• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Naptin kuzum aldin mi guzel haberler...
Bosver en iyisi soforun olsun valla:)
Öğlen gidecegiz canım, dua edin temiz çıksın tahliller, şu cinsiyetini de öğreneyimmm:rolleyes:
Günaydın:)
Havalar ısınsın o zaman kullanırsın:)
hava ısınsa da vereceğini tahmin etmiyorum. Hamilelikten vermiyor :confused:Bebek büyüyünce anca kullandırır :KK58:

Öğlen gidecegiz canım, dua edin temiz çıksın tahliller, şu cinsiyetini de öğreneyimmm:rolleyes:
hava ısınsa da vereceğini tahmin etmiyorum. Hamilelikten vermiyor :confused:Bebek büyüyünce anca kullandırır :KK58:
Hayırlısı ne yapacaksın:)

Hadi insallah guzel haberlerle.. artik gostersin insallahh yaa:))

Güzel haberlerle gelirsin inşallah :dua:

Bende 2009 da aldım biliyorum:)Geri gitmeyi bile öğretmediler kendim öğrendim:)
Bende geri geri den korkuyorum hep trafikte o yüzden sıkışık olan yerlere çıkmıyorum

Geri geri giderken çarptım iki seferde :(

Halada beceremiyorum geri ye düzgün gitmeyi :/

Ahaha bak simdi bile edesim geldi.. :KK70:
Ama en gicik sey valla artik bilerek yaptiklarini dusunuyorum versem benden once gececek vermeyim ben geceyim diye yapiyolla :KK70:
Ben gibi yap at kendini yola mecbur beklesin :D

Bende geri geri den korkuyorum hep trafikte o yüzden sıkışık olan yerlere çıkmıyorum

Geri geri giderken çarptım iki seferde :KK43:

Halada beceremiyorum geri ye düzgün gitmeyi :/
direksiyonla oynamayacaksın bi sağa bi sola diye....
sağa doğru düzeltmek istiyorsan sola, sola doğru düzeltmek istiyorsan sağa döndüreceksin direksiyonu...
hadi görüyüm bakıyım seni başarıcaksın... :KK49:

Back