Kafam allak bullakYaaaama almissindir sende afili bisiiii yada nevo ters kosemi yaptıki yasminsay yaso bence fasille olmucak biri almis olabilir
Birde beni düşün arkamdan amma konuşmuşlarYaa süpermisben hic bu açidan bakmamıstım
Benumdeee YandiKafam allak bullak
Yok valla attık sunumla yapcaz bişeylerYaaaama almissindir sende afili bisiiii yada nevo ters kosemi yaptıki yasminsay yaso bence fasille olmucak biri almis olabilir
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınGünaydın minoşum nasılsın❤
Günaydın minoşum nasılsın❤
Allah iyilik versin canım benim şükür bende iyiyimiyiyim canım çok şükür sen nasılsın
kebab ekmeksiz yerimm ama antebinde kebabı meşhur ya pek aramam kebapTamamdır bolca kebab ye diyecemde diyet dersin sende mutlaka ye derim...
Yok hava yağışlıBörek yokmu börek
Ekmeksiz kebabmı yenirkebab ekmeksiz yerimm ama antebinde kebabı meşhur ya pek aramam kebap
rabbim sana da iyilik versin canım benimmmAllah iyilik versin canım benim şükür bende iyiyim❤
BabababaEkmeksiz kebabmı yenir
Sen yaparsınnnn dahada iyisini evvosum bundan eminim maşallahYok valla attık sunumla yapcaz bişeyler
yenmez biliyorum ben ekmeğe çok düşkünüm azıcık yesem bitirmeden bırakmam ondan dokundurmuyorumEkmeksiz kebabmı yenir
Amin canım benim cümlemize inşallahrabbim sana da iyilik versin canım benimmm
Yokyaaa islerim var belki hafta sonu yaparim hem yerizAmağn yapmayın son gün beraber atalım
Amin canım benim cümlemize inşallah
O kebabın yağından nasiplenmiş ekmağıBabababa
Bende severim 2 3 ay oldu beyaz ekmek yemiyorum eşim sağolsun alıştırdı kekepek ekmeğineyenmez biliyorum ben ekmeğe çok düşkünüm azıcık yesem bitirmeden bırakmam ondan dokundurmuyorum