• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Aşılar İçin denmiyor kuzu, covit geçirenler için öngürüyorlar. Ama ne kadar kesinliği var🤷🏻‍♀️

Covid atlatanlardan bahsediyor hemsom🤷🏼‍♀️
Ama biontech imzaladikya ordada bir yazi geciyo onada sonradan kafam takildi benim sinovakta oyle bisey yokmus imza falan form falan yok kardesim 2gun once geldi onlarada sinovak olun demisler doktorlar

Teşekkür ederim Perişim, boşuna düşmemişsiniz paçanganın peşine 😅🙈
Ama ben de 1 seneyi geçti katılıyorum canım, hiç 1.liğim yoktu, o yüzden çok mutluyum ❤🤗
Pacanga yaptı yapacağını😁
Hakkını verdin canım 🤩🤤hediyeni merakla bekliyorum 🤩🤩

Teşekkür ederim Perişim, boşuna düşmemişsiniz paçanganın peşine 😅🙈
Ama ben de 1 seneyi geçti katılıyorum canım, hiç 1.liğim yoktu, o yüzden çok mutluyum ❤🤗
Oylama bitti mi canım 🤭 tebrik ediyorum :sampiyon: ödülünü güle güle kullan.
Ben de 3. Oldum ilk defa yüksek oylar aldım şaşkınım.

Ama biontech imzaladikya ordada bir yazi geciyo onada sonradan kafam takildi benim sinovakta oyle bisey yokmus imza falan form falan yok kardesim 2gun once geldi onlarada sinovak olun demisler doktorlar
Onu bilmiyorum hemsom

Pacanga yaptı yapacağını😁
Hakkını verdin canım 🤩🤤hediyeni merakla bekliyorum 🤩🤩
Çok teşekkür ederim canım 🥰🤗
Oylama bitti mi canım 🤭 tebrik ediyorum :sampiyon: ödülünü güle güle kullan.
Ben de 3. Oldum ilk defa yüksek oylar aldım şaşkınım.
Yarın akşam bitecek ama en yakın olan tarifle yaklaşık 35 oy fark var, 900 küsür kişi oy kullandı, değişmez artık diye kutluyor arkadaşlar 😊 senin tarifin, yakın çekimlerin, böreğin farklı ve güzel duruşu etkili oldu bence oylarda 🤗 darısı sonraki aylarda senin başına inşallah canım, tabi bebişten fırsat bulup katılabilirsen 😅

43BBF951-FB6E-44B2-A1B4-7A970880EF8D.jpeg

Ben böyle bir şey okumadım FilizCan 🤷🏻‍♀️
Ve biz aşıyı olduktan sonra eniştem aradı, aşı randevunuzu biontech’e alın, bizden daha iyi korunursunuz diye, bizde ilk dozu olduğumuzu söyledik🤷🏻‍♀️
H1N1 aşısı içinde aynı provakasyon yapılmıştı, ben ve eşim o aşıyı da olmuştuk. Şükür, hayattayız🤷🏻‍♀️

Yarın akşam bitecek ama en yakın olan tarifle yaklaşık 35 oy fark var, 900 küsür kişi oy kullandı, değişmez artık diye kutluyor arkadaşlar 😊 senin tarifin, yakın çekimlerin, böreğin farklı ve güzel duruşu etkili oldu bence oylarda 🤗 darısı sonraki aylarda senin başına inşallah canım, tabi bebişten fırsat bulup katılabilirsen 😅
Hahah :D ay inşallah vakit bulurum da katılırım canım ya, tam da oy alıp eğlenmeye başlamıştım :D hep sonuncu olunca çok eğlenceli olmuyordu :D

Çok teşekkür ederim canım 🥰🤗

Aaa caniiimmmmmm hiç birinciliğin yokmuş, çok sevindim şuan 💜🤗🤩😍

Back