Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
:KK70: :KK70: aynen yaa bazen boşa yasiyormusum gibi geliyo istedigimi yiyemedikten sonra icemedikten sonra napim diyorum vallahi yazik bize :KK34:bakıp bakıp ağzımızın suyunun akması serbest yemiş kadar oluyoz artik napalim:KK51::KK45:

hahhahah valla ya sorma yaşamak bu değil yemek yemeyi seven gezmeyi seven ben sürünüyorum gittiğim yerlerde çorba salata paffff isyan:işsiz: bugün nuttella krizim vardı yedim Ausencia Ausencia duymasın :)))) ama dün Beyoğlun da idim arkadaşlarımla iş çıkışı salata çorba takıldım :KK14:

hahhahah valla ya sorma yaşamak bu değil yemek yemeyi seven gezmeyi seven ben sürünüyorum gittiğim yerlerde çorba salata paffff isyan:işsiz: bugün nuttella krizim vardı yedim Ausencia Ausencia duymasın :)))) ama dün Beyoğlun da idim arkadaşlarımla iş çıkışı salata çorba takıldım :KK14:

yesen de yarına sabah aç kalkıyorsuuuuuuuuuuuuuun ....yemesen de .o yüzden yeme !:deli:

Tanışalım :KK45:
Ben Gül gece 00.01 itibariyle 27 yaşında olacağım :KK74:
Konya'nın ilçesinde oturuyorum aslen Çorum'luyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm :KK70:
Öyle mi:KK45:Doğum günün kutlu olsun canım:KK200:Memnun oldum:KK45:Peki evli misin bekar mısın:KK45:
Telefon geldi çıkmak zorunda kaldım kusura bakma:KK19:

X