- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
İstanbuldayım canım bendeKısa ve özz nerdensinn canım
Allah bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallahEvliyim 23 aylık bir oğlum var :)
Çoookk teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlı ömür nasip etsin inşaallah
Ne çorbası ictin kuzucum?aaah ahh o sıcacık pideye nutella sürüp yemeyi cok ozledimhahhahah valla ya sorma yaşamak bu değil yemek yemeyi seven gezmeyi seven ben sürünüyorum gittiğim yerlerde çorba salata paffff isyanbugün nuttella krizim vardı yedim @Ausencia duymasın :)))) ama dün Beyoğlun da idim arkadaşlarımla iş çıkışı salata çorba takıldım
Amin canım Muhammed s.a.v ümmetiyle beraberAllah bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallah
Ne çorbası ictin kuzucum?aaah ahh o sıcacık pideye nutella sürüp yemeyi cok ozledimöyle iste..gözümün önünden susamli pideler nutellalar bal kaymaklarr ama artık beyaz ekmek yemiyorum.onun haricinde herseyden yiyorum.bazi kalorili yoyecekleri de az porsiyon yiyorum iste
Malatyalıyım canım 36 yaşındayım .3 çocuk var ....Gaziantep'te yaşıyorumAllah razı olsun :)
Sen nerelisin nerdesin evlimisin bekarmı çoluk çömbek varmı
Bizde de bu akşam kıtır ekmekli ve rende kaşarlı domates çorbası vardıKıtır ekmekli kaşar rendeli domates çorbası bacım içtim yanında salata :))) ortam süperdi yemekler enfes ama ne alkol aldım nede yemeklere saldırdım :))) gerçi çok da pahalı mekandı sağolsun buaradan arkadaşlar orayı seçmiş iyiki diyette idim yoksa batardımM misch hahhahaha ayyy yine koptum sesle güldüm
nutella ahhhh ahhh zevkler aynı be ye bir kere bişey olmaz ya ölümlü dünya :))) sonra yemen diyete devam eden
Bu nutella olayını ayrı bi zamanda konusalim kuzuşum malum ispiyoncular olabilir aramizdaKıtır ekmekli kaşar rendeli domates çorbası bacım içtim yanında salata :))) ortam süperdi yemekler enfes ama ne alkol aldım nede yemeklere saldırdım :))) gerçi çok da pahalı mekandı sağolsun buaradan arkadaşlar orayı seçmiş iyiki diyette idim yoksa batardımM misch hahhahaha ayyy yine koptum sesle güldüm
nutella ahhhh ahhh zevkler aynı be ye bir kere bişey olmaz ya ölümlü dünya :))) sonra yemen diyete devam eden
Maşallah tam yerindesin :)) etin lezzetin bol olduğu GaziantepimizMalatyalıyım canım 36 yaşındayım .3 çocuk var ....Gaziantep'te yaşıyorum
Bizde de bu akşam kıtır ekmekli ve rende kaşarlı domates çorbası vardı
taze fıstıklarının haaaaaaaaaaaasstaaaasıyımmmmMalatyalıyım canım 36 yaşındayım .3 çocuk var ....Gaziantep'te yaşıyorum
Bu nutella olayını ayrı bi zamanda konusalim kuzuşum malum ispiyoncular olabilir aramizdaay o ne güzel bi corbaymis yaa bende yapayim bari kıtır ekmek nasil yapilir ki firina atsam olur mu valla anlatinca canim cekti corbayi
hahhahha he he özelden yazışırız hahhahah doğru diyon :)))) ekmeği doğra küp küp at fırınla aha kıtır ekmek kazıklanma mekanlarda hahhahha
Aynen güzel şehirMaşallah tam yerindesin :)) etin lezzetin bol olduğu Gaziantepimiz
RABBİM hayırlı evlat eylesin inşallah ben seni daha büyük sanıyordum biliyomusunn
Kim sevmez taze fıstığıtaze fıstıklarının haaaaaaaaaaaasstaaaasıyımmmm
Ağırlığın efendiliğinden olabilüüAynen güzel şehir
Evet hep öyle zannediyorlar.Neden acaba
Demek bizden gizli konuşacaklarınız varhahhahha he he özelden yazışırız hahhahah doğru diyon :)))) ekmeği doğra küp küp at fırınla aha kıtır ekmek kazıklanma mekanlarda hahhahha
Teşekkür ederim canımAğırlığın efendiliğinden olabilüü