- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Cokkk guzellllEflalim sizin oralarda var mi bu tursudan? Nasil bi tadi var yani neye benziyoki acaba?
Tesekkurler canmPatatesli kafes böreğine oyumu verdim. Kim yaptıysa eline sağlık. Keşke tadına da bakabilsek.hErkesin eline sağlık hepsi harika gözüküyor.
Canim mesela yiyecek birseye benzetmek istesen neye benzetirsinCokkk guzellll
Tesekkurler canmKafes böreği oyum sende
Hepsi cok leziz görünüyor herkesin ellerine sağlık
Patatesli kafes böreğine gitti oyum♥
Herkese basarilar diliyorum
Teşekkür ederimoyum üçgen böreğe
O zor canim ya nasil desem bilemedim tursu gibi degil lezzeti agzim sulandi yeminle halamda ne yapar var ya her gitmemde aşırırımmCanim mesela yiyecek birseye benzetmek istesen neye benzetirsin
Hippoşumm hosgeldin balim cok ozledim seniOyum bir tepside iki tada gitti
Bayıldım yarısı peynirli yarısı patatesli olmasına
Bende seni özledim cocom ♡♡ geçen burger quine den döner yedik.. resmini çekip sana atacaktım ama hesabım pasifti :)) sen dedin diye deniyim dedim :))Hippoşumm hosgeldin balim cok ozledim seni
Sagol canm beninOyumu, patatesli kafes boregine verdim .Kim yaptiysa ellerine saglik, cok guzel gorunuyordu, su an canim borek cekti.
Nasil begendin mi peki o icindeki sarimsakli mayonezi offffBende seni özledim cocom ♡♡ geçen burger quine den döner yedik.. resmini çekip sana atacaktım ama hesabım pasifti :)) sen dedin diye deniyim dedim :))
Sen tavsiye edersin de beğenmem mi :)) diyete ara verince gittim :))Nasil begendin mi peki o icindeki sarimsakli mayonezi offff
Oy kurban olurum afiyet sifa olsun kuzum iyi yapmissin arada boyle yemek lazim agzimin suyu akti neyse ben kacayimSen tavsiye edersin de beğenmem mi :)) diyete ara verince gittim :))
Basarilar inşallahTesekkurler canm
Cok sagol canmBasarilar inşallah
Teşekkür ederim EflalimPırasalı tava böreğine verdim. Sunum beni cezbetti :)
alimiyon bol şans.
Hem de pro üye olursunuz diye verdim