- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Tamamdır cancağzım, valizime yerleştireyimYeşilli kargoya verildi cancağızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır cancağzım, valizime yerleştireyimYeşilli kargoya verildi cancağızım
Aksama kadar gelmezler dimeŞimdi baktım, bitmiş mani seromonisi
Ben de olsam yapma derdimUyuyamadım cennam ne yapayım aklımda hep vardı bu fikir eşim uyudu gizliden yaptım görse
GördümMinik yazmış döşemiş dün herkese
JennaExpressTamamdır cancağzım, valizime yerleştireyim
Olsundu annem duysa senin kadar sakin söylemezdiAnne tembihi gibi olmuş benim.dediklerim
O neydi yaAmannnn dünden beri bisey yazmamak icin zor tuttum kendimi
3 kez geldim Antalya’ya, hemde Temmuz-Ağustos aylarında. Biliyorum yaniKızım sen antalyanın nemini azıcık hisset şükredersin ordaki sıcağa hararet yapmıştım yalan değil
Korkudan hep ertelemiştim yaptık bir delilik işteBen de olsam yapma derdim
Ayyyy bunaldim yemin ederim biraktim artik çık filiz çık dedim öggg geldi 23 nisanda geldi sandim biraraO neydi ya
Aksama kadar gelmezler dime
Yine Temmuz,yine sen3 kez geldim Antalya’ya, hemde Temmuz-Ağustos aylarında. Biliyorum yani
Son gelişimde darbe girişimi oldu
2 gün otelden çıkarmadılar
JennaExpress
Vallami darbedemi oteldeydin3 kez geldim Antalya’ya, hemde Temmuz-Ağustos aylarında. Biliyorum yani
Son gelişimde darbe girişimi oldu
2 gün otelden çıkarmadılar
Geçti inşallah, tam geçti diyorum geçmiyor amaAyyyy bunaldim yemin ederim biraktim artik çık filiz çık dedim öggg geldi 23 nisanda geldi sandim birara
Ağustos bu defa cancağzımYine Temmuz,yine sen
EvetVallami darbedemi oteldeydin
İyi bariAğustos bu defa cancağzım
Evet
Köpük partisindeydik
Dozer geliyor dozer deyip başlarmışım bendeGeçti inşallah, tam geçti diyorum geçmiyor ama