- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Kopükte çıplakmiydiniz yoksamEvet
Köpük partisindeydik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kopükte çıplakmiydiniz yoksamEvet
Köpük partisindeydik
Ayy o darbe girişiminde bizde yeni evimize taşınmıştık ev taşımışız yorgunuz uyumuşuz bi baktık telefon üstüne telefon eşim beni uyandırdı bende sandım evin etrafındalar bi ağlıyorum eşim daha çok panik oldu ama beni görsen hem giyiniyorum hem ağlıyorum3 kez geldim Antalya’ya, hemde Temmuz-Ağustos aylarında. Biliyorum yani
Son gelişimde darbe girişimi oldu
2 gün otelden çıkarmadılar
Evet
Köpük partisindeydik
Yaaa peri Allah askinaDozer geliyor dozer deyip başlarmışım bende
yapman guzumDozer geliyor dozer deyip başlarmışım bende
Senin profile birdeŞaka şakaYaaa peri Allah askina
Doz aşımı olduYaaa peri Allah askina
bilmem garimmmyapman guzum
Senin profile birdeŞaka şaka
bilmem garimmm
Sakın silerimSenin profile birdeŞaka şaka
Bizde otelde 3 Türk aile olarak bir anda çöktük yerimizeAyy o darbe girişiminde bizde yeni evimize taşınmıştık ev taşımışız yorgunuz uyumuşuz bi baktık telefon üstüne telefon eşim beni uyandırdı bende sandım evin etrafındalar bi ağlıyorum eşim daha çok panik oldu ama beni görsen hem giyiniyorum hem ağlıyorum
Darbe de ondanmisKopükte çıplakmiydiniz yoksam
AhahajajajBizde otelde 3 Türk aile olarak bir anda çöktük yerimize
Otelin müdürü tanıdık, Sapancalı. O sabah süremiz bitmişti, bizi 2 gün daha misafir etti. Yollayamam sizi dedi.
Yan otelde bir alman içmiş, gece balkondan “crazy Turkey” diye bağırıyor. Eşlerimizi zor zaptettik
Heee, anadan üryanKopükte çıplakmiydiniz yoksam
Ben çok korktum ya ama sonra olayı anlayınca yat uyu dedim eşimeBizde otelde 3 Türk aile olarak bir anda çöktük yerimize
Otelin müdürü tanıdık, Sapancalı. O sabah süremiz bitmişti, bizi 2 gün daha misafir etti. Yollayamam sizi dedi.
Yan otelde bir alman içmiş, gece balkondan “crazy Turkey” diye bağırıyor. Eşlerimizi zor zaptettik
Darbeyi duyunca giyindinizmi bariHeee, anadan üryan
Crazy casminAhahajajaj
We are all crazyCrazy casmin