- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Sorma ya tam m*l gibi kaldım :)Kpinde ayrı bir tuhafmış adam gelininin numarasını silermi
S.a baba dedim a.s dedi ama tanımadı yanı rezilliik yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ya tam m*l gibi kaldım :)Kpinde ayrı bir tuhafmış adam gelininin numarasını silermi
Ayıp etmiş adamı yaptığı iyiliğede pişman ediyorlarSorma ya tam m*l gibi kaldım :)
S.a baba dedim a.s dedi ama tanımadı yanı rezilliik yaaa
Olsun ama elime bir koz daha geçtiAyıp etmiş adamı yaptığı iyiliğede pişman ediyorlar
Kendi annenlere dedinmi kvyi ne dedilerOlsun ama elime bir koz daha geçti
Yok anlatmadım daha dun oldu olay bugun kesinleşti işte .Kendi annenlere dedinmi kvyi ne dediler
Koca sıpa oldu kız 1 buçuk yaşında :)Maşallah tatlı telaşlar kaç aylık bebiş :)
Sen aslıı1 miydin ya olsun bebiş daha oKoca sıpa oldu kız 1 buçuk yaşında :)
Evet canım sende nick mi değiştirdin acaba o. OSen aslıı1 miydin ya olsun bebiş daha o
Ben Inno Cenceydim ama o zamanda tanımazsın benii ben seni biliyorum görüyordum yorumlarını falan :))Evet canım sende nick mi değiştirdin acaba o. O
Evet doğru canım konuşmak bu güne nasipmiş:)Ben Inno Cenceydim ama o zamanda tanımazsın benii ben seni biliyorum görüyordum yorumlarını falan :))
Evet bir kaç msj önce kendimi tanıtmıştım sen kimsin nerelerdensin :)Evet doğru canım konuşmak bu güne nasipmiş:)
Ben asli 1 oğlan annesi bağyanım yemek yapmayı çok severimEvet bir kaç msj önce kendimi tanıtmıştım sen kimsin nerelerdensin :)
aynen yaa bazen boşa yasiyormusum gibi geliyo istedigimi yiyemedikten sonra icemedikten sonra napim diyorum vallahi yazik bize bakıp bakıp ağzımızın suyunun akması serbest yemiş kadar oluyoz artik napalim
hahhahah valla ya sorma yaşamak bu değil yemek yemeyi seven gezmeyi seven ben sürünüyorum gittiğim yerlerde çorba salata paffff isyan bugün nuttella krizim vardı yedim Ausencia duymasın :)))) ama dün Beyoğlun da idim arkadaşlarımla iş çıkışı salata çorba takıldım
tamam annem doğru vallayesen de yarına sabah aç kalkıyorsuuuuuuuuuuuuuun ....yemesen de .o yüzden yeme !
Öyle miDoğum günün kutlu olsun canımMemnun oldumPeki evli misin bekar mısınTanışalım
Ben Gül gece 00.01 itibariyle 27 yaşında olacağım
Konya'nın ilçesinde oturuyorum aslen Çorum'luyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm
Evliyim 23 aylık bir oğlum var :)Öyle miDoğum günün kutlu olsun canımMemnun oldumPeki evli misin bekar mısın
Telefon geldi çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
Ben asli 1 oğlan annesi bağyanım yemek yapmayı çok severim
Maşaallah canımAllah bağışlasınEvliyim 23 aylık bir oğlum var :)
Çoookk teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlı ömür nasip etsin inşaallah
Allah razı olsun :)Maşaallah canımAllah bağışlasın