En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Benim mesajlar yine çifter çifter geliyor
iki gelse yine iyi 3 defa geldiğini gördü bu gözlerr

gitmedi diye bir defa daha basıyorsan oluyor canım... az ağırlık da varsa telde internette... ben bekliyorum o durumda.. sonra cevaplaya tıklıyorum yani ben de böyle

Ben onu dinlesem bu acemilikle çok toslardim bı yerlere geçen seneden beri kullanıyorum ehliyet daha önceden ama

Sadece okulda kullanıyorum :))
Zaten öyle başlıyorsun.1-2 sene sürmez usta olursun bende öyle başladım:)

Yok işte o problemi bildiğim için bekliyorum 1 sefer tıklıyorum yine öyle gidiyor:)

Ehliyet 9 yıl oldu ama 6 yıldır aktif kullanıyorum:)
Bayılıyorum çok rahat kullanan kadınlara herkes beni de çok rahat sanıyor dışardan öyle gözüküyor musum ama tabi hiç kullanmayanlar in yorumu bu eşim öyle demiyor

Bayılıyorum çok rahat kullanan kadınlara herkes beni de çok rahat sanıyor dışardan öyle gözüküyor musum ama tabi hiç kullanmayanlar in yorumu bu eşim öyle demiyor
Sen eşine bakma canım:)Benim eşimde şöfor olarak çalışıyor:)Yani arabaları sollayıp uçarak gidiyorBu sebeple beni beğenmiyor.Arabaları sollaya sollaya gidemiyorum diye

Bende aldıktan iki yıl sonra başladım bu sınavların ilk zorlaştırildigi zamanlar da aldım ehliyeti bizden sonra daha da zorlaştı
Ben arabayı ehliyeti aldıktan sonra kendi kendime çarpa çarpa öğrendim

Sen eşine bakma canım:)Benim eşimde şöfor olarak çalışıyor:)Yani arabaları sollayıp uçarak gidiyorBu sebeple beni beğenmiyor.Arabaları sollaya sollaya gidemiyorum diye
İşte koca kamyonu sollarken ben tüm bildiğim duaları okuyorum içimden ana bı susss bir sus var ya o misal çocuklara baskı yapıyorum bir süs diye

Ben arabayı ehliyeti aldıktan sonra kendi kendime çarpa çarpa öğrendim
Ben şükür betona çarptım iki kere onun haricinde sorun olmadı eşim diyor insana çarpma da nereye çarparsa sorun değil

Zaten çok hız yapmıyorum ben

Sadece okul önünde korkuyorum çünkü okulun kapısı direk yola açılıyor ufak bir kaldırım var

Bir ayağım debriyaj bir ayak frende tin tin gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…