- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.666
- 60
Mutlaka bilir orayı gidin bence yemeden dönme derimacıktım vallah kebapçıların hepsini bilir etçil benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka bilir orayı gidin bence yemeden dönme derimacıktım vallah kebapçıların hepsini bilir etçil benimki
Yiyim demi fülüzcan dur kızma hemen bygün kahvaltıda yulaflı yumurta yedimYeee abla yaaa
Müthişsin abla afiyet olsunYiyim demi fülüzcan dur kızma hemen bygün kahvaltıda yulaflı yumurta yedim
o gün ödül olsun bana kendimi tutayım da o güne kadarMutlaka bilir orayı gidin bence yemeden dönme derim
Nasil aldin canim bende istiyorumKızlar ilk defa korse aldım kendime inşallah güzel çıkar
hayırlı olsunKızlar ilk defa korse aldım kendime inşallah güzel çıkar
Neyli istedinki canim nevoya sorsaydinaldığımızı böreğin içine istediğimiz şeklide yapabilirmiyiz acaba
benimkinin isminde içindekinin adı yok sadece isim olarak belirledik sorayım bakım canım kolay bir tarifNeyli istedinki canim nevoya sorsaydin
Gercekten ama yaBirde beni düşün arkamdan amma konuşmuşlar
Sağol kuzum haftada 2-3 kere yiyorum cevizde oluyorMüthişsin abla afiyet olsun
Aynen 1 gün sal gitsin herşeyio gün ödül olsun bana kendimi tutayım da o güne kadar
Nasil aldin canim bende istiyorum
O İŞ BENDE ARTIKSağol kuzum haftada 2-3 kere yiyorum cevizde oluyor
Aynen 1 gün sal gitsin herşeyi
Sağol canımhayırlı olsun
Abla şekli önemli demişti içi değilaldığımızı böreğin içine istediğimiz şeklide yapabilirmiyiz acaba
Kaç para buEki Görüntüle 2862629
Bu fülüzüm trendyoldan yorumlara bakarak aldım inşallah güzel çıkar
Benim yerimede ye kebablarıO İŞ BENDE ARTIK
113.99 fülüzümKaç para bu
Kuuzm fiatı ne kadr korsenin askısı sabit herhalde demi çıkmıyorEki Görüntüle 2862629
Bu fülüzüm trendyoldan yorumlara bakarak aldım inşallah güzel çıkar