- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
yerim ablacım inşallahBenim yerimede ye kebabları
Fiatı buymuş iyi aslında.113.99 fülüzüm
Maşallah gule güle giy113.99 fülüzüm
Yarasın bal şekrr olsunyerim ablacım inşallah
tamam canım teşekkür ederimAbla şekli önemli demişti içi değil
113.99 tl ablacım askısı sabit bende o yüzden bunu tercih ettim ve A kısmı açık.Kuuzm fiatı ne kadr korsenin askısı sabit herhalde demi çıkmıyor
olmasın olmasın yiyim hemen yakımYarasın bal şekrr olsun
Bencede iyi fiyatı abla daha ucuzlarıda var ama güvenemedimFiatı buymuş iyi aslında.
Sağol fülüzümMaşallah gule güle giy
Ağ kısmının açık olması çok iyi wc olarak,iyi günlerinde kullan kuzum113.99 tl ablacım askısı sabit bende o yüzden bunu tercih ettim ve A kısmı açık.
Rica ederim canım ama srn yinede ablaya sor bir yanlışlık olmasıntamam canım teşekkür ederim
Aynen abla teşekkür ederim dün verdim henüz gelmedi kullanınca söylerim size etkisini ❤Ağ kısmının açık olması çok iyi wc olarak,iyi günlerinde kullan kuzum
Oda belli olmuyor aslında ucuz diyorsun iyi çıkıyor oda.Bencede iyi fiyatı abla daha ucuzlarıda var ama güvenemedim
Sağol fülüzüm
Taamdır kuzumAynen abla teşekkür ederim dün verdim henüz gelmedi kullanınca söylerim size etkisini ❤
Doğru diyon abla bazı ucuz şeyler daha iyi çıkıyor.Oda belli olmuyor aslında ucuz diyorsun iyi çıkıyor oda.
tamam canım yazarımRica ederim canım ama srn yinede ablaya sor bir yanlışlık olmasın
Kesinlikle markaya çok takılmamak lazım bana göre.Doğru diyon abla bazı ucuz şeyler daha iyi çıkıyor.
İyi günlerde kullan evvosum
Ablacım ultrason için randevum aldım.Ona göre belli olacak
Iyi gunler ablaHayırlı Günler