• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
İnanmıyorum ya:KK35: Bize son fatura 600 geldi hemde en düşükte yanıyor:mad:
Canım evim orta daire sağım ,solum,altım,üstüm ev var:)Oturma odası,yatak odası ve çocuk odası full güneş alıyor:)Evimde küçük değil:)
Benim kızlar pikeden uyku seti yorgana 1 ay önce geçtiler:)

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla bir de her kategori de kurallar ona göre belirlensin ya sonra tariflerde sıkıntı oluyor yani tarif kısıtlanması oluyor. İkidir katıldığımdan sanırım dikkatimi çekiyor. Herkes tarifine benzer tarif gelebileceğini bilerek katılırsa sende arada kalmazsın. Börekte şekli aynı iç malzemesi farklı, yada iç malzemesi aynı şekli farklı tarifler vardı... bu sorun değil tabi ki ama
Yada herkes kendine kırmızı masa örtüsü alsın:KK70:
Ben mesela bu kategoride yine kırmızı örtümü kullanacağım çünkü kategoriye çok uygun:)
ahanda buldum kategoriyi

Anlamadım ki:KK43:

Bizim ev çok açık alanda, üstüm de boş o yüzden herhalde:olamaz:
ayy evet çok gelmiş size... doğalgaz ne zamandır var peki... yeni yerleşim yeri yeni bina mı...? senin üstünde oturmak varmış canım ohhh misss gibi ısınırdık :)

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla bir de her kategori de kurallar ona göre belirlensin ya sonra tariflerde sıkıntı oluyor yani tarif kısıtlanması oluyor. İkidir katıldığımdan sanırım dikkatimi çekiyor. Herkes tarifine benzer tarif gelebileceğini bilerek katılırsa sende arada kalmazsın. Börekte şekli aynı iç malzemesi farklı, yada iç malzemesi aynı şekli farklı tarifler vardı... bu sorun değil tabi ki ama

ahanda buldum kategoriyi
Bu sefer benzer görüntü olabilir ama malzeme içerik,yapım aşaması farklı olacak:)

ayy evet çok gelmiş size... doğalgaz ne zamandır var peki... yeni yerleşim yeri yeni bina mı...? senin üstünde oturmak varmış canım ohhh misss gibi ısınırdık :)
Yeni taşındık, aynen yeni yerleşim yeri hâlâ binalar yapılıyor. Gel gel ben de fazla yakmam o zaman:)

Back