Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahaha bak simdi bile edesim geldi.. Ama en gicik sey valla artik bilerek yaptiklarini dusunuyorum versem benden once gececek vermeyim ben geceyim diye yapiyolla
Öğlen gidecegiz canım, dua edin temiz çıksın tahliller, şu cinsiyetini de öğreneyimmm hava ısınsa da vereceğini tahmin etmiyorum. Hamilelikten vermiyor Bebek büyüyünce anca kullandırır
Öğlen gidecegiz canım, dua edin temiz çıksın tahliller, şu cinsiyetini de öğreneyimmm hava ısınsa da vereceğini tahmin etmiyorum. Hamilelikten vermiyor Bebek büyüyünce anca kullandırır
Ahaha bak simdi bile edesim geldi.. Ama en gicik sey valla artik bilerek yaptiklarini dusunuyorum versem benden once gececek vermeyim ben geceyim diye yapiyolla
direksiyonla oynamayacaksın bi sağa bi sola diye.... sağa doğru düzeltmek istiyorsan sola, sola doğru düzeltmek istiyorsan sağa döndüreceksin direksiyonu... hadi görüyüm bakıyım seni başarıcaksın...