- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Sağolasın canımİyi tatiller canım, çok güzel orası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canımİyi tatiller canım, çok güzel orası
Teşekkür ederim Perişim, boşuna düşmemişsiniz paçanganın peşinepearlshine cook tebrik ederim tatlım
Çok güzel bir tatil geçirirsiniz inşallah canımSağolasın canım
Aşılar İçin denmiyor kuzu, covit geçirenler için öngürüyorlar. Ama ne kadar kesinliği var
Ama biontech imzaladikya ordada bir yazi geciyo onada sonradan kafam takildi benim sinovakta oyle bisey yokmus imza falan form falan yok kardesim 2gun once geldi onlarada sinovak olun demisler doktorlarCovid atlatanlardan bahsediyor hemsom
Hahahaha Allah seni hiç aklıma gelmemişti vallaha kontrol etmek lazımÇıkınca dişlerini kontrol edin
İyiyim şükür yine gezmelerdeyim, kocamın iş yerine gidiyorum gezme dediğim deİyiyim şükür,sen nasılsın? Amin amin
Pacanga yaptı yapacağınıTeşekkür ederim Perişim, boşuna düşmemişsiniz paçanganın peşine
Ama ben de 1 seneyi geçti katılıyorum canım, hiç 1.liğim yoktu, o yüzden çok mutluyum ❤
Oylama bitti mi canım tebrik ediyorum ödülünü güle güle kullan.Teşekkür ederim Perişim, boşuna düşmemişsiniz paçanganın peşine
Ama ben de 1 seneyi geçti katılıyorum canım, hiç 1.liğim yoktu, o yüzden çok mutluyum ❤
Amin canım, sağolasınÇok güzel bir tatil geçirirsiniz inşallah canım
Onu bilmiyorum hemsomAma biontech imzaladikya ordada bir yazi geciyo onada sonradan kafam takildi benim sinovakta oyle bisey yokmus imza falan form falan yok kardesim 2gun once geldi onlarada sinovak olun demisler doktorlar
Amin canım, sağolasın
Olsun,hic yoktan iyiİyiyim şükür yine gezmelerdeyim, kocamın iş yerine gidiyorum gezme dediğim de
Çok teşekkür ederim canımPacanga yaptı yapacağını
Hakkını verdin canım hediyeni merakla bekliyorum
Yarın akşam bitecek ama en yakın olan tarifle yaklaşık 35 oy fark var, 900 küsür kişi oy kullandı, değişmez artık diye kutluyor arkadaşlar senin tarifin, yakın çekimlerin, böreğin farklı ve güzel duruşu etkili oldu bence oylarda darısı sonraki aylarda senin başına inşallah canım, tabi bebişten fırsat bulup katılabilirsenOylama bitti mi canım tebrik ediyorum ödülünü güle güle kullan.
Ben de 3. Oldum ilk defa yüksek oylar aldım şaşkınım.
Ama biontech imzaladikya ordada bir yazi geciyo onada sonradan kafam takildi benim sinovakta oyle bisey yokmus imza falan form falan yok kardesim 2gun once geldi onlarada sinovak olun demisler doktorlar
Hahah ay inşallah vakit bulurum da katılırım canım ya, tam da oy alıp eğlenmeye başlamıştım hep sonuncu olunca çok eğlenceli olmuyorduYarın akşam bitecek ama en yakın olan tarifle yaklaşık 35 oy fark var, 900 küsür kişi oy kullandı, değişmez artık diye kutluyor arkadaşlar senin tarifin, yakın çekimlerin, böreğin farklı ve güzel duruşu etkili oldu bence oylarda darısı sonraki aylarda senin başına inşallah canım, tabi bebişten fırsat bulup katılabilirsen
Aaa caniiimmmmmm hiç birinciliğin yokmuş, çok sevindim şuanÇok teşekkür ederim canım
Yarın akşam bitecek ama en yakın olan tarifle yaklaşık 35 oy fark var, 900 küsür kişi oy kullandı, değişmez artık diye kutluyor arkadaşlar senin tarifin, yakın çekimlerin, böreğin farklı ve güzel duruşu etkili oldu bence oylarda darısı sonraki aylarda senin başına inşallah canım, tabi bebişten fırsat bulup katılabilirsen
İnşallah canımTatile mi gidiyorsunuz canım. Boll boll serinle, soğuk suların olsun inşallah
İyi günler canım nasılsın? Uzun zaman oldu seninle karsilasmayaliIyi günler kızlar