Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

şeker ölçüm cihazıyla yapılan ölçüm aynı mı ki şeker yüklemeyle..o zmn eczanelerdede yapıyolar mesela öyle gidip takip edebilirmiyz..bn gebeliğin başlarında fln yaptrmştm aç karnına 70 çıkmıştı..ama aynı şey değildir heralde..amaan çok karışık off stress

Selam kızlar nasılsınz uzun zamandr gırmıorum hersey yolndadr ınsallah bebıslerde ıyıdır ınsallah:) Bız dun oglumla seker yuklemsı yaptk ıyı ıcktı sonclarımz cok sukr darısı yaptrck olan arkadslrın basına ınsalah..

Ne güzel. gözün aydın...benimki de normal çıktı...

arkadaşlar bugün şeker sonuçlarım çıkmış açlık normal ancak glukoz 60dk olan normalden düşük çıkmış hani yüksekte tedavi belli ama düşük çıkması nasıl sizce?doktorum değerlendirip arıcak ama ben çok merak ettim size sormak istedim.

Kac cıkms mısal?

112 normal aralık 120-170 yazıoo

170 mı yazıo? 140 altnda olması lazım degılmı? nasıl 170 olms o anlamdm:)) benm refrns arlıgmda 140 yazıodu dırek bnmkıde 130 cıktı cok sukr aclk kan sekrmde 80 cıktı bnde dun hastanelrdeydım cok sıkıntılı bı ıslem yaaa beklee bekle gecmıo

evet canım üst değer 170 yazıoo hastaneye göre bu değerler değişiyor olabilir benimde kafam karıştı

evet canım üst değer 170 yazıoo hastaneye göre bu değerler değişiyor olabilir benimde kafam karıştı

Olabılr tabıkı bılemıorum ama ben aynı zamnda troıd hastasym ve seker yuklmesı yaptrırken troıdımede baktrdım sonra sonclr cıkınca endokrınımı aradm dedım seker yuklemsı yaptrdım bana dırek 140n altındadr ınsallh dedı:26: yanı bılemıorum ama seker yuklemsı dıye nereye bakıosm hep 140n altı dıye vurgulanıo hastanelrın refrns aralklrı tabıkıde degısıo ama 170 de yuksekmıs baya:)))

kızlar sırt ağrıları başladı bende yavaş yavaş.....daha nerdeyse 4 ay var.son zamanlarda nasıl olucaz çok merak ediyorum

alt sınır ne yazıoo sizdeee

kızlar bi cvp verin nasıl oluyo bu yükleme..bn özellikle aç gitcem sabahın köründe e aç gidip burdaki eczanedende yaptırırm açlık şekerini ölçtürürm yani eğer öyleyse..sonra öğleye randevu alrdm ayy off nasıl oluyo bu?????????

canım 12 saat açlık gerekiyor.bu testi de hastane ve ya laboratuvarda yaptrman gerekiyor.eczaede ki olmaz.

benim açlığım hep normal çıkıyor. yemeklerden 2saat sonra tokluk kan şekerimi ölçüyorum. Dikkat ettiğim için 140ın altında çıkıyor çok şükür.

2.saat baktığın tokluk şekerin 120 nin atında olması gerekiyor.seni dediğin aralık 1.saat tokluk şekeri oluyor.istersen dr.una tekrar sor.ben 1.saate bakıyorun dr.um 140 ın altında olması gerekiyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…