tatlım ben oda alamıycam maalesef.Çünkü doğu görevindeyiz.Memlekete yerleşince alırız dedik,bizim için bu şekilde olması daha mantıklı yani.Bi beşik alıcam 70-130 olanlardan bir de dolap alıcamüstü dolap altı 4 çekmece şeklinde yeter diyorum.Eki Görüntüle 304150
Beşik iki değil 4 çekmeceli olanından olacak.Buarada bu takımın kulplarını da denizci kulpları şeklinde değiştiricem.İşte dümen,yelkenli gibi.
Fiyatı da çook pahalı değil 600TL filan. Netten buldum:>
iyiymiş. fiyatı da normal..ben de böyle bişey yapıyım en iyisi.dolap da lazım olur tabi, ben onu hiç hesaplamıyodum...zati bebekle ilgili oyuncak bebeklerimle ilgili bildiğimden daha fazla şey bilmiyorum :) bi de ailemden uzaktayım.yazık çocuğa....elime kalacak
Kızlarrrr bana biriniz yardım edin.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
Aynen valla.Aileden uzak dediğin gibi çocuk bilgisi çok az olan bir anne adayıyım ben de.Amaa her nasılsa kendimi o kadar hazır hissediyorum ki anlatamam.Hemen gelsin artık istiyorum içimdeyken çok özlüyorum oğlumu:>
Ayrıca dolap şart tatlım ya da şifonyer gibi bişey.Bebişin kıyafetlerini nereye koyucaz dimi ama?:>
valla bnde normalde kendim yapıyodum ağdamı fln gayet rahat..ama en son yapmaya çalıştığımda hem göbeğimden göremedim eğilemedm vs..hemde yapıştırıp çektiğimde orda kaldı ya çekemedim hiç canım kalmadı onu çekcek yada hassaslaştığından çok acıdı yapamadım yani..ama bi yerde duymuştum son zmnlara doğru cilt iyice incelip hassaslaşırmış..bnde jilet fln asla vurmam yoksa btn emeklerim boşa gider o kdr yıl uğraştm azaltmak için..her yöntemi denedim ama ıı ıhh olmuyo artık yapamıyorum..en sonunda çaresiz kaldım kendime iyi bi yer bulup ağdacıya gitmem lazm..ztn ayda 1 kere çıkıyo..bikaç sefer öyle idare etcem napiim çarem yok..
valla helal olsun makineyle almak bna çok cesaret isteyen bi iş gibi geliyo bn beceremem heralde kaptırırm bi yerleri...:)))ben makineye devam ediyorum.göbekten göremiyorum gerçi ama olduğu kadar artık
ya yok ne zararı..en güzeli valla mis gibi oluyo tertemiz...hastane çantası için erken değil mi cnm?..daha 3,5 ay fln var..yinede sn bilirsin tabi bnce gecelik fln alma derim..en iyisi pijama..hastane ortamında gecelikle ne kdr rahat edebilirsinki..hem soğuk olur üşürsün bide hasta olursun hemde rahat edemezsin diye düşünüyorum..tabi tecrübeli birileri varsa onlar daha iyi bilirler..geceliğini evde giyersin..:))valla ben güzellik merkezine ağdaya... ayda hatta 1 bçk ayda 1 yetiyo... onada sadece bikini bölgesi... geri kalana jilet :)) tuysüz sayılırım da.... zararlı agda diyolar ama napim başka çarem yok valla ...
ya kızlar ben yavaştan hastane çantalarını halledim diyorumda pijama mı gecelik mi halen karasızım siz ne yapıcaksınız???
valla ben güzellik merkezine ağdaya... ayda hatta 1 bçk ayda 1 yetiyo... onada sadece bikini bölgesi... geri kalana jilet :)) tuysüz sayılırım da.... zararlı agda diyolar ama napim başka çarem yok valla ...
ya kızlar ben yavaştan hastane çantalarını halledim diyorumda pijama mı gecelik mi halen karasızım siz ne yapıcaksınız???
valla bnde normalde kendim yapıyodum ağdamı fln gayet rahat..ama en son yapmaya çalıştığımda hem göbeğimden göremedim eğilemedm vs..hemde yapıştırıp çektiğimde orda kaldı ya çekemedim hiç canım kalmadı onu çekcek yada hassaslaştığından çok acıdı yapamadım yani..ama bi yerde duymuştum son zmnlara doğru cilt iyice incelip hassaslaşırmış..bnde jilet fln asla vurmam yoksa btn emeklerim boşa gider o kdr yıl uğraştm azaltmak için..her yöntemi denedim ama ıı ıhh olmuyo artık yapamıyorum..en sonunda çaresiz kaldım kendime iyi bi yer bulup ağdacıya gitmem lazm..ztn ayda 1 kere çıkıyo..bikaç sefer öyle idare etcem napiim çarem yok..
