Tamam inşaallah bekliyorumTamam inşallah fırsat bulursam malzemeleri temin edip efsaaanee bol kalorili bir börekle karşınızda olabilirim
Evet katılabilirsinizBaklavalık yufka ile katılabilirmiyiz
TeşekkürlerEvet katılabilirsiniz
Teşekkür ederim cevap için :)Ana malzeme hazır yufka ise süsün pek bir önemi yok.
bakarken kilo alınmaz demi canım ayyy yazık bize yaaa valla kilo kilo diyet diyet ömür geçiyor
Ay kıyamam yaa canım bazen bende diyorum ye gitsin yedikten sonra da pişman oluyorum neden bu kadar yedim diye :) kilom normal ama yine de emzirmeye güvenip çok yememem lazım sonradan kilo alırsam diye hamileyken alıştım hep çok çok yemeyeaynen yaa bazen boşa yasiyormusum gibi geliyo istedigimi yiyemedikten sonra icemedikten sonra napim diyorum vallahi yazik bize bakıp bakıp ağzımızın suyunun akması serbest yemiş kadar oluyoz artik napalim
Canım aslım benim, en doğrusunu yapıyorsun.tabiki vücudunun ihtiyacı olduğu kadarını ye ama fazlasını yeme.çünkü vermesi cok zor oluyorAy kıyamam yaa canım bazen bende diyorum ye gitsin yedikten sonra da pişman oluyorum neden bu kadar yedim diye :) kilom normal ama yine de emzirmeye güvenip çok yememem lazım sonradan kilo alırsam diye hamileyken alıştım hep çok çok yemeye
Çok doğru söylüyorsun canım vallahi hamileyken 21 kilo almıştım emzirmek kilo vermekte baya etkili ama bu aralar bıraktırmaya çalışıyoruz yavaştan farkediyor gitmiyo kolay kolay kilo gerçekten dikkat ediyorum bazen ipin ucu kaçıyor ama daha da dikkat edicem inşallah bnde seni çok seviyorum kiiiCanım aslım benim, en doğrusunu yapıyorsun.tabiki vücudunun ihtiyacı olduğu kadarını ye ama fazlasını yeme.çünkü vermesi cok zor oluyorvücut alman gereken besinin fazlasını yağ olarak depoluyor ve yag yakmak o kadar zor ki aman diyim kuzum suan gayet iyi yapiyorsun düzenini hic bozma emi cok seviom seni
Canim benimÇok doğru söylüyorsun canım vallahi hamileyken 21 kilo almıştım emzirmek kilo vermekte baya etkili ama bu aralar bıraktırmaya çalışıyoruz yavaştan farkediyor gitmiyo kolay kolay kilo gerçekten dikkat ediyorum bazen ipin ucu kaçıyor ama daha da dikkat edicem inşallah bnde seni çok seviyorum kiii
Hellloooo , Benım canım sıkkın bugun pek bişey yazasım yok
Farkettim hiç denk gelmedik hayırmı cano?Hellloooo , Benım canım sıkkın bugun pek bişey yazasım yok
Offf Offf tam BDV lik konu ama yazmaya üşeniyorum . Hayır değilFarkettim hiç denk gelmedik hayırmı cano?
Şu kişisel mesajındaki konuylamı ilgili?Offf Offf tam BDV lik konu ama yazmaya üşeniyorum . Hayır değil