En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Naptin kuzum aldin mi guzel haberler...
Bosver en iyisi soforun olsun valla:)
Öğlen gidecegiz canım, dua edin temiz çıksın tahliller, şu cinsiyetini de öğreneyimmm
Günaydın:)
Havalar ısınsın o zaman kullanırsın:)
hava ısınsa da vereceğini tahmin etmiyorum. Hamilelikten vermiyor Bebek büyüyünce anca kullandırır

Öğlen gidecegiz canım, dua edin temiz çıksın tahliller, şu cinsiyetini de öğreneyimmm
hava ısınsa da vereceğini tahmin etmiyorum. Hamilelikten vermiyor Bebek büyüyünce anca kullandırır
Hayırlısı ne yapacaksın:)

Hadi insallah guzel haberlerle.. artik gostersin insallahh yaa:))

Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bende 2009 da aldım biliyorum:)Geri gitmeyi bile öğretmediler kendim öğrendim:)
Bende geri geri den korkuyorum hep trafikte o yüzden sıkışık olan yerlere çıkmıyorum

Geri geri giderken çarptım iki seferde

Halada beceremiyorum geri ye düzgün gitmeyi :/

Ahaha bak simdi bile edesim geldi..
Ama en gicik sey valla artik bilerek yaptiklarini dusunuyorum versem benden once gececek vermeyim ben geceyim diye yapiyolla
Ben gibi yap at kendini yola mecbur beklesin

Bende geri geri den korkuyorum hep trafikte o yüzden sıkışık olan yerlere çıkmıyorum

Geri geri giderken çarptım iki seferde

Halada beceremiyorum geri ye düzgün gitmeyi :/
direksiyonla oynamayacaksın bi sağa bi sola diye....
sağa doğru düzeltmek istiyorsan sola, sola doğru düzeltmek istiyorsan sağa döndüreceksin direksiyonu...
hadi görüyüm bakıyım seni başarıcaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…