kızlar bu arada bna acil cvp verin nolur..bnm oğlan baya sert tepkiler veriyodu tekmeliyodu fln ama 2 gündür sanki hareketleri uzaktan geliyo gibi..hareketlerini hissediyorum ama öncekiler gibi sert değil..çok endişeleniyorum..sizede böyle bişi oldumu? sürekli aynı şekildemi tepki veriyolar yoksa arada şiddeti azalırmı? endişelenmelimiyim..perş. gitcem dr.a ama o zmn kdr kafayı yicem heralde..sbhın 5 inde uyandım 6 ya kdr dinledim..hareket etti döndü arada pıt pıt yaptı ama eski gür tekmelerini hissedemeyince ağladım korkumdan..çok korkuyorum perşembeye kdr nasıl beklicem?
canım kötü düşünme bi ara bende senin gibi oldum tekmelemio die nasıl korktum ama o bi süreçmiş heralde sonra normale döndü benim tekmelerin şiddeti hep değişio mesela.bazen çok güçlü bazen az.ama burda gece uyuyamıorum tekmelerden falan yazanda var bende öyle bi durum yok mesela yani beni uyutmucak kadar şiddetli deil hala.bence çok takılmamak lazım bunlara.rahat ol
valla helal olsun makineyle almak bna çok cesaret isteyen bi iş gibi geliyo bn beceremem heralde kaptırırm bi yerleri...:)))
ya yok ne zararı..en güzeli valla mis gibi oluyo tertemiz...hastane çantası için erken değil mi cnm?..daha 3,5 ay fln var..yinede sn bilirsin tabi bnce gecelik fln alma derim..en iyisi pijama..hastane ortamında gecelikle ne kdr rahat edebilirsinki..hem soğuk olur üşürsün bide hasta olursun hemde rahat edemezsin diye düşünüyorum..tabi tecrübeli birileri varsa onlar daha iyi bilirler..geceliğini evde giyersin..:))
doğum şeklim henüz belli olmadığı için bir gecelik takımı,2 tanede pijama düşünüyorum canım.bu formdada çok araştırdım en ideali bu gibi görünüyor.bi pijama takımı aldım önden düğmeli ama diğerleri daha duruyo beğenemiorumda bi tarafım erken dio bi tarafımda ya erken doğum falan olursa die korkuyooo ama hastane çantası için daha erken değilmi?
kızlar bu arada bna acil cvp verin nolur..bnm oğlan baya sert tepkiler veriyodu tekmeliyodu fln ama 2 gündür sanki hareketleri uzaktan geliyo gibi..hareketlerini hissediyorum ama öncekiler gibi sert değil..çok endişeleniyorum..sizede böyle bişi oldumu? sürekli aynı şekildemi tepki veriyolar yoksa arada şiddeti azalırmı? endişelenmelimiyim..perş. gitcem dr.a ama o zmn kdr kafayı yicem heralde..sbhın 5 inde uyandım 6 ya kdr dinledim..hareket etti döndü arada pıt pıt yaptı ama eski gür tekmelerini hissedemeyince ağladım korkumdan..çok korkuyorum perşembeye kdr nasıl beklicem?
bu arada senle aynı kilolardaydık çok merak ettim ne durumdasın kaç kilo oldun?? ben en son 3 gün önce 74.4 geldim... belkide şimdi 75im(( 26::26:
ay cnm kilo mevzuunu hiç açmak istemiyorum..en son tartıldığımda 79 flndım..ama işte hasta olmuştum bağırsaklarım bozulmuştu..yediğim hiçbişi kalmıyodu ztn bişeyde yiyemiyodum o yüzden 4 günde 3 kilo fln vermiştim..şimdi düşünmek bile istemiyorum kaç kilo oldm..şişmeye dvm ediyorum..üstelik öyle abartı yemememe rağmen..bi hamile olrk normal yiyorum gibime geliyo hatta uzun süre aç kalıyorum yani cnm bişi istemiyo ama şişmeye devm ediyorum bilmiyorum nolcak..kilo konusu moralimi bozuyo o yüzden kimse ay 5 kilo aldm ayy 6 kilo aldm demesin alan bnm valla :))
bu arada göbeğim normal zannediyorum hatta o kilo verdiğim günler bi bakıyodum aynaya 4-5 aylık fln gibi görünüyodu..şimdi normal öyle abartı bi göbeğim yok ama vücut olrk şiştim komple :122:
kızlaaarrr turşu yiyomusunuz benim canım çok çekio ama bi başlayıncada durduramıyorum kendimi.zararlımı sizce?
arkadaşım seni germek için sormadım ikimizde tombikiz ya o yüzden ne durumdasın diye merak ettim... valla ben tıkadım kulağımı millet kilo almışsın deyip duruyo bende hee aldım valla amaan bebeğim sağlıklı olsun da napim sonra veririz herhalde diyorum ama bazıları felaket tellalı tipler çok alma sonra veremezsın diye diretiyolar.. delimi ne millet.... bende sağlam adımlarla ilerliyorum iştahım maşallah 85 i geçmezssem diye dua ediyorum valla... haa bide sonrasından başımı ağrıtmasın kimse diye ilk 6 ay inşallah sütüm olursa hiç diyet yapmicam azalmasın diyorum :)) ben yinede dayanamam başlarımda milleti dinlememek için zemin hazırlıyom :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?