Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Acayip zorlandım oy verirken, 4-5 ayrı tarif arasında karar veremedim dönüp dönüp o kadar çok baktım ki börek görmekten gına geldi en sonunda lahmacun böreğe verdim oyumu bakarken canımı lahmacun çektirdiği için. Ama mutlaka deneyeceğim süper tarifler edindim ve hemen hemen her tariften börek yapımına ilişkin farklı ipuçları öğrendim, o yüzden teşekkür ediyorum tüm yarışmacı arkadaşlara. Kendi adıma yarışma topiğinde takılmaktan bayağı kazançlı çıktım.

Eflalim sizin oralarda var mi bu tursudan? Nasil bi tadi var yani neye benziyoki acaba?
Canım sivasta olmazsa olmazdır, yapılışı oldukça zahmetli çünküü kasa kasa alınır, bidon bidon yapılır tadını nasıl tarif edeyim ki hiç bir turşuya benzemiyor. Pilav yanında harika olur . Hazırlanırken o baharatla sarımsakla harmanlanmış hali bile lezzetli bence. Kavurup yemeğini de yaparız. İmkan olsa da göndersem

Ben siirtte yaşıyorum burda kesin yoktur hoş hicbirsey yok burda da..acaba siparis etme sansi yok mudur bi satıcısı falan.aklinda bulunsun duyarsan bana mesaj at emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…