• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ben şükür betona çarptım iki kere onun haricinde sorun olmadı eşim diyor insana çarpma da nereye çarparsa sorun değil :KK70:

Zaten çok hız yapmıyorum ben

Sadece okul önünde korkuyorum çünkü okulun kapısı direk yola açılıyor ufak bir kaldırım var

Bir ayağım debriyaj bir ayak frende tin tin gidiyorum :KK70:
Benimde öyle ufak çok şükür:)
Sen daha acemi sayılırsın :)Zamanla alışırsın:)

Aynı bizim gibi:KK70:
Bazen sıkışık trafikte çocuklar eşime bişey soruyor dur bı x yaaa bir bekle diyorum

Eşim gülerek bana dönüyor

Çocuklar bir susun annen adapte olamıyor beni kumanda etmeye diyor :D

Bazen sıkışık trafikte çocuklar eşime bişey soruyor dur bı x yaaa bir bekle diyorum

Eşim gülerek bana dönüyor

Çocuklar bir susun annen adapte olamıyor beni kumanda etmeye diyor :KK70:
Nasıl kullanırsan kullan beğenmez:70:

Bende uzun yolda kullanıyorum:)
Sıkıcı ama uzun yol hiz da yapamiyorsun.. en fazla 110... dumduz yol hizin olmus 110 sanki 40la gidiyormus gibi oli:))
Normalde de yani sehir icinde de duzgun kullanirim kurallara uyarim 4luleri yakarim sinyalimi veririm makas atanlara selektor yaparim sinyal vermeyenlere kufrederim :KK48:

Çok olmuş ihmal etme:)Kesin unutmuşsundur:KK43:
Unutmamam mı unuttum :(:(
Birde benim aldıgımda cok kolaydı bir tur atınca ehliyeti veriyorlardı,
Havalar az ısınsın gidicem bu sene yoksa bazen lazım oluyor araba dısarda ben kullanamıyorun

Sıkıcı ama uzun yol hiz da yapamiyorsun.. en fazla 110... dumduz yol hizin olmus 110 sanki 40la gidiyormus gibi oli:))
Normalde de yani sehir icinde de duzgun kullanirim kurallara uyarim 4luleri yakarim sinyalimi veririm makas atanlara selektor yaparim sinyal vermeyenlere kufrederim :KK48:
Aynı ben:70:Ya uzaktan gelip sinyal vermeyenlere sinir oluyor.Geçmek için bekliyorum benden önce dönüyor.Sinyal yaksana kardeşim:)Ama küfür etmiyorum:70:

Unutmamam mı unuttum :KK43::KK43:
Birde benim aldıgımda cok kolaydı bir tur atınca ehliyeti veriyorlardı,
Havalar az ısınsın gidicem bu sene yoksa bazen lazım oluyor araba dısarda ben kullanamıyorun
Bende 2009 da aldım biliyorum:)Geri gitmeyi bile öğretmediler kendim öğrendim:)

Aynı ben:KK70:Ya uzaktan gelip sinyal vermeyenlere sinir oluyor.Geçmek için bekliyorum benden önce dönüyor.Sinyal yaksana kardeşim:)Ama küfür etmiyorum:KK70:
Ahaha bak simdi bile edesim geldi.. :D
Ama en gicik sey valla artik bilerek yaptiklarini dusunuyorum versem benden once gececek vermeyim ben geceyim diye yapiyolla :D

Back