Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Cooooookkk kararsiz kaldım aşırı derecede bütün tarifler sahaneydi gercekten.5 6 tarif arasinda kaldim hic birini digerinden ayiramadim.nihayetinde tursuya bayildigim icin sodali borek dedim. Saricik3 o yesil fasulye gibi olan tursunun adı ne?? Nasil bi tadı var?

Teşekkür ederim canımmm
O pancar dalı turşusu tadı çok güzel kıtır kıtır bi turşu

Yaa ağlayacağım vallahi o kadar düşüne düşüne 2 börek arasında kaldım ve hiçbir şekilde eleyemiyorum.

2si de çok lezzetli görünüyor.
2si de sunum açısından çok kaliteli.
Hadi desem pro olmayan hiç yarışma kazanmamış bir üyeye oy vereyim, 2si de pro üye değil ve yarışma kazanmamışlar.

Vallahi en kararsız kaldığım yarışma bu oldu. K Kazen bey bunda bari 2 hakkımız olsaydı ya börek sayısı çok eleme yapamıyoruz.

Öncelikle herkesin ellerine emeklerine Sağlık. Gerçekten oy vermekte çok zorlandığım bir kategori oldu çünkü hepsi şahane görünüyor Kararsız kaldığım birkaç tarif vardı evet. Yapıp yarışmaya katılmayı düşündüğüm ama geç kaldığım gerçekten çok Farklı bir lezzeti olan çok beğenilen tarife oyumu vermeyi uygun gördüm Oyum Peynirli Kafes böreğine gitti @Sidelya95 Tekrar ellerine sağlık canım
nuryolu Lahmacun böreğini mutlaka deneyecegim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…