiler gibi sert değil..çok endişeleniyorum..sizede böyle bişi oldumu? sürekli aynı şekildemi tepki veriyolar yoksa arada şiddeti azalırmı? endişelenmelimiyim..perş. gitcem dr.a ama o zmn kdr kafayı yicem heralde..sbhın 5 inde uyandım 6 ya kdr dinledim..hareket etti döndü arada pıt pıt yaptı ama eski gür tekmelerini hissedemeyince ağladım korkumdan..çok korkuyorum perşembeye kdr nasıl beklicem?

canım bende göbekten artık yapamıcam gibi gelio hem zaten eğilmek beni çok yoruyooo ama ağdada zararlı die duydum hatta ağda sonrası doğuma giden çok var diede duydum ve korktum banada sıkı sıkı tembihlediler sakın ağda yapma die şaştım kaldım...

canım kötü düşünme bi ara bende senin gibi oldum tekmelemio die nasıl korktum ama o bi süreçmiş heralde sonra normale döndü benim tekmelerin şiddeti hep değişio mesela.bazen çok güçlü bazen az.ama burda gece uyuyamıorum tekmelerden falan yazanda var bende öyle bi durum yok mesela yani beni uyutmucak kadar şiddetli deil hala.bence çok takılmamak lazım bunlara.rahat ol

inşallah cnm öyledir..normalde kuruntulu bi insan değildim bu konuda pek ama o kdr alıştımki onun haylaz tekmelerine gün içinde deli gibi kendimi dinliyorum hatta yatarken karnımı sallıyorum bna tepki versin diye..eşimde geçen görünce çok kızdı çocuğu bi rahat bırakmıyosun uyutmuyosun diye ama napiim annelik içgüdüsü sürekli iyi olduğunu bilmek istiyo..göremediğim içinde bu yönteme başvurdum..saol cnm brz içim rahatladı..bakalm perş şeker yüklemeside yaptrcam heral..bi türlü yaptıramadığım şu yüklemeyi artk inşallah yaptırablirm..

valla kızlar 7. ay çantalar hazır olsun deniliyor.. şakamaka 6. ayım bitecek ocakta yavaştan tamamlim diyorum işte...

sezaryan yapan arkadaşım gecelik en rahatı dedi ama gecelik hiç sevmem ben... o yüzden belki fikriniz olur diye sordum...

oğluşun çoğu şeyi hazır gb zatende benim hiçbişeyim yok.... yavaştan bakmaya başlasam ocak sonunda kapımda hazor olur işte... ee ocak sonu zaten 7. ay bitmiş olup 8. aya girmiş oluyoz.. ben acele alışverişi sevmem öle uzun uzun bakmalıyım sindire sindire :))))

bence hiç telaşa yapma.. aynı şey bana da oldu küt küt vuruyodu... sonra 2 gün çok azaldı huzursuz oldum hatta günde 1 2 kere evdeki minik doplerimle dinleyip yinede rahat edemiyodum... çok şükür düzeldi... bu zamanlarda olabiliyormuş.. telaşa yapma yani.. bazen çok sert vuruyo bazende kibar kibar.. belkii yediklerimizlede alakalıdır...

bu arada senle aynı kilolardaydık çok merak ettim ne durumdasın kaç kilo oldun?? ben en son 3 gün önce 74.4 geldim... belkide şimdi 75im ((26::26:

bu arada senle aynı kilolardaydık çok merak ettim ne durumdasın kaç kilo oldun?? ben en son 3 gün önce 74.4 geldim... belkide şimdi 75im ((26::26:

ay cnm kilo mevzuunu hiç açmak istemiyorum..en son tartıldığımda 79 flndım..ama işte hasta olmuştum bağırsaklarım bozulmuştu..yediğim hiçbişi kalmıyodu ztn bişeyde yiyemiyodum o yüzden 4 günde 3 kilo fln vermiştim..şimdi düşünmek bile istemiyorum kaç kilo oldm..şişmeye dvm ediyorum..üstelik öyle abartı yemememe rağmen..bi hamile olrk normal yiyorum gibime geliyo hatta uzun süre aç kalıyorum yani cnm bişi istemiyo ama şişmeye devm ediyorum bilmiyorum nolcak..kilo konusu moralimi bozuyo o yüzden kimse ay 5 kilo aldm ayy 6 kilo aldm demesin alan bnm valla :))
bu arada göbeğim normal zannediyorum hatta o kilo verdiğim günler bi bakıyodum aynaya 4-5 aylık fln gibi görünüyodu..şimdi normal öyle abartı bi göbeğim yok ama vücut olrk şiştim komple :122:

arkadaşım seni germek için sormadım ikimizde tombikiz ya o yüzden ne durumdasın diye merak ettim... valla ben tıkadım kulağımı millet kilo almışsın deyip duruyo bende hee aldım valla amaan bebeğim sağlıklı olsun da napim sonra veririz herhalde diyorum ama bazıları felaket tellalı tipler çok alma sonra veremezsın diye diretiyolar.. delimi ne millet.... bende sağlam adımlarla ilerliyorum iştahım maşallah 85 i geçmezssem diye dua ediyorum valla... haa bide sonrasından başımı ağrıtmasın kimse diye ilk 6 ay inşallah sütüm olursa hiç diyet yapmicam azalmasın diyorum :)) ben yinede dayanamam başlarımda milleti dinlememek için zemin hazırlıyom :)))

kızlaaarrr turşu yiyomusunuz benim canım çok çekio ama bi başlayıncada durduramıyorum kendimi.zararlımı sizce?

kızlaaarrr turşu yiyomusunuz benim canım çok çekio ama bi başlayıncada durduramıyorum kendimi.zararlımı sizce?

yok cnm zannetmiyorum zararlı olsun..ama şu yönde bi zararı olabilir tuzlu olduğu için ödem yapabilir şişirir seni..fazla tuz hmn şişiriyo bni şahsen..

ya evt o tipler işte bni varya sinir krizine sokuyo..hele bazıları var kendi hamileliklerinde manda gibiydiler biliyorum şimdi sanki kendileri birer fidanmış gibi bna laf sokuyolar dalga geçiyolar..çok sinir oluyorum bnde umudumu süte bağladım ama inşallah olur sütüm çünkü vücudumuzdaki yağ depolarından besleniyomuş sütün kaynağı galiba o yüzden emzirirken verirsin diyolar bide gerçekten öyle süt olsun diye ne olsa yerim fln demicem bol bol su fln içerim meyve yerm ne biliim bu şekil yemicem yani..şimdi karşı koyamıyorum canım çekiyo napiim..sağlıkla doğsun inşallah bi terslik olmasında..bide çatlak fln olmasın diye yapmadığım karışım kalmadı haa..bisürü krem yağ e vitamini fln ne bulsam karıştırıyom bi görsen kimyager gibi oldum..eşim diyo yine ne karışımı hazırlıyon..tamam kilo almış olabilirim ama kilo verilir harab olmuş bi cilt geri gelmezki diymi ama? elimden geldiği kadar iyi bakıyorum cildime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…