En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Benimde öyle ufak çok şükür:)
Sen daha acemi sayılırsın :)Zamanla alışırsın:)

Aynı bizim gibi
Bazen sıkışık trafikte çocuklar eşime bişey soruyor dur bı x yaaa bir bekle diyorum

Eşim gülerek bana dönüyor

Çocuklar bir susun annen adapte olamıyor beni kumanda etmeye diyor

Bazen sıkışık trafikte çocuklar eşime bişey soruyor dur bı x yaaa bir bekle diyorum

Eşim gülerek bana dönüyor

Çocuklar bir susun annen adapte olamıyor beni kumanda etmeye diyor
Nasıl kullanırsan kullan beğenmez

Bende uzun yolda kullanıyorum:)
Sıkıcı ama uzun yol hiz da yapamiyorsun.. en fazla 110... dumduz yol hizin olmus 110 sanki 40la gidiyormus gibi oli:))
Normalde de yani sehir icinde de duzgun kullanirim kurallara uyarim 4luleri yakarim sinyalimi veririm makas atanlara selektor yaparim sinyal vermeyenlere kufrederim

Çok olmuş ihmal etme:)Kesin unutmuşsundur
Unutmamam mı unuttum
Birde benim aldıgımda cok kolaydı bir tur atınca ehliyeti veriyorlardı,
Havalar az ısınsın gidicem bu sene yoksa bazen lazım oluyor araba dısarda ben kullanamıyorun

Aynı benYa uzaktan gelip sinyal vermeyenlere sinir oluyor.Geçmek için bekliyorum benden önce dönüyor.Sinyal yaksana kardeşim:)Ama küfür etmiyorum

Unutmamam mı unuttum
Birde benim aldıgımda cok kolaydı bir tur atınca ehliyeti veriyorlardı,
Havalar az ısınsın gidicem bu sene yoksa bazen lazım oluyor araba dısarda ben kullanamıyorun
Bende 2009 da aldım biliyorum:)Geri gitmeyi bile öğretmediler kendim öğrendim:)

Aynı benYa uzaktan gelip sinyal vermeyenlere sinir oluyor.Geçmek için bekliyorum benden önce dönüyor.Sinyal yaksana kardeşim:)Ama küfür etmiyorum
Ahaha bak simdi bile edesim geldi..
Ama en gicik sey valla artik bilerek yaptiklarini dusunuyorum versem benden once gececek vermeyim ben geceyim diye yapiyolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…