- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bana bakkkk o kilolari vermen lazim biliyosun dimeO kebabın yağından nasiplenmiş ekmağı
Kiymayimi kavuracannnYokyaaa islerim var belki hafta sonu yaparim hem yeriz
Oyy seni yirimmm sanada maşallası perimuuuuSen yaparsınnnn dahada iyisini evvosum bundan eminim maşallah
Hımmmm yesKiymayimi kavuracannn
Öyleyizdir vesselamfenasinizzzz
Mersin yolu üzerinde recep usta var biz orada yiyorduk tepsinin içine koyuyorlar kebabları nasıl bir lezzet varya hımmmm diyim sana .Lavaş getiriyorlar biri sade biride acılı,kesin nişanlın bilir orayı.Bizim dünürlerde dönüşte orada yerler .Salaş bir yer ama lezzet muhteşem.kebab ekmeksiz yerimm ama antebinde kebabı meşhur ya pek aramam kebap
Yoo heeeeeeeBana bakkkk o kilolari vermen lazim biliyosun dime
Yap ye kız can boğazdan gelirYokyaaa islerim var belki hafta sonu yaparim hem yeriz
bende yemiyordum ramazanda çıkardım acısını ama 2 haftadır yemiyorum herşey ekmesiz tüketiyorumBende severim 2 3 ay oldu beyaz ekmek yemiyorum eşim sağolsun alıştırdı kekepek ekmeğine
Ablaaaaaa sonra kolesterol tavan dersinAynı bennnn dalacan o kebaba lavaşla filan
Bana bakYap ye kız can boğazdan gelir
acıktım vallahÖyleyizdir vesselam
Mersin yolu üzerinde recep usta var biz orada yiyorduk tepsinin içine koyuyorlar kebabları nasıl bir lezzet varya hımmmm diyim sana .Lavaş getiriyorlar biri sade biride acılı,kesin nişanlın bilir orayı.Bizim dünürlerde dönüşte orada yerler .Salaş bir yer ama lezzet muhteşem.
Vallaha bunun için derim sanki sürekli yiyozda onlarıAblaaaaaa sonra kolesterol tavan dersin
Kavur kavurrravcuya yahişiiiiii
Off abla azda ıslak olacakAynı bennnn dalacan o kebaba lavaşla filan
Yeee abla yaaaVallaha bunun için derim sanki sürekli yiyozda onları