C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.072 151.584 898 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.861 azerinnn .!.: Tesekkur ederim canim iyim ben decocuklar nasil İyimis ya kaca pisiriyolar peki Genişletmek için tıkla... Valla ben Urfadayım, tepsileri tepsi başı 1 lira, lahmacun pide tanesi de 1 lira. Lavaş ve ekmek de 1 lira biz birine yemek birine Patetes yapıyoruz. 2 pide yada lavaş yetiyor
azerinnn .!.: Tesekkur ederim canim iyim ben decocuklar nasil İyimis ya kaca pisiriyolar peki Genişletmek için tıkla... Valla ben Urfadayım, tepsileri tepsi başı 1 lira, lahmacun pide tanesi de 1 lira. Lavaş ve ekmek de 1 lira biz birine yemek birine Patetes yapıyoruz. 2 pide yada lavaş yetiyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.556 1.098 43 Malatya 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.862 -VUSLAT- .!.: İyiler canım çok şükür, seninkiler de büyümüştür bayağı Ne çabuk geçmiş zaman yahu Genişletmek için tıkla... Aynen bizi çok ihmal etmişsin:)
-VUSLAT- .!.: İyiler canım çok şükür, seninkiler de büyümüştür bayağı Ne çabuk geçmiş zaman yahu Genişletmek için tıkla... Aynen bizi çok ihmal etmişsin:)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.863 Nevreste .!.: Bu kategoriye yeni başladık canım:) N Nana hala buralardaOnun tarifi var:) Genişletmek için tıkla... Kaçıncı madalyayı aldı Lunya Ben de katılsam mı diyecem ama, kızlar iyice tecrübelenmiştir sununmda falan
Nevreste .!.: Bu kategoriye yeni başladık canım:) N Nana hala buralardaOnun tarifi var:) Genişletmek için tıkla... Kaçıncı madalyayı aldı Lunya Ben de katılsam mı diyecem ama, kızlar iyice tecrübelenmiştir sununmda falan
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.864 Nevreste .!.: Aynen bizi çok ihmal etmişsin:) Genişletmek için tıkla... Tamam bundan sonra gelirim Nevoşum Var mı benim gibi başka kaçaklar yoksa yalnız mıyım
Nevreste .!.: Aynen bizi çok ihmal etmişsin:) Genişletmek için tıkla... Tamam bundan sonra gelirim Nevoşum Var mı benim gibi başka kaçaklar yoksa yalnız mıyım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.556 1.098 43 Malatya 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.865 -VUSLAT- .!.: Kaçıncı madalyayı aldı Lunya Ben de katılsam mı diyecem ama, kızlar iyice tecrübelenmiştir sununmda falan Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin canım:)Şimdi kurallarımız biraz değişti:)Yapmadan önce yapacağın tarifi bana söylüyorsun.Uygun ise yapıyorsun:)Pişti olmuyorsunuz
-VUSLAT- .!.: Kaçıncı madalyayı aldı Lunya Ben de katılsam mı diyecem ama, kızlar iyice tecrübelenmiştir sununmda falan Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin canım:)Şimdi kurallarımız biraz değişti:)Yapmadan önce yapacağın tarifi bana söylüyorsun.Uygun ise yapıyorsun:)Pişti olmuyorsunuz
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.556 1.098 43 Malatya 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.866 -VUSLAT- .!.: Tamam bundan sonra gelirim Nevoşum Var mı benim gibi başka kaçaklar yoksa yalnız mıyım Genişletmek için tıkla... Eskilerden pek kimse yok canım:) deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. N Nana var:)Arkadaşlarımız hep yeni :)
-VUSLAT- .!.: Tamam bundan sonra gelirim Nevoşum Var mı benim gibi başka kaçaklar yoksa yalnız mıyım Genişletmek için tıkla... Eskilerden pek kimse yok canım:) deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. N Nana var:)Arkadaşlarımız hep yeni :)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.867 Nevreste .!.: Sen bilirsin canım:)Şimdi kurallarımız biraz değişti:)Yapmadan önce yapacağın tarifi bana söylüyorsun.Uygun ise yapıyorsun:)Pişti olmuyorsunuz Genişletmek için tıkla... Hımm daha iyi olmuş böyle
Nevreste .!.: Sen bilirsin canım:)Şimdi kurallarımız biraz değişti:)Yapmadan önce yapacağın tarifi bana söylüyorsun.Uygun ise yapıyorsun:)Pişti olmuyorsunuz Genişletmek için tıkla... Hımm daha iyi olmuş böyle
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.970 300.218 698 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.868 yasminsay .!.: Sağolasın canım benim Genişletmek için tıkla... Merhem gibi yapmışsın maşallah
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.556 1.098 43 Malatya 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.869 -VUSLAT- .!.: Hımm daha iyi olmuş böyle Genişletmek için tıkla... Aynen canım:)Hem uygun olmayınca sorun oluyordu.Buda artık olmuyor:)
-VUSLAT- .!.: Hımm daha iyi olmuş böyle Genişletmek için tıkla... Aynen canım:)Hem uygun olmayınca sorun oluyordu.Buda artık olmuyor:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.556 1.098 43 Malatya 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.870 -VUSLAT- .!.: Hımm daha iyi olmuş böyle Genişletmek için tıkla... Aynen canım:)Hem uygun olmayınca sorun oluyordu.Buda artık olmuyor:)
-VUSLAT- .!.: Hımm daha iyi olmuş böyle Genişletmek için tıkla... Aynen canım:)Hem uygun olmayınca sorun oluyordu.Buda artık olmuyor:)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.871 Nevreste .!.: Eskilerden pek kimse yok canım:) deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. N Nana var:)Arkadaşlarımız hep yeni :) Genişletmek için tıkla... Yaa Cadı Rabiş'de mi yok
Nevreste .!.: Eskilerden pek kimse yok canım:) deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. N Nana var:)Arkadaşlarımız hep yeni :) Genişletmek için tıkla... Yaa Cadı Rabiş'de mi yok
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.872 Nevreste .!.: Keşke sende benim kardeşim Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: @Emira SY ve @LezzetliCipetpet mi canım:) Bebişleri oldu onlarla ilgileniyorlardır:) Genişletmek için tıkla... Evet Emira SY .!.: Ohhoooo büyüdüler bile ben yakında askere gönderirim heralde oğlumu Şaka bir yana iyiyiz N Nana cigim sen neler yapıyorsun tırtıl kurabiyeden sonra katılmadin sanırım sen de Genişletmek için tıkla... Maşallah maşallah Sende enson yaprak dolmalı içli makara yapmıştın ondan beri göremedim Sen misin bu dadlu, seksi, çıtır hatunu tanımayan. Al sana en son yaristiginkategori -VUSLAT- .!.: Kaçıncı madalyayı aldı Lunya Ben de katılsam mı diyecem ama, kızlar iyice tecrübelenmiştir sununmda falan Genişletmek için tıkla... Abowwwww kaç sene oldu şapkalı hatunlu avatarları hanımcık Yak anam yok ikimizdeki şans aynı, 20 oldu alamadım bende
Nevreste .!.: Keşke sende benim kardeşim Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: @Emira SY ve @LezzetliCipetpet mi canım:) Bebişleri oldu onlarla ilgileniyorlardır:) Genişletmek için tıkla... Evet Emira SY .!.: Ohhoooo büyüdüler bile ben yakında askere gönderirim heralde oğlumu Şaka bir yana iyiyiz N Nana cigim sen neler yapıyorsun tırtıl kurabiyeden sonra katılmadin sanırım sen de Genişletmek için tıkla... Maşallah maşallah Sende enson yaprak dolmalı içli makara yapmıştın ondan beri göremedim Sen misin bu dadlu, seksi, çıtır hatunu tanımayan. Al sana en son yaristiginkategori -VUSLAT- .!.: Kaçıncı madalyayı aldı Lunya Ben de katılsam mı diyecem ama, kızlar iyice tecrübelenmiştir sununmda falan Genişletmek için tıkla... Abowwwww kaç sene oldu şapkalı hatunlu avatarları hanımcık Yak anam yok ikimizdeki şans aynı, 20 oldu alamadım bende
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.556 1.098 43 Malatya 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.873 -VUSLAT- .!.: Yaa Cadı Rabiş'de mi yok Genişletmek için tıkla... O 2-3 ayda bir gelip sonra gelirim deyip kayboluyor
-VUSLAT- .!.: Yaa Cadı Rabiş'de mi yok Genişletmek için tıkla... O 2-3 ayda bir gelip sonra gelirim deyip kayboluyor
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.874 Nevreste .!.: Aynen canım:)Hem uygun olmayınca sorun oluyordu.Buda artık olmuyor:) Genişletmek için tıkla... Ben de bir bakayım neler gelmiş Sonra da Gelirim yine Nevoşum öpüyorum
Nevreste .!.: Aynen canım:)Hem uygun olmayınca sorun oluyordu.Buda artık olmuyor:) Genişletmek için tıkla... Ben de bir bakayım neler gelmiş Sonra da Gelirim yine Nevoşum öpüyorum
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.970 300.218 698 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.875 -VUSLAT- .!.: Emojilerin numaralarını unutmuşum Genişletmek için tıkla... Aklında olanları bize de şöyle aşağıdan bakıp bulmak zor geliyor
-VUSLAT- .!.: Emojilerin numaralarını unutmuşum Genişletmek için tıkla... Aklında olanları bize de şöyle aşağıdan bakıp bulmak zor geliyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.556 1.098 43 Malatya 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.876 -VUSLAT- .!.: Ben de bir bakayım neler gelmiş Sonra da Gelirim yine Nevoşum öpüyorum Genişletmek için tıkla... Tamam canım bekliyorum Hayırlı geceler
-VUSLAT- .!.: Ben de bir bakayım neler gelmiş Sonra da Gelirim yine Nevoşum öpüyorum Genişletmek için tıkla... Tamam canım bekliyorum Hayırlı geceler
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.877 Lunya .!.: Evet Maşallah maşallah Sende enson yaprak dolmalı içli makara yapmıştın ondan beri göremedim Sen misin bu dadlu, seksi, çıtır hatunu tanımayan. Al sana en son yaristiginkategori Abowwwww kaç sene oldu şapkalı hatunlu avatarları hanımcık Yak anam yok ikimizdeki şans aynı, 20 oldu alamadım bende Genişletmek için tıkla... Hadi ya Sen de bendensin o zaman Nasılsın canım
Lunya .!.: Evet Maşallah maşallah Sende enson yaprak dolmalı içli makara yapmıştın ondan beri göremedim Sen misin bu dadlu, seksi, çıtır hatunu tanımayan. Al sana en son yaristiginkategori Abowwwww kaç sene oldu şapkalı hatunlu avatarları hanımcık Yak anam yok ikimizdeki şans aynı, 20 oldu alamadım bende Genişletmek için tıkla... Hadi ya Sen de bendensin o zaman Nasılsın canım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.878 minik meleklerim .!.: Aklında olanları bize de şöyle aşağıdan bakıp bulmak zor geliyor Genişletmek için tıkla... Valla hiçbiri aklımda değil, aşağıdan bakıyorum ben de
minik meleklerim .!.: Aklında olanları bize de şöyle aşağıdan bakıp bulmak zor geliyor Genişletmek için tıkla... Valla hiçbiri aklımda değil, aşağıdan bakıyorum ben de
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.879 -VUSLAT- .!.: Hadi ya Sen de bendensin o zaman Nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Hamurumuz aynı Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz, sen neler yapıyorsun neredeyse 2 yıl oldu yoksun
-VUSLAT- .!.: Hadi ya Sen de bendensin o zaman Nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Hamurumuz aynı Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz, sen neler yapıyorsun neredeyse 2 yıl oldu yoksun
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.880 Nevreste .!.: O 2-3 ayda bir gelip sonra gelirim deyip kayboluyor Genişletmek için tıkla... Önceden de öyleydi zaten, sataşıp sataşıp kaçıyordu Nevreste .!.: Tamam canım bekliyorum Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla...
Nevreste .!.: O 2-3 ayda bir gelip sonra gelirim deyip kayboluyor Genişletmek için tıkla... Önceden de öyleydi zaten, sataşıp sataşıp kaçıyordu Nevreste .!.: Tamam canım bekliyorum Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla...