Sivaslımısınız, pezük turşusu , dal turşusu derizTeşekkür ederim canımmm
O pancar dalı turşusu tadı çok güzel kıtır kıtır bi turşu
TokatlıyımSivaslımısınız, pezük turşusu , dal turşusu deriz
KomşuTokatlıyım
Evet canım memnun oldum
Eflalim sizin oralarda var mi bu tursudan? Nasil bi tadi var yani neye benziyoki acaba?Sivaslımısınız, pezük turşusu , dal turşusu deriz
BendeEvet canım memnun oldum
Canım sivasta olmazsa olmazdır, yapılışı oldukça zahmetli çünküü kasa kasa alınır, bidon bidon yapılırEflalim sizin oralarda var mi bu tursudan? Nasil bi tadi var yani neye benziyoki acaba?
Ben siirtte yaşıyorum burda kesin yokturCanım sivasta olmazsa olmazdır, yapılışı oldukça zahmetli çünküü kasa kasa alınır, bidon bidon yapılırtadını nasıl tarif edeyim ki hiç bir turşuya benzemiyor. Pilav yanında harika olur . Hazırlanırken o baharatla sarımsakla harmanlanmış hali bile lezzetli bence. Kavurun yemeğini de yaparız. İmkan olsa da göndersem
Kuzum hiç bilmiyorum ki. Netten bakmak lazım. Görürsem söylerimBen siirtte yaşıyorum burda kesin yokturhoş hicbirsey yok burda da..acaba siparis etme sansi yok mudur bi satıcısı falan.aklinda bulunsun duyarsan bana mesaj at emi
Sagol cicegeem.bende bi bakayimKuzum hiç bilmiyorum ki. Netten bakmak lazım. Görürsem söylerim