- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
İyi günler canımIyi günler kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günler canımIyi günler kızlar
Yeterki buluşalım yer çok ablamKaraalioğlu Parkında buluşuruz .
Evet kuzum bu aralar denk gelmedik bende çok fırsat bulamadım. Dört beş gündür kötüydüm çok şükür bugüne iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın beybim, son günler iyice yorucu oluyordur senin içinİyi günler canım nasılsın? Uzun zaman oldu seninle karsilasmayali
Geçmiş olsun neyin vardı? Bende iyiyim şükürEvet kuzum bu aralar denk gelmedik bende çok fırsat bulamadım. Dört beş gündür kötüydüm çok şükür bugüne iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın beybim, son günler iyice yorucu oluyordur senin için
İyi günler sosyalim nasılsın ❤Iyi günler kızlar
40 hafta olmuş bebek gelmiyor muGeçmiş olsun neyin vardı? Bende iyiyim şükür
Öyle oluyor canım ya, bir üstte ,bir altta, bir ortada, yuvarlanıp gidiyoruz hepimiz işteHahah ay inşallah vakit bulurum da katılırım canım ya, tam da oy alıp eğlenmeye başlamıştım hep sonuncu olunca çok eğlenceli olmuyordu
Evet canım, hiç madalyam yoktu ilk defa olacak inşallah sadece pınar labnede kazanmıştım geçen ay sen nasılsın bu arada ,rahatsızdım yazmışsın, neyin vardı canım?Aaa caniiimmmmmm hiç birinciliğin yokmuş, çok sevindim şuan
İçimde büyütecem yarın kontrol var ama bebekte tık yok.40 hafta olmuş bebek gelmiyor mu
İyi günler canım çok merak ediyorum kategoriyi ama katılabilir miyim yazlıktan bilemiyorum nasılsın canım , ağrın , sıkıntın var mı ?Hayırlı günler
Perşembe günü yeni kategorimiz başlayacak
Bakalım beğenecek misiniz
Ben de 39+3te doğurmuştum, 40 haftanın bitimi 20 kasımdı ,14 kasımda doğdu bilir o geleceği zamanı şimdi tam bir bıcırık oldu, çok özlüyorum ama ilk doğduğu halleriniİçimde büyütecem yarın kontrol var ama bebekte tık yok.
Hayırlı günler canımHayırlı günler
Hadi bakalım hayırlısıHayırlı günler
Anksiyete atağı geçirdim kuzum, şükür kontrol altında teşekkür ederim sağlıkla kavuşursun ınş tez vakitte canım benimGeçmiş olsun neyin vardı? Bende iyiyim şükür
Evvoşum iyiyim şükür sen nasılsınİyi günler sosyalim nasılsın ❤
Ne olcakki kategoriHayırlı günler
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim çok şükür ❤Evvoşum iyiyim şükür sen nasılsın
Ilkler güzeldir canikom darisi başıma inş teşekkür ederim, anksiyetem depara kalktı, beş gün süründüm şuan kontrol altında inşEvet canım, hiç madalyam yoktu ilk defa olacak inşallah sadece pınar labnede kazanmıştım geçen ay sen nasılsın bu arada ,rahatsızdım yazmışsın, neyin vardı canım?
Beğenmezsek değiştirecek misin nevoşHayırlı günler
Sağlıkla gelsin inşaallahİçimde büyütecem yarın kontrol var ama bebekte tık yok.