yok ya keşke tek problemım çocuun yokmu diyen teyzeler olsa . Kv hapise atılmışŞu kişisel mesajındaki konuylamı ilgili?
Allah Allah şaştım kaldım geçmiş olsun canım sebep ne borç falan mı ödeyememiş komşuylamı kavga etmiş ne yaniyok ya keşke tek problemım çocuun yokmu diyen teyzeler olsa . Kv hapise atılmış
Şimdi biizı konu dışı konuşuyoz dıye banlarlarmışAllah Allah şaştım kaldım geçmiş olsun canım sebep ne borç falan mı ödeyememiş komşuylamı kavga etmiş ne yani
Çok sessiz buralar nedenkiii
O zaman hareketlendirelim
Burada sohbet serbest canımŞimdi biizı konu dışı konuşuyoz dıye banlarlarmışDur ben bu konu hakkında bi paylaşım yaparm orda konuşalım
Selam
Aynennn ama ben tlfdan giriyorum hızlı yazışamıyorumO zaman hareketlendirelim
Maşallah tatlı telaşlar kaç aylık bebiş :)O
SelamOğlan pek müsade etmiyor ki bakınıp çıkıyorum genelde uyuduğu zamanlar anca sohberlere katılıyorum :)
Bende öyle biliyodum bian sesimde kesildiBurada sohbet serbest canım
Aynennn ama ben tlfdan giriyorum hızlı yazışamıyorum
Eee napıyonuz yarışmaya pek ilgi yok sanki
Şamataya devam problem yok
Ne biliyim kendim katılınca bi helecan yaptımİlgi yok mu12 tarif geldi daha ne olsun
Sen eski üye misin çorbacıyı nereden biliyorsun
Kızzz hiçbir fikrim yokk nasıl merak ediyorum anlatamam cuma gunu görüş varmış bakalım eşim gitcek ne halde görcek
20-30 tarif olurNe biliyim kendim katılınca bi helecan yaptım
Eski sayılırım
Şamataya devam problem yok
Bir kaç sefer buralarda denk gelmişizdir ama tanışmamıştık20-30 tarif olur
Daha önceden tanışıyor muyuz
Kav nasıl biri bi anlatsana orda koğuş arkadaşıda edinmiştirKızzz hiçbir fikrim yokk nasıl merak ediyorum anlatamam cuma gunu görüş varmış bakalım eşim gitcek ne halde görcek
Kav nasıl biri bi anlatsana orda koğuş arkadaşıda edinmiştirKızzz hiçbir fikrim yokk nasıl merak ediyorum anlatamam cuma gunu görüş varmış bakalım eşim gitcek ne halde görcek
Ayy kesin edinmiştir ortamı kurmuştur. Beni çekiştiriyolardır orda bile inanaırırımKav nasıl biri bi anlatsana orda koğuş arkadaşıda edinmiştir
Kpinde ayrı bir tuhafmış adam gelininin numarasını silermiAyy kesin edinmiştir ortamı kurmuştur. Beni çekiştiriyolardır orda bile inanaırırım