• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Benim mesajlar yine çifter çifter geliyor:KK70:
iki gelse yine iyi 3 defa geldiğini gördü bu gözlerr :KK57: :D

gitmedi diye bir defa daha basıyorsan oluyor canım... az ağırlık da varsa telde internette... ben bekliyorum o durumda.. sonra cevaplaya tıklıyorum yani ben de böyle :ukala: :cool:

Ben onu dinlesem bu acemilikle çok toslardim bı yerlere geçen seneden beri kullanıyorum ehliyet daha önceden ama

Sadece okulda kullanıyorum :))
Zaten öyle başlıyorsun.1-2 sene sürmez usta olursun bende öyle başladım:)

iki gelse yine iyi 3 defa geldiğini gördü bu gözlerr :KK57: :KK70:

gitmedi diye bir defa daha basıyorsan oluyor canım... az ağırlık da varsa telde internette... ben bekliyorum o durumda.. sonra cevaplaya tıklıyorum yani ben de böyle :ukala: :cool:
Yok işte o problemi bildiğim için bekliyorum 1 sefer tıklıyorum yine öyle gidiyor:)

Ehliyet 9 yıl oldu ama 6 yıldır aktif kullanıyorum:)
Bayılıyorum çok rahat kullanan kadınlara herkes beni de çok rahat sanıyor dışardan öyle gözüküyor musum ama tabi hiç kullanmayanlar in yorumu bu eşim öyle demiyor :D

Bayılıyorum çok rahat kullanan kadınlara herkes beni de çok rahat sanıyor dışardan öyle gözüküyor musum ama tabi hiç kullanmayanlar in yorumu bu eşim öyle demiyor :KK70:
Sen eşine bakma canım:)Benim eşimde şöfor olarak çalışıyor:)Yani arabaları sollayıp uçarak gidiyor:70:Bu sebeple beni beğenmiyor.Arabaları sollaya sollaya gidemiyorum diye:70:

Bende aldıktan iki yıl sonra başladım bu sınavların ilk zorlaştırildigi zamanlar da aldım ehliyeti bizden sonra daha da zorlaştı :110:
Ben arabayı ehliyeti aldıktan sonra kendi kendime çarpa çarpa öğrendim:70:

Sen eşine bakma canım:)Benim eşimde şöfor olarak çalışıyor:)Yani arabaları sollayıp uçarak gidiyor:KK70:Bu sebeple beni beğenmiyor.Arabaları sollaya sollaya gidemiyorum diye:KK70:
İşte koca kamyonu sollarken ben tüm bildiğim duaları okuyorum içimden :D ana bı susss bir sus var ya o misal çocuklara baskı yapıyorum bir süs diye

Ben arabayı ehliyeti aldıktan sonra kendi kendime çarpa çarpa öğrendim:KK70:
Ben şükür betona çarptım iki kere onun haricinde sorun olmadı eşim diyor insana çarpma da nereye çarparsa sorun değil :D

Zaten çok hız yapmıyorum ben

Sadece okul önünde korkuyorum çünkü okulun kapısı direk yola açılıyor ufak bir kaldırım var

Bir ayağım debriyaj bir ayak frende tin tin gidiyorum :D

Back