• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin: (Bizim servis işi hep bende: (
Vardiya ya göre bana geliyor ama eşim çalışıyor Ken yüzde 80 bende :))

Her gün aynı yolu gidip geldiğim için alıştım ama hala uzun yol cesareti yok :110:

Her gün aynı yolu gidip geldiğim için alıştım ama hala uzun yol cesareti yok :110:
Cesaret etmezsen alışamazsın canım;)

Cesaret etmezsen alışamazsın canım:KK66:
Eşim in şoförlüğünü bir görsen abla o arabaya ne cesaret biniyorsun dersin çok çok hızlı kullanıyor ve hız yapılacak bı araba da değil erkeklerin deyimi ile kağıt gibi

Bazen stresten bacakları ma vurmaktan morariyor inan çocuklar bile taklidimi yapar oldu :(

Eşim in şoförlüğünü bir görsen abla o arabaya ne cesaret biniyorsun dersin çok çok hızlı kullanıyor ve hız yapılacak bı araba da değil erkeklerin deyimi ile kağıt gibi

Bazen stresten bacakları ma vurmaktan morariyor inan çocuklar bile taklidimi yapar oldu :KK43:
Benim eşimde öyle kullanıyor:)Ben kullanırkende öyle olmasını istiyor :70:

Bazen stresten bacakları ma vurmaktan morariyor inan çocuklar bile taklidimi yapar oldu :KK43:
Benim eşimde öyle kullanıyor:)Ben kullanırkende öyle olmasını istiyor :70:

bi çıktımmı alışırsın.tecrübeyle oluyor.denemelisin

Benim eşimde öyle kullanıyor:)Ben kullanırkende öyle olmasını istiyor :KK70:
Bana da diyor annenden çok bahsetmesinler sol şeritte biraz daha bas :D

Ama okula dönmem icin sol şeritten ilerlemem lazım o zaman sinyalini Yakta kadının kulakları rahat etsin diyor :KK53:

Bana da diyor annenden çok bahsetmesinler sol şeritte biraz daha bas :KK70:

Ama okula dönmem icin sol şeritten ilerlemem lazım o zaman sinyalini Yakta kadının kulakları rahat etsin diyor :KK53:
Aman boşver sen onu dinleme:KK45:

Bana da diyor annenden çok bahsetmesinler sol şeritte biraz daha bas :KK70:

bi çıktımmı alışırsın.tecrübeyle oluyor.denemelisin
Yaklaşık 90 km gidicem çıkmış olsam en uzak annem çünkü :D

Eşim diyor her seferinde biraz gidiyoruz sen mi gecseydin yada dur boşver en yoğun yere geliyoruz

Bende diyorum yoğun yerde ben surmeyeceksem diğer tarafta talim yapmamin ne anlamı var :(

Ben onu dinlesem bu acemilikle çok toslardim bı yerlere geçen seneden beri kullanıyorum ehliyet daha önceden ama

Sadece okulda kullanıyorum :))

Back