Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acayip zorlandım oy verirken, 4-5 ayrı tarif arasında karar veremedim dönüp dönüp o kadar çok baktım ki börek görmekten gına geldi en sonunda lahmacun böreğe verdim oyumu bakarken canımı lahmacun çektirdiği için. Ama mutlaka deneyeceğim süper tarifler edindim ve hemen hemen her tariften börek yapımına ilişkin farklı ipuçları öğrendim, o yüzden teşekkür ediyorum tüm yarışmacı arkadaşlara. Kendi adıma yarışma topiğinde takılmaktan bayağı kazançlı çıktım.
Ben oy kullanacakken eşimin gözü ekrana ilişti :) neden böyle şeyler yapıyorlar çok güzel bunlar akşam akşam canım çekti diye...
Oy konusunda ikiye ayrıldık bana baskı yapıyor beşamelliye ver o evde ne yenmiştir o diyor :)
Ama ben sosyete mantısına verdim
Canım sivasta olmazsa olmazdır, yapılışı oldukça zahmetli çünküü kasa kasa alınır, bidon bidon yapılır tadını nasıl tarif edeyim ki hiç bir turşuya benzemiyor. Pilav yanında harika olur . Hazırlanırken o baharatla sarımsakla harmanlanmış hali bile lezzetli bence. Kavurup yemeğini de yaparız. İmkan olsa da göndersem
Canım sivasta olmazsa olmazdır, yapılışı oldukça zahmetli çünküü kasa kasa alınır, bidon bidon yapılır tadını nasıl tarif edeyim ki hiç bir turşuya benzemiyor. Pilav yanında harika olur . Hazırlanırken o baharatla sarımsakla harmanlanmış hali bile lezzetli bence. Kavurun yemeğini de yaparız. İmkan olsa da göndersem
Ben siirtte yaşıyorum burda kesin yoktur hoş hicbirsey yok burda da..acaba siparis etme sansi yok mudur bi satıcısı falan.aklinda bulunsun duyarsan bana mesaj at emi
Ben siirtte yaşıyorum burda kesin yoktur hoş hicbirsey yok burda da..acaba siparis etme sansi yok mudur bi satıcısı falan.aklinda bulunsun duyarsan bana mesaj at emi
Allahımmm hepsi birbirinden nefis,ama bir kaç tane beyendim.bir tanesine oy verdim beşamel soslu kıymalıya,sosyete mantısınıda beyendim genel olarak hepsi harika gerçekten ellerinize sağlık,çok başarılı tarifler enfesss
Çok ince eledim sık dokudum pro olmayan bir üye istedim zaten bütün tarifler harika ama sunumuyla ve iç malzemesiyle de gönlümü ayrı kazanan sandal börek dedim.