• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Çok şükür şampiyon, iyiyim. :KK15:
Sıcaklar ve nem çekilir gibi değil. Yağmur yağsın diyoruz, yağınca acayip nem oluyor. Çelişkili yaşıyoruz🤣🤣

Sen nasılsın canım?
Artık tebrik edebilirim, hakettin ve kazandın. Hediyeni mutlulukla kullan:KK15:
Çok teşekkür ederim canımmmm 🤗💕 ben de iyiyim, okul ,ev işleri derken zaman geçiyor, son günler artık, 3 gün kaldı okulların kapanmasına 😊 kısmetse kayınvalidemlerin yazlığına geçeceğiz pazar günü, kuşadasına, yeni kategori ne olacak, oradan katılabilecek miyim bilemiyorum🙈😅

Çok teşekkür ederim canımmmm 🤗💕 ben de iyiyim, okul ,ev işleri derken zaman geçiyor, son günler artık, 3 gün kaldı okulların kapanmasına 😊 kısmetse kayınvalidemlerin yazlığına geçeceğiz pazar günü, kuşadasına, yeni kategori ne olacak, oradan katılabilecek miyim bilemiyorum🙈😅
Birinciliğin kutlu olsun canım :KK60:

Çok kötüydü cancağzım, ben çemkirmeye başladım, “tutturdunuz yola gece çıkalım diye, alın size gece” diye söylendim🤣🤣
Biz 3 aile ve müdür ablamız toplantı salonunda sabaha kadar haberleri izledik, çocuklar sandalyede uyudu. O ara bize yeni odalar açtılar.
Kendi adıma o zamanki düşüncem, “Öleceksem, memleketimde öleyim. Bu kargaşada bizi ailemiz bulamaz, keşke sabah çıksaydık, şimdi evimizde uyuyorduk.” du 🤷🏻‍♀️

Çok kötüydü cancağzım, ben çemkirmeye başladım, “tutturdunuz yola gece çıkalım diye, alın size gece” diye söylendim🤣🤣
Biz 3 aile ve müdür ablamız toplantı salonunda sabaha kadar haberleri izledik, çocuklar sandalyede uyudu. O ara bize yeni odalar açtılar.
Kendi adıma o zamanki düşüncem, “Öleceksem, memleketimde öleyim. Bu kargaşada bizi ailemiz bulamaz, keşke sabah çıksaydık, şimdi evimizde uyuyorduk.” du 🤷🏻‍♀️
Ya çok zordu gerçekten, Allah fırsat vermesin inşallah tekrardan 🤲🏻

Ohhh, iyi tatiller şimdiden😍🤗🎈
Kategoriye daha çok var🤣🤣

Back