Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen yaa bazen boşa yasiyormusum gibi geliyo istedigimi yiyemedikten sonra icemedikten sonra napim diyorum vallahi yazik bize bakıp bakıp ağzımızın suyunun akması serbest yemiş kadar oluyoz artik napalim
hahhahah valla ya sorma yaşamak bu değil yemek yemeyi seven gezmeyi seven ben sürünüyorum gittiğim yerlerde çorba salata paffff isyan bugün nuttella krizim vardı yedim Ausencia
duymasın :)))) ama dün Beyoğlun da idim arkadaşlarımla iş çıkışı salata çorba takıldım
hahhahah valla ya sorma yaşamak bu değil yemek yemeyi seven gezmeyi seven ben sürünüyorum gittiğim yerlerde çorba salata paffff isyan bugün nuttella krizim vardı yedim Ausencia
duymasın :)))) ama dün Beyoğlun da idim arkadaşlarımla iş çıkışı salata çorba takıldım