Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Ne çorbası ictin kuzucum?aaah ahh o sıcacık pideye nutella sürüp yemeyi cok ozledim öyle iste..gözümün önünden susamli pideler nutellalar bal kaymaklarr ama artık beyaz ekmek yemiyorum.onun haricinde herseyden yiyorum.bazi kalorili yoyecekleri de az porsiyon yiyorum iste

Kıtır ekmekli kaşar rendeli domates çorbası bacım içtim yanında salata :))) ortam süperdi yemekler enfes ama ne alkol aldım nede yemeklere saldırdım :))) gerçi çok da pahalı mekandı sağolsun buaradan arkadaşlar orayı seçmiş iyiki diyette idim yoksa batardım M misch hahhahaha ayyy yine koptum sesle güldüm

nutella ahhhh ahhh zevkler aynı be ye bir kere bişey olmaz ya ölümlü dünya :))) sonra yemen diyete devam eden

Bizde de bu akşam kıtır ekmekli ve rende kaşarlı domates çorbası vardı

Bu nutella olayını ayrı bi zamanda konusalim kuzuşum malum ispiyoncular olabilir aramizda ay o ne güzel bi corbaymis yaa bende yapayim bari kıtır ekmek nasil yapilir ki firina atsam olur mu valla anlatinca canim cekti corbayi

Malatyalıyım canım 36 yaşındayım .3 çocuk var ....Gaziantep'te yaşıyorum
Maşallah tam yerindesin :)) etin lezzetin bol olduğu Gaziantepimiz
RABBİM hayırlı evlat eylesin inşallah ben seni daha büyük sanıyordum biliyomusunn

Bu nutella olayını ayrı bi zamanda konusalim kuzuşum malum ispiyoncular olabilir aramizda ay o ne güzel bi corbaymis yaa bende yapayim bari kıtır ekmek nasil yapilir ki firina atsam olur mu valla anlatinca canim cekti corbayi

hahhahha he he özelden yazışırız hahhahah doğru diyon :)))) ekmeği doğra küp küp at fırınla aha kıtır ekmek kazıklanma mekanlarda hahhahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